עבור לתוכן

לכל מי שרכש או מתכוון לרכוש SG2 מחו"ל...

Featured Replies

פורסם

אתם רוכשים SG2 בחו"ל במחיר זול יחסית לארץ כמובן משתלם.. לפעמים אם יש מזל אז אין מכס אז בכלל הרווחתם...יש חוק ניתוק זיכה -החזרים הכל טוב ויפה..

השאלה שלי היא מה אתם עושים אם קורה משהו למכשיר... הרי הספקיות בארץ לא ייתנו אחריות על מכשיר שלא נקנה מהן (או שאני טועה?)...

אפשרות אחרת היא לרכוש את המכשיר מחנות בארץ מה שעדיין יהיה יותר זול ככל הנראה (מהמחיר אצל הספקיות)- השאלה אם מישהו מכיר חנות אמינה שתוכל לתת אחריות ולא תתחמק במקרה של תקלה?

בכל מקרה מה עדיף בין השלוש : רכישת מכשיר מחו"ל . רכישת מכשיר מחנות בארץ, רכישת מכשיר מהספקיות (אני אצל אורנג')...

פורסם

אם הזמנת מכשיר מחו"ל וקרה משהו (במסגרת האחריות כמובן) אתה שולח חזרה לחנות ממנה קנית את המכשיר, והם ישלחו ליצרן. זוהי בעצם אחריות יצרן.

חנויות פרטיות בארץ עושות את אותו הדבר בגדול. יכול להיות שחלק גם שולחות למעבדה כזו או אחרת לתיקון.

יכול להיות שחנויות פרטיות בארץ יסכימו להחליף את המכשיר על המקום, אבל אני סקפטי bald_man_logo_normal.jpg.

תזכור שרוב התקלות קורות באשמת הלקוח ולא מכוסות ע"י אחריות. אצל אף אחד. כמו כן, החלפת רום מבטלת אחריות (כמובן שתמיד אפשר להחזיר לרום מקורי, אבל..).

אני מאמין שהספקיות לא יסכימו לתת אחריות על מכשיר שלא נקנה מהן.

פורסם

קניתי לפני כמה חודשים את הקפטיבייט הנוכחי שלי מATT האמריקאית, המקביל לI9000 שנפוץ בארץ

כשאני קניתי אותו המחיר בארץ למכשיר עמד על 3500~ אני קניתי ב2200~ מאז ועד היום חי ועובד

אני מתכנן לרכוש עוד שבוע בחול את הI9100 ושוב במחיר זול יותר ממה שאני יכול להשיג אותו בארץ

פורסם

למה שהוא לא יחיה ויעבוד ? דובר כאן על מקרה שהמכשיר יעשה בעיות.

פורסם

יש מספיק מעבדות פרטיות

במיוחד אחרי שהI9100 יושק בארץ יהיה די ויותר גורמים שיוכלו לטפל בו בתשלום

פורסם

בזמנו הצלחתי להרוג את הגאלאקסי שלי.

שלחתי אותו חזרה ל clove וכעבור חודש קבלתי את המכשיר חזרה אחרי שזה עשה ביקור אצל סאמסונג והם צרבו לו גרסה מחדש.

כאמור הסיפור לקח בערך חודש + עלויות משלוח.

פורסם
  • מחבר

אוקיי הבנתי... תודה לכל המגיבים...

עוד שאלה קטנה: מה לגביי העברית? יצא איזשהו רום עם עברית מלאה? (משהו שניתן להוריד ולהתקין לבד)

פורסם

אני משתמש בMADMACK1.4 ונראה לי השאר איתו עד שאחליף מכשיר, LIKE A GLOVE על המכשיר.

עברית מיושרת לימין ותקינה לחלוטין.

פורסם

עושים לך ניתוק זיקה רק למכשירים שמשווקים בחברות הסלולר.

ברגע שיש לך ניתוק זיקה - יש לך אחריות.

כמובן בתשלום אם אתה רוצה.

אני לא ממליץ לאף אחד לשלוח את המכשיר למעבדות של חברות הסלולר.

פורסם

עושים לך ניתוק זיקה רק למכשירים שמשווקים בחברות הסלולר.

ברגע שיש לך ניתוק זיקה - יש לך אחריות.

כמובן בתשלום אם אתה רוצה.

אני לא ממליץ לאף אחד לשלוח את המכשיר למעבדות של חברות הסלולר.

עושים ניתוק זיקה לכל מכשיר גם אם הוא לא משווק ברשת סלולארית.

ואין דבר כזה אחריות למכשיר שלא נקנה מהרשת הסלולארית בה אה אתה משתמש, יש דבר כזה ביטוח (בתשלום)וזה באמת בתנאי שחברת הסלולאר משווקת את המכשיר ולפני שעושים את הביטוח הטלפון חייב לבעבור בדיקה (בתשלום נוסף) כדי לראות אם הוא תקין.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים