עבור לתוכן

התלבטות בין שני מסכי LCD 32'' של סמסונג

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם,

אני ממש מתלבט בין שני המסכים הבאים של סמסונג: c550, c530.

ה-550 יקר יותר בכמה מאות שקלים ולכן רציתי לשאול אם קיימים הבדלים מהותיים בין שני המסכים.

כמו כן, עוד פרמטר חשוב מבחינתי הוא שהמסך יוכל לקרוא כתוביות בעברית כמו שצריך (דרך ה-usb) מקובץ srt נפרד (לא תרגום מובנה) לכן אני אשמח לדעת אם המסכים תומכים בזה.

תודה מראש לעוזרים,

איתי

פורסם

ה-C550 מתמודד הרבה יותר טוב עם קבצי MKV.

פורסם

ה-C550 מתמודד הרבה יותר טוב עם קבצי MKV.

מאיפה זה?

לפותח הטרד, רק תוודא שאתה קונה אותו עם פאנל S-PVA של סמסונג ולא עם AUO או CMO.

לאילו מטרות המסך?

כמו כן, קח בחשבון שהסטרימרים במסכים עדיין מוגבלים יחסית לסטרימרים רגילים או מחשב.

פורסם

מאיפה זה?

לפותח הטרד, רק תוודא שאתה קונה אותו עם פאנל S-PVA של סמסונג ולא עם AUO או CMO.

לאילו מטרות המסך?

כמו כן, קח בחשבון שהסטרימרים במסכים עדיין מוגבלים יחסית לסטרימרים רגילים או מחשב.

איפה בודקים את זה?

פורסם

על המדבקה בטלוויזיה בצד מאחורה, תסתכל על ה VERSION:

(1222)_untitled.jpg

Version "A" panels: AC01, AC02, AC03, AC04, AA01, AA02, AA03, AA04 and BA01 all come from AU Optronics.

Version "S" panels: SQ01, SQ02, SQ03, SQ04, SS01, SS02, SS03, SS04 and SX03 are made by Samsung.

Version "C" panels: CN01, CN02, BN01 and BN02 stand for CMO.

HQ זה גם בסדר.

פורסם
  • מחבר

קודם כל תודה לכולם על העזרה.

לגיל: אני אשמח אם תוכל לפרט יותר מה הבעיות של המסך עם mkv

ולאינטגרל: בקשר לסטרימרים אני מודע לעניין... בקשר למטרות: בעיקר סרטים דרך ה-usb וסתם טלויזיה... (יהיה מחובר לממיר (לא hd כרגע...)).

אם תוכל רק לפרט למה חשוב שזה יהיה פאנל של סמסונג? ואיך אני אוכל לבדוק את העניין אם אני קונה את המוצר באינטרנט?

נ.ב. אף אחד מכם לא התייחס לנושא הכתוביות, שהוא נושא דיי חשוב עקב העובדה שלא יהיה מחובר אל הטלויזיה לא מכשיר dvd ולא מחשב.

פורסם

אם תוכל רק לפרט למה חשוב שזה יהיה פאנל של סמסונג? ואיך אני אוכל לבדוק את העניין אם אני קונה את המוצר באינטרנט?

לא תוכל לבדוק (אולי אם תשאל את המוכר הוא יענה לך תשובה אמיתית, אבל זה גם לא בטוח) גם אם אתה הולך לחנות לקנות את המסך לא בטוח שתוכל לדעת בגלל שזה אפילו לא כתוב על האריזה, רק על הטלוויזיה, ויש סיכוי גדול שהמוכר לא יתן לך לפתוח אריזות כדי למצוא את הטלוויזיה עם הפאנל הנכון, הדרך היחידה כנראה להתחייב שאתה קונה את הפאנל הכי טוב זה לקחת אחת מתצוגה, באופן פלאי כמעט תמיד המסך שבתצוגה עובד עם פאנל האיכותי יותר..

חשוב שזה יהיה פאנל של סאמסונג כי זה איכות תמונה יותר טובה ואורך חיים ארוך יותר למסך.

פורסם

למה פאנל? כי אחד המרכיבים החשובים של כל מסך זה הפאנל. אתה קונה סמסונג ובמקום לקבל פאנל S-PVA אתה יורד ברמה ל MVA של AUO או יורד עוד יותר ברמה לפאנל MVA של CMO (כי מיי).

http://www.hometheater.co.il/vt141856.%D7%94%D7%A4%D7%90%D7%A0%D7%9C%D7%99%D7%9D-%D7%94%D7%9E%D7%AA%D7%97%D7%9C%D7%A4%D7%99%D7%9D-%D7%A9%D7%9C-%D7%9E%D7%A1%D7%9B%D7%99-lcd-%D7%A1%D7%9E%D7%A1%D7%95%D7%A0%D7%92

לא תוכל לוודא זאת דרך האינטרנט. רק בחנות.

לגבי כתוביות הם אמורים לתמוך ב srt, אבל לא בדקתי.

מציע לך ללכת לחנות מתמחה ולראות שם מסכים ולברר את כל הפרטים הקטנים.

פורסם
  • מחבר

אוקיי הבנתי תודה לכולם על העזרה

פורסם
  • מחבר

חברים יש לי עוד שאלה קטנה בקשר לסטרימר במסכים האלו: האם קיים מתאם WiFi? איך בדיוק עובד הסטרימר שם? במה הוא שונה מסטרימר רגיל?

פורסם
  • מחבר

מקפיץ

פורסם

יש לקנות מתאמי WIFI (למשל באלמ אפשר לקנות לסמסונג), אבל לא הייתי בונה על WIFI להעביר HD. סטרימרים בטלוויזיות פחות טובים מסטרימרים רגילים בהרבה מובנים, פחות פונקציות, פחות תאימות לקודקים וכו'...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים