עבור לתוכן

חבילת BLACKBERRY

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם.

האם אני חייב לרכוש חבילת נלקברי מהמפעילה הסלולרית שלי? או מה אני לא אוכל לעשות ללא החבילה הזאת?

האם היא אפשר להיות עם חבילת גלישה כמו של הGALAXY/IPHONE ? :s05:

פורסם

אם אתה לוקח מהמפעילה crackberry, למיטב ידיעתי אתה דיי חייב לקחת את החבילה הצמודה אליו.

אין שום הגיון לקחת את המכשיר ללא חבילת הגישה היחודית לו, אתה מאבד את כל הפואנטה של המכשיר.

אם אתה לא רוצה אותה, ואתה רוצה את המכשיר בשביל השופוני, עדיף לך לקנות אותו מחוץ למפעילה, גם יעלה לך פחות, וגם לא תצטרך לשלם אקסטרה על החבילה שאתה לא רוצה.

פורסם
  • מחבר

אנירוצה לקנות מכשיר מחנות פרטית - השאלה היא האם אני יוכל לגלוש ולשלוח אימיליים בחבילת גלישה רגילה?

פורסם

כן, רק שלא תוכל להנות מאבטחה גבוה ומכל היכולות של RIM.

פורסם

^^

טעות, בלי החבילה מהרשת המכשיר יוכל לשמש רק לשיחות וטקסטים, אפילו לא על WIFI.

החבילה היקרה היא בשביל שימוש בשרתים של RIM (החבילה הבסיסית הנקראת BIS) ובלעדיה המכשיר חסר כל ערך.

פורסם
  • מחבר

תודה רבה :)

פורסם

יואב צודק, יש לנו שרת rim פרטי בעבודה, ללא כל קשר לספק הסלולר, רק בשביל המיילים.

לא יצא לי לבדוק את הנושא אישית, אבל זה לא כזה הגיוני שלא ניתן לשלוח מייל מהמכשיר בלי שימוש בשירותים שלהם.

אין איזו אפליקציית מייל אחרת שדרכה אפשר לשלוח מיילים דרך פרוטוקולים נורמליים ואנושיים ?

פורסם

לא, אי אפשר שפוט כי אי אפשר לגשת לאינטרנט.

פורסם

אמממ .... על זה יש לי להגיד רק יופי.

אזיקה יותר מוצלחת מapple אפילו, הייתי אומר.

פורסם

מיותר לגמרי לקחת בלאקברי בלי BIS\BES.

אין שום טעם למכשיר הזה להתקיים בלי החבילה של של BB.

מצחיק אותי שאומרים שזה יותר מאובטח, קשה לי להאמין שרים יותר מאובטחת מהשרתים של גוגל.... פשוט בולשיט אחד גדול.

וכן אפשר לגלוש עם חבילה רגילה פשוט לא שווה....

פורסם

^^

שטויות מה שאתה אומר, זה לא סתם שיש כמה מקומות בעולם בהם אסור להשתמש בבלאקברי, כיוון שהאבטחה בו כ"כ חזקה ששרותי הביון פשוט לא מסוגלים לעקוב אחריו.

אמממ .... על זה יש לי להגיד רק יופי.

אזיקה יותר מוצלחת מapple אפילו, הייתי אומר.

אין אזיקה והגבלה על תוכנות או מה אתה מתקין, אתה יכול גם להתקין תוכנות OTA בלי קשר לחבילה. אתה פשוט לא יכול לגשת לאינטרנט ולהשתמש בשירותים של RIM בלי חבילת ה-BIS (או החבילה העסקית BES), וזאת כיוון שכל המידע, בשל האבטחה, חייב לעבור דרך השרתים של RIM.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים