עבור לתוכן

צריך המלצה לסמארטפון בסביבות 2000 ש"ח

Featured Replies

פורסם

טוב אז המכשיר דור 2.5 שלי הלך טוטלוס ואני היום נוסע לרכוש סמארטפון חדש בסביבות ה-2000 ש"ח, גאלאקסי S 2 חורג מן הסתם מהתקציב וסימביאן לא בא בחשבון.... נשארו לי ה-HTC למינהם וה-Xperia, אשמח לעזרה

פורסם

יש את הDESIRE S שהוא ממש נחמד ונכנס לך בתקציב,

יש את המוטורולה DEFY שאני פחות אהבתי

פורסם

יש את הGalaxy S במחיר הזה ,יש את הDesire S עם מסך 3.7" ואת הDesire HD עם המסך הדיי זוועתי שלו בגודל 4.3" ..וגם הNexus S אמור להכנס לתקציב אבל המצלמה שלו לא איכותית כמו בSGS והזכוכית הקדמית היא לא Gorilla glass כמו בשאר המכשירים וגם אין חריץ להרחבת זיכרון ככה שיש לך רק 16GB במכשיר בלי אפשרות להרחיב אותם .

בכול מקרה אם אתה לא אוהב להתעסק עם המכשיר אז Desire S עם Sesne ואנדרואיד 2.3 יהיו בחירה מעולה וגם הNexus S עם סטוק אנדרואיד יעשה את העבדוה מצויין ...אבל אם אתה מוכן קצת להתעסק עם המכשיר אז לדעתי Galaxy S עם הרום CM7 יהיה בחירה מעולה .

פורסם
  • מחבר

מה אתם אומרים על הסוני אריקסון X10 או הנוקיה N8?

פורסם

הראשון כבר מיושן מאוד, והשני אפילו יותר- חוץ מהמצלמה המעולה שלו.

פורסם

הN8 מכשיר שהיה רלוונטי ב2008 .. מערכת הפעלה ומתה וחומרה מתה, המצלמה שלו זה הדבר הטוב היחיד שתמצא אצלו .

הX10 הוא אנדרואיד עתיק עם מסך זוועתי ,חומרה חלשה , ומצלמה שלא תיראה בה שום פרט, כרגע עם 2.1 ו2.3 אולי יגיע בעתיד ..

בכול מקררה כמו שציינתי כבר שלושת האופציות הטובות ביותר הם הdesire s , sgs והnexus s

פורסם
  • מחבר

נראה לי שאני אלך על ה-HTC Desire S, הוא נתמך ברשת פלאפון?

פורסם

הוא לא ,בגלל חוסר בתדר 850 ב3G ,והGalaxy S והNexus S גם לא תומכים בתדר הזה בגרסאות הרגילות ,רק בגירסאות מותאמות כמו לדוג' הi9020A שזה דגם של הNexus S שלעומת הדגם הרגיל של המכשיר הi9020 הוא תומך ב3G .

פורסם

במידה ואתה ברשת פלאפון - נדפקת, אתה צריך לקנות מכשירים שתומכים ב-850 ו-2100 בדור שלישי בלבד, אם המכשיר תומך בפחות מזה אתה בבעיה. הגלאקסי 2 תומך בזה אך הוא מעבר לתקציב שלך, מעבר לכך אתה די כבול לרכישת מכשירים בפלאפון.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים