עבור לתוכן

זקוק להמלצה ברכישת פלאפון (ללא מגבלת תקציב)

Featured Replies

פורסם

אהלן,

אז כמו שהכותרת אומרת, אני זקוק להמלצה למכשיר ללא שיקולי תקציב. אז תתפרעו :)

מה חשוב לי: סוללה (כן הבנתי שכל הסמארטפונים על הפנים אבל אולי יש יוצא מן הכלל?),

רמקול איכותי וחזק - ז"א כשאני שם שיחה על רמקול עוצמת השמע תיהיה גבוהה וברורה,

מצלמה - שיהיה LAG כמה שיותר קטן.. מחפרן אותי הסיפור הזה,

מודם WIFI מהיר,

גלישה מהירה בGSM (שהחברה הסלולרית תהווה את הצוואר בקבוק),

HOTSPOT,

מרכב איכותי ועמיד (עד כמה שאפשר)

נראה לי שזהו.

בעקרון חשבתי על S2, גם כי הביקורות טובות והחברים שיש להם את זה כבר מאוד מרוצים ואני לא רואה אלטרנטיבה טובה יותר - גם לא בחודשים הקרובים. שקלתי SENSATION אבל הוא קצת יותר מגושם מהS2 והסוללה טיפה חלשה יותר מה גם הSENSE לא כל כך עושה לי את זה. אפילו שקלתי את ה DEFY בגלל העמידות הגבוהה שלו, משהו שמאוד קורץ לי אבל הוא מיושן יחסית ל2 המכשירים הנ"ל.

בכל מקרה מה אתם אומרים? פספסתי משהו? יש משהו שעתיד לצאת בחודשים הקרובים והוא עולה על המכשירים הנ"ל?

אגב, בבקשה בלי המלצות על אייפון5.. לא רוצה להתקרב לאפל. WF7 גם נראה לי לא ריאלי כרגע.. אולי עוד שנתיים שלוש. אם הN9 היה יוצא על אנדרואיד כנראה שהייתי הולך עליו. בובה של מכשיר.

דעתכם?

פורסם

כל המכשירים שהצגת כאן לא יציגו ביצועי סוללה טובים, אם הדבר חשוב לך במיוחד הם לא בשבילך.

פורסם
  • מחבר

כמו שרשמתי כבר, הבנתי שהסוללה בעייתית לכל מכשירי ה HIGHEND, אז אם נתעלם מזה, מה ההמלצות?

פורסם
  • מחבר

לאף אחד אין על מה להמליץ?

פורסם

sgs2

פורסם

אני בעצמי רכשתי את SG2 בערך לפני שבוע ועברתי אליו מ נוקיה 6120C ,אני מרוצה ממנו .

את זמני הסוללה המוכרים לפלאפונים "הישנים" כבר לא תמצא מכמה סיבות כמו מעבד מהיר, מסך מתקדם ושלל תוספות מיותרות שרצות ברקע

העבודה הרגילה של המכשיר.

לכל מכשיר של HIGHEND יש חסרונות ויתרונות (לפי דעתי כיום:IPHONE 4,SG2, HTC Sensation ) והעדפה של כל בנאדם לגופו של עניין.

פורסם

אם נושא הסוללה הוא ממש קריטי רד מכל מכשירי המולטימדיה האלה ורכוש בלאקברי או נוקיה ללא טאצ'. נכון, ביצועי המדינה יהיו זוועתיים אבל סוללה מדהימה.

פורסם
  • מחבר

אוקי הבנתי אז SGS2 it is....

ובכמה חודשים הקרובים צפוי לצאת איזה משהו שייתן פייט לS2? ? משהו ששווה לחכות לו? (אני לא מדבר על מעבד יותר מהיר בעוד 200MHZ, אלה באמת פונקציונליות טובה יותר).

פורסם

iphone 5 צריך לצאת עוד כמה חודשים אבל בינתיים אין שום פרטים מדוייקים אליו, גם ככה כל כמה חודשים יוצאים דגמים חדשים כל מיני חברות

אין אפשרות להשאר עם המוצר הכי חדש לזמן רב.

פורסם
  • מחבר

כן אבל מראש שללתי אייפון. לא מתכוון להתקרב לזה :)

פורסם

עז כרגע לא צפוי להגיע שום מכשיר שיתחרה בSG2 חוץ מכמה חברות לא מוכרות שמוכרות במזרח. :smile1:

פורסם

viper83 במה מדובר?

פורסם

שלא תבינו שיש משהו ספציפי, פשוט רציתי לאמר שהשוק בארץ הוא מאוד קטן ומתעסקים פה בעיקר במיינסטרים של מכשירים.

וגם לפי דעתי קנייה מחו"ל יותר זולה אבל גם בעלת סיכון לקונה לכן מכשירים HIGHEND עדיף לקנות בארץ.

פורסם

לא משהו שאמור לעניין אותך.

ה-SGS2 מציג זמני סוללה די מכובדים כאשר לא מתפרעים איתו.

רצית עמידות - הוא לא מרגיש הכי עמיד אבל נראה שיעמוד יפה בנפילות אולי בגלל משקלו הקל.

מתחרים? חברות אחרות (אפל HTC מוטורולה אולי נוקיה) בטח יציגו מכשירי high end בקרוב. אני לא יודע כמה אפשר היום

להתעלות על מסך כ"כ טוב, מצלמת 8MP עם צילום וידאו ב-1080P, הדקיקות והמשקל הנמוך. מערכת ההפעלה מתעדכנת אצל כולם.

אין שום סיבה לא לקנות אותו היום (מחיר?). בניתוק זיקה בחברות הסלולאר תקבל החזר מלא מסכום מסויים.

פורסם
  • מחבר

רצית עמידות - הוא לא מרגיש הכי עמיד אבל נראה שיעמוד יפה בנפילות אולי בגלל משקלו הקל.

.

.

אין שום סיבה לא לקנות אותו היום (מחיר?). בניתוק זיקה בחברות הסלולאר תקבל החזר מלא מסכום מסויים.

בקטע של העמידות חשבתי לצרף לו case-mate tough ומגן של ZAGG, יקר אבל נראה לי שווה לטלפון כזה לא?

לפי מה שהבנתי, כל עוד הוא לא מושק בחברות הסלולריות אני יכול לקבל החזר מלא כמו בכל מסלול רגיל, אבל אחרי שהוא יושק (אמור להיות בשבועות הקרובים) אפשר יהיה לקבל את ההחזרים רק אחרי סכום מסויים (200ם חנויות במרכז שהם לא תל אביב? משהו בסביבות ר+)... יש אמת בדבר?

אגב, אתם מכירים חנויות במרכז שהם לא תל אביב? באזור ראשל"צ-חולון... אני אעדיף להגיע פיזית לחנות לראות את המכשיר שלא מביאים לי סוללה משומשת למשל.. מנסה להימנע מתל אביב כמה שיותר.. לא סובל את העיר הזאת :)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים