פורסם 2011 ביולי 314 שנים שלום, קניתי מחשב thinkpad edge, אשר בו יציאה אחת משולבת לאוזניות ולמיקרופון. שתי שאלות בנושא:1. האם ישנן אוזניות שאינן in ear, אשר ניתן לחבר עם פין אחד למחשב וישמשו הן לשמיעה והן לדיבור? אם כן, אשמח לקישור.2. האם קיים מפצל אשר יודע את השקע הבודד המשולב לשני שקעים, ואז אוכל לחבר גם אוזניות וגם מיקרופון בנפרד?תודה רבה
פורסם 2011 ביולי 514 שנים אני בטוח ב-99.99 אחוז שיש לך במחשב מיקרופון מובנה, ככה שאם מה שאתה בעצם שואל זה איך לדבר ולשמוע בו זמנית באמצעות אוזניות - אין שום בעיה.
פורסם 2011 ביולי 514 שנים מחבר אכן, אתה צודק וב 100% יש לי מיקרופון מובנה בו אני משתמש, אך אני מעוניין לחבר גם מיקרופון וגם אוזניות בשביל לא לשבת סמוך למחשב כאשר אני מדבר ואני צריך לדבר לעתים חלש, מה שבעייתי מעט עם מיקרופון של המחשב... ???
פורסם 2011 ביולי 514 שנים אני לא בטוח שאפשר לפצל את החיבור ככה שתוכל לחבר דרכו גם אוזניות וגם מיקרופון בו זמנית. אבל אתה תמיד יכול למצוא סט אוזניות + מיקרופון שמתחבר ב-USB.
פורסם 2011 ביולי 514 שנים מחבר יש את האוזניות של האייפון ואוזניות נוספות של פלאפונים עם יכולת דיבור והאזנה, השאלה אם יש כאלה שאינן In ear?
פורסם 2011 ביולי 514 שנים אם אתה מוכן להשקיע חשבת על אוזניות גיימינג וכאלה? מתחברות בUSB וכוללת אוזניות ומיקרופון..
פורסם 2011 ביולי 514 שנים מחבר את הפתרון של אוזניות ומיקרופון עם חיבור USB אני מכיר ואף קיים אצלי זוג שכזה. עם זאת, רציתי לנצל את השקע המיותם של 3.5 ולא לבזבז עוד שקע USB. חשבתי שמכיון שיש כאלה אוזניות In ear, אזי יהיו גם אוזניות מסוגים אחרים שיתאימו לפונקציה. תודה על העזרה בכל אופן
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.