עבור לתוכן

עזרה בחיבור אוזניות למחשב

Featured Replies

פורסם

שלום, קניתי מחשב thinkpad edge, אשר בו יציאה אחת משולבת לאוזניות ולמיקרופון. שתי שאלות בנושא:

1. האם ישנן אוזניות שאינן in ear, אשר ניתן לחבר עם פין אחד למחשב וישמשו הן לשמיעה והן לדיבור? אם כן, אשמח לקישור.

2. האם קיים מפצל אשר יודע את השקע הבודד המשולב לשני שקעים, ואז אוכל לחבר גם אוזניות וגם מיקרופון בנפרד?

תודה רבה

פורסם
  • מחבר

עצה? מישהו? :s05:

פורסם

אני בטוח ב-99.99 אחוז שיש לך במחשב מיקרופון מובנה, ככה שאם מה שאתה בעצם שואל זה איך לדבר ולשמוע בו זמנית באמצעות אוזניות - אין שום בעיה.

פורסם
  • מחבר

אכן, אתה צודק וב 100% יש לי מיקרופון מובנה בו אני משתמש, אך אני מעוניין לחבר גם מיקרופון וגם אוזניות בשביל לא לשבת סמוך למחשב כאשר אני מדבר ואני צריך לדבר לעתים חלש, מה שבעייתי מעט עם מיקרופון של המחשב...

???

פורסם

אני לא בטוח שאפשר לפצל את החיבור ככה שתוכל לחבר דרכו גם אוזניות וגם מיקרופון בו זמנית. אבל אתה תמיד יכול למצוא סט אוזניות + מיקרופון שמתחבר ב-USB.

פורסם
  • מחבר

יש את האוזניות של האייפון ואוזניות נוספות של פלאפונים עם יכולת דיבור והאזנה, השאלה אם יש כאלה שאינן In ear?

פורסם

אם אתה מוכן להשקיע חשבת על אוזניות גיימינג וכאלה? מתחברות בUSB וכוללת אוזניות ומיקרופון..

פורסם
  • מחבר

את הפתרון של אוזניות ומיקרופון עם חיבור USB אני מכיר ואף קיים אצלי זוג שכזה.

עם זאת, רציתי לנצל את השקע המיותם של 3.5 ולא לבזבז עוד שקע USB. חשבתי שמכיון שיש כאלה אוזניות In ear, אזי יהיו גם אוזניות מסוגים אחרים שיתאימו לפונקציה.

תודה על העזרה בכל אופן :xyxthumbs:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים