עבור לתוכן

בניית תיבה לסאב וואפר

Featured Replies

פורסם

יש לי הסב וואפר של פיוניר

VCCS

600W MAX

250W - בפעולה רגילה .. (לפחות זה מה שרשום באנרנט)

הסב הוא 11"

זה הכי דומה לו שמצאתי

http://www.pioneerelectronics.com/PUSA/Car/Subwoofers/Champion+Series/TS-W254F

אני במקור סהב לאוטו

ואני מגביר אותו בעזרת מגבר של אוטו שמקבל חשמל מספק כוח של מחשב (300W EZCOOL)

עכשיו את כול החלק של ההגברה דחפתילתוף מגירה

הקופסה הנוכחית של הסב היא יחסית קטנה, כי הוא היה באוטו (ויש לו את החור BASS REPLAX קוראים לזה אם אני לו טועה בצד ימין של התיבה )

עכשיו התוכניס שלי היא כזאת

להכין תיבה מעץ שבה יהיה שעיקרון שני קומות

הקומה התכתונה ישבו הספק והמגבר (אני יוצא כפתור הפעלה וכיבוי של הספק אחוצה ולד בשביל שידעו אם דלוק או לא

ובחלק העליון ישב הסאב עם שני חורים שישבו מקדימה (לא כמו בתיבה הראשונה)

אני חושב שיש צורך ביותר מאחד כי כשמגבירים יותר מידי את הסב שומעים צליל מעצבן מהחור הנוכחי (אולי מהאוויר שנכנס לא יודע )

צריך למלות את התיבה בספוג או משהוא ?

בתיבה הנוכחית אין ספוג בפנים ....

אם אפשר לקבל המלצות או רעיונות .... תודה

[attachment deleted by admin]

פורסם
  • מחבר

.

פורסם

תכלס לכל סאב יש המלצה של היצרן כיצד לבנות את התיבה ואי אפשר לתת משהו אוניברסילי.

אז הכי טוב שתעבוד לפי הניסיון של הקודמים ברשת עם הסאב הזה ולהעתיק את מבנה התיבה.

בקשר למילוי זה לא מחייב, אז אם יהיה לך קושי להשיג את החומר אז אני לא מציע לך להתאמץ בשביל להשיג אותו.

פורסם

מצטרף לרביד, תדבוק בהמלצות יצרן. יש לך גם מחשבונים שונים לחישוב של בניים תיבות למינהם בהתאם לצורך, צורה וכן הלאה...

לדעתי עדיף שתעיף את המגבר והספק מחוץ לתיבה, או את הספק ברמה הבסיסית כי הוא מתחמם וגם לא נראה לי שיעשה לו טוב לשבת ליד הדרייבר של הסאב. תחבר אותו בחוץ עם סינק הולם ואתה מסודר (אם תוכל להוסיף את המגבר ולארוז הכל עם קופסה וסינק אדרבא...).

בנוגע למילוי של התיבה, צמר סלעים יעשה את העבודה או ספוג אקוסטי כזה או אחר...

הייתי מפנה אותך למידע יותר רציני ל-HOMETHEATER, שם יש אנשים שיותר מבינים בתחום ויעזרו לך יותר. אם תחפש באנגלית אתה תרוויח המון חומר.

בהצלחה! :xyxthumbs:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים