עבור לתוכן

כתבה ב-Ynet על כל נדפקי פלונטר.

Featured Replies

פורסם

פשוט בושה!

אני אומר מילא, לקוחות שמוצרים התקלקו להם ולא יכולים לקבל שירות, אבל בכתבה הזאת הם מספרים על אנשים ששילמו אלפי שקלים ואף פעם לא קיבלו תמורתו משהו, אנשים שנתנו מוצרים (אפילו עם פגם קטן - כרטיס מסך עם מאוורר מקולקל או משהו כזה) ואף פעם לא יקבלו אותו בחזרה.

עוד יותר הרגיז אותי התגובה של מנהל החברה שלא מרגיש שום אחריות כלפיהם. "השארנו הכל בבניין הישן ואולי בעל הבניין מכר אותם" - זה תגובה של ילד בן 3 ששכח את הרכבת שלו בארגז חול ולא של מישהו שמשאיר מוצרים ורישומים של כל לקוחותיו ושוכח מהם.

פורסם

זה שזה לא טוב זה ברור ומיותר לציין...השאלה היא, מה ניתן לעשות במקרה כזה?

לדון את הבעלים של פלונטר לשעבר לכליאה זה ממש לא יביא לדבר...כי עדיין לא יהיה כסף.

אז מה עושים אנשים ששילמו כ"כ הרבה כסף ולא קיבלו תמורתו דבר ועוד מקבלים כאלה התחצפויות

מה הנהלה החדשה...

plonteradmin_wh.jpg

פורסם

מה שיותר מדאיג לדעתי, היא שפלונטר היתה בין חנויות הרשת הגדולות והמצליחות בארצנו.. אם לא הכי מוכרת מביניהן.

נשאלת השאלה אם לשאר החנויות לא מצפה עתיד דומה, או מה גרם לפלונטר למפלה שכזאת..

פורסם
  • מחבר

לדון את הבעלים של פלונטר לשעבר לכליאה זה ממש לא יביא לדבר...כי עדיין לא יהיה כסף.

אז מה עושים אנשים ששילמו כ"כ הרבה כסף ולא קיבלו תמורתו דבר ועוד מקבלים כאלה התחצפויות

מה הנהלה החדשה...

plonteradmin_wh.jpg

אני באמת צריך לתת את הפיתרון שלי לזה?

oh well, לתפוס את השמוק הזה איפה שהוא, להגיד לו ככה "אתה לקחת לי כסף ולא קיבלתי כלום, עכשיו אני לוקח לך את כל מה שיש עליך ששווה את הסכום ששילמתי"

ואחרי זה מפוצץ אותו מכות לכיף, נראה אותו מדבר אחרי זה.

בכל מקרה, אתם כמובן עכשיו תתחילו לתקוף אותי על זה אבל לא נורא.

רן - המקרה של פלונטר היה כתוב ממש על הקיר בחודשים האחרונים שלה. ראו כבר את הרשלנות והכל.

זה היה צריך לדעתי להדליק נורה אדומה.

פורסם

זה נכון שזה לא יחזיר את הכסף, אבל אם תמשיך בגישה הזו אז איזה אינטרס יש לכל בעל חברה אחר לא לחזור על התופעה?

גם כשמישהו רוצח ומכניסים אותו לכלא זה לא משיב את הנרצח לחיים, זה רק אמור להיות גורם מרתיע כדי למנוע מקרים דומים בעתיד.

פורסם

Let us then burn and raid their quarters!...

If there is anything left to raid and burn... :P

פורסם

זה נכון שזה לא יחזיר את הכסף, אבל אם תמשיך בגישה הזו אז איזה אינטרס יש לכל בעל חברה אחר לא לחזור על התופעה?

גם כשמישהו רוצח ומכניסים אותו לכלא זה לא משיב את הנרצח לחיים, זה רק אמור להיות גורם מרתיע כדי למנוע מקרים דומים בעתיד.

זה נקודה נכונה, אני לא אומר שלא צריך לעשות כלום, אלא משהו שונה ממה שעשה אדון Disturb לדוגמא, שזה לבכות להם בפורום.

לדעתי משהו מועיל יותר יהיה תביעה נגדם או משהו בסגנון.

פורסם

עדיין אני לא מבין איך יש לאיש בושה להגיד לאנשים זה לא אחריותי ואין לי מה לעשות. אני אפילו לא מדבר על בושה אלא מדבר על יושר, שלפחות יברח ויעלם ויגרום לשנאה להשכח ולא ימשיך לשבת ולמכור מחשבים

פורסם

במקרה הזה אני מסכים עם מישה... להוציא ממנו בכוח את מה ששיש לך.

לצערי במצב היום הרבה מאוד חברות עם חובות של מליונים מכריזות על פשיטת רגל וככה כל החובות שלה נמחקים. פשוט אין מה לעשות נגד זה :-[

פורסם

אני לא טועה אבל הם חייבים למשהו מהפורום ?? ......... כי אם כן יש אפשרות להוציא את הכסף אבל רק מעל 1500 ש"ח

פחות מזה החברים שלי לא מתעסקים ... !! כן ... לחייבים שמתחמקים ולכל מי שאוהב להתעסק בלמשוך זמן יקר יש תשובה

אמנם יקרה לוקחים לך 20% מהערך של החוב אבל זה אפקטיבי ( גביה בשוק אפור ) מאוד פופולרי כיום ....

פורסם

בסך הכל כולם הוזהרו מראש

פלונטר היא חברה בע"מ

בע"מ = > בערבון מוגבל => זאת אומרת שאם היא מתמוטטת אין למי לבוא בטענות

פורסם

תלוי מאיזו אחריות הוא בדיוק מתחמק...כמו שהבנתי פלונטר כרגע היא חברת מחשבים לגמרי אחרת שזכתה ב"פלונטר" במכרז...

והבעלים שחייב את כספו ללקוחות הוא כבר לא הבעלים של פלונטר...אז הרי ברור שהבעלים הנוכחיים לא אחראי לחובות של הבעלים הקודמים של פלונטר כלפי הלקוחות, כמובן שמתוך השקעה עיסקית היה יכול לפצות מספר לקוחות מסויים בכדי לשמר לקוחות, אחרת אני לא רואה עכשיו אנשים קונים בפלונטר בכלל.

פורסם

הבעלים הוא אותם בעלים מהיום הראשון של החברה - יריב נחשון.

פורסם

כנראה שלא הבנתי נכון...אם ההנהלה היא אותה הנהלה, אכן הם חייבים החזרי כספים...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים