עבור לתוכן

כדאי לקנות Samsung Galaxy S חדש ב 1200 .

Featured Replies

פורסם

האם כדאי לקנות Samsung Galaxy S ב 1200 שח באריזה . או לקנות Samsung Galaxy S משומש ב 1000 שח או לחכות שהמחירים ירדו עוד קצת .

מה יותר כדאי כי אני לא מבין במחירים ואם אני אקנה משומש יהיה לי בעיות כמו במסך המגע בסוללה וככה .

מה עדיף ?

והאם כדאי לחכות עוד קצת כי ראיתי בפורום שאתם כותבים שמחיר של ה Samsung Galaxy S II צפוי לרדת עוד קצת שזה אומר שגם המחיר של ה ה Samsung Galaxy S צפוי לרדת עוד קצת ?

והאם המחיר 1200 שח של Samsung Galaxy S טוב או שאפשר למצוא פחות מזה .

והאם המשומש נמכר בסביבות ה 1000 שח או פחות ?

תודה .

פורסם

איפה מצאת מחיר כזה?

מחיר מאוד משתלם, לחדש. יותר זול מבחול. ומהסיבות האלו נשמע קצת מחשיד.

פורסם
  • מחבר

חבר מביא לי ..

מחיר של ה Samsung Galaxy S ולא Samsung Galaxy S II !

כאילו לקנות ב1200 שח את ה Samsung Galaxy S נכון ?

אבל יש גם משומש ב 1000 שח ! או שלא להתקרב למשומש כי יעשה לי בעיות .

פורסם

משומש לא בהכרח יעשה בעיות, אבל אם חדש עולה 200 שקלים יותר סה"כ אני לא מבין מה השאלה פה בכלל.

פורסם
  • מחבר

אתה מה היתה מעדיף ?

פורסם

חדש -1200.. מה השאלה בכלל?

פורסם
  • מחבר

לא פשוט אני מתלבט אם לקנות חדש או משומש .

והאם המחיר בסדר . זאתי היתה השאלה .

עכשיו אני יודע שחדש יותר טוב אבל הבעיה היא שאני עוד 3 - 6 חודשיים מקבל איפון 4 משומש ואז אצטרך למכור את הSamsung Galaxy S . אני חושב שעדיף לקנות Samsung Galaxy S משומש בגלל שאני בסוף מוכר אותו . אם מביאים לי איפון 4 .

מה אתם היתם עושים ?

פורסם

אני ממש לא בטוח שאם תקבל תוך כמה חודשים אייפון 4 משומש תוותר ככ בקלות על הגלאקסי, ובכל מקרה גלקסי חדש ב-1200 שקלים זו מציאה ותמיד עדיף על אייפון משומש.

פורסם
  • מחבר

אז אתם אומרים לקנות .

בסדר אני אדבר עם חבר שלי שאני אקנה אותו אבל הבעיה שאין אחריות עליו כי לא יודע הוא כנראה גנוב " חדש " באריזה .

פורסם

אם הוא גנוב אז אתה אידיוט שאתה קונה מכשיר כזה, בעיקר בגלל שמדובר בעבירה על החוק (סחר ברכוש גנוב) ושהמכשיר יכול להיחסם תוך זמן קצר מאוד ואתה לא תוכל להשתמש במכשיר שלך כטלפון.

פורסם

למען האמת אני מוכר את הגלקסי הראשון שלי, עם 2 סוללות 1500MAH, ועוד סוללה של 3500MAH + כיסוי.

אם אתה מעוניין דבר איתי, המכשיר מתוחזק בצורה מצויינת.

פורסם

אופציה לסחורה גנובה, מכירות יד שנייה שלא במדור המיועד ועוד, ננעל.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים