עבור לתוכן

יש כאן מישהו שמחובר להוט באינטרנט ומרוצה מבחינה טכנית?

Featured Replies

פורסם

אני בהתלבטות אם לעבור להוט, לא דווקא בגלל שירות הלקוחות הגרוע שהם ידועים בו, דווקא בגלל איכות האינטרנט מרוב השמועות השונות שיש! אני הולך על חבילה של 12MB, אז יש כאן מישהו עם חבילה דומה שהכל פועל אצלו בצורה חלקה? כל בן אדם שני טוען שלא משנה איפה, בלי קשר לאיכות התשתית במקום הספציפי, לא מגיעים למהירויות המקסימום עם החבילות של הוט!

פורסם

אני מחובר ל- HOT כבר משנת (2003) כ- 9 שנים. לא מזמן, עברתי לחבילה של 12MB.

בסה"כ אני מרוצה מהם, אני כמעט ולא נתקל בבעיות תשתית באיזור שלי. להגיד לך ש- 100% אני מקבל את המהירות הזו? לא. אוליי רק בבדיקת מהירות ובאתרים מסויימים.

אבל אני לא חושב שזה תלוי רק בהם. יש המון גורמים נוספים...

פורסם
  • מחבר

אני מודע לעובדה שיש הרבה גורמים <מחשב, ספק אינטרנט, איכות תשתית וכו'>. כרגע אני עם בזק בתשתית, איכות הקו מאוד טובה והם לא גורמים לי לשום בעיות. אם יש איטיות כלשהי, אני יודע שהיא נובעת מגורם אחר. פשוט עם הוט עוד לא נתקלתי באדם אחד, חוץ ממך :P , שטען שלא היו לו תקלות מטורפות דווקא בגלל הוט! אני אחכה לעוד תגובה או שתיים מלקוחות הוט, להרגיע את עצמי בתקווה שיהיו בכלל חיוביות, ואחרי זה נראה לי שאעבור אליהם :) .

פורסם

רוחב הפס לא מדהים, מדי פעם יש ניתוקים, אבל הכי מעצבן שפתאום אין תשתית למשך כמה שעות (תקלה באזור, מטפלים, 3 שעות בערל והכל חוזר).

ייתכן שבחיבור עם חייגן - לא כל הראוטרים יעבדו כמו שצריך - זו השמועה, לי יש ראוטר שכנראה עושה בעיות איתם - ואני עדיין לא יודע איך לפתור את זה..

פורסם

תקלות (מטורפות יותר או פחות) יש גם בתשתית של בזק/סקלום/פרנטר. אין דבר כזה חברה ללא תקלות.

כמו שכבר הסברתי פה אי ספור פעמים, אי אפשר לתת תשובה חד משמעית לגבי כדאיות החיבור לחברה מסויימת מבחינת תשתית פיסית מבלי להכיר את האזור הגאוגראפי שלך ברמת הבניין (איפלו לא שכונה או רחוב).

אם אתה מרוצה מבזק למה לך להחליף חברה?

פורסם

אני מחובר ומרוצה אבל המהירות שלי היא 2.5MB

פורסם

תקרא היטב את מה ש multicore אמר כי התשובה שלו ממצה.

מעבר לכך, אינטרנט של 12 מגה ומעלה מטופל ע"י מחלקה טכנית יעודית ל UFI ולא ע"י המחלקה הרגילה, יש להם גם טלפון ישיר לתקלות ואם אני לא טועה הם עובדים 24/7, מנסיון שלי איתם הם טיפלו מהר בתקלה ( החליפו ציוד בארון סעף ברחוב ).

פורסם
  • מחבר

תקלות (מטורפות יותר או פחות) יש גם בתשתית של בזק/סקלום/פרנטר. אין דבר כזה חברה ללא תקלות.

כמו שכבר הסברתי פה אי ספור פעמים, אי אפשר לתת תשובה חד משמעית לגבי כדאיות החיבור לחברה מסויימת מבחינת תשתית פיסית מבלי להכיר את האזור הגאוגראפי שלך ברמת הבניין (איפלו לא שכונה או רחוב).

אם אתה מרוצה מבזק למה לך להחליף חברה?

כמו שציינתי, אני מבין שתקלות הן דבר שקיים בכל חברה, ויש המון גורמים במשוואה. אבל השאלה שלי הייתה כללית לגבי הוט, גם אם באזור ספציפי יש תשתית חדשה ואיכותית, עדיין אוכל לקבל את מהירות המקסימום שהובטחה לי (רק מהכיוון של הוט לפחות, השאר לא מעניין אותי כרגע)? השאלה נובעת מכל הלוקשים שנציגי בזק זורקים באוויר: "הוט זו תשתית שיתופית, אף פעם לא תקבל מהם מהירות מקסימום...", יש בכל זאת אמת מסויימת באמירות האלו?

דרך אגב, אני מחליף את בזק כי ה-NGN נראה רחוק מאיתנו, ובאותו מחיר של 8MB אצלם אני משיג 12MB אצל הוט!

פורסם

אמרת לוקשים וצדקת.

אם אין בעיית תשתית ספציפית, אתה תקבל את האינטרנט המובטח בהוט.

פורסם
  • מחבר

טוב לדעת, תודה :) .

12MB:

בזק בינלאומי- 29.90 ש"ח לחודש במשך שנה.

הוט- 99 ש"ח לחודש במשך שנה. עדיין לא מחיר סופי, אחרי הקמת המנוי יוכלו להפנות אותי לשימור הלקוחות ושם אני אוריד את המחיר ל-59 ש"ח, כמו שהרוב מקבלים. פשוט ללקוחות חדשים כמעט בלתי אפשרי לקבל את המחיר הזה, כי הוא ניתן רק ממוקד השימור :-\ .

מחר מגיע טכנאי להתקין את הכל.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים