עבור לתוכן

LG OPTIMUS תלת מימד מתי יוצא ?

Featured Replies

פורסם

אני קראתי ברשת כל כך הרבה נתונים ותאריכי יציאה שונים שכבר התלבלבתי

מתי הLG ייצא ? וכמה אתם מעריכים יעלה ? ואיזה מכשירים יגיעו באותה תקופה שלו עם תלת מימד שאפשר לשקול לקנייה ?

הבנתי שיש HTC תלת מימד שעומד לצאת יחד עם הLG .

פורסם

הוא צפוי לצאת ב- Q2 של 2011 = בחודשים הקרובים (יולי).

HTC Evo 3D צפוי לצאת ביולי.

כמה יעלה? קח מחיר של מכשיר High-End ממש אחרי הכרזה ותוסיף לו קצת.

יש הזמנה מוקדמת ל-Optimus 3D -

£500

החלה מכירה (רק שעוד אין מלאי)- £380

http://www.clove.co.uk/lg-optimus-3d

Evo 3D מתומחר בכ-

550$

[בספרינט, בלי חוזה:

http://shop.sprint.com/mysprint/shop/phone_details.jsp;jsessionid=194F778A07929613AD6300D4D192A30A.shop44?prodId=dvc5460001prd&deviceSKUId=54600040&flow=AAL&planSKUId=&ptn=&tabId=dt_phones

]

פורסם

לדעתי מדובר עדיין בגימיק, לא הרבה יותר מזה..

פורסם
  • מחבר

לדעתי מדובר עדיין בגימיק, לא הרבה יותר מזה..

אם אתה מדבר על הגימיק של 3D אז יכול להיות , אבל המערכת שתומכת בכזה דבר צריכה להיות סופר מהירה ואיכותית , וLG היא חברה טובה ששומרת על יציבות בכל התחומים שהיא נמצאת בהם סה"כ .

למרות שקראתי שיש לטלפון רק 512 מגה זכרון פנימי שלא נראה לי הרבה למערכת שצריכה לסחוב עליה , אמתין לביקורות לראות איך הכל יעבוד

ותודה לשי , עכשיו נשאר רק להמתין שיצא אם זה המחיר וגם אם בארץ יהיה יקר יותר ב500 ש"ח , אקנה את המכשיר כשיצא .

פורסם

א. כבר יש ביקורות, גם בעברית ( http://www.kombinator.co.il/view-review.php?rid=523#uploaded_files/users_profile/re1582.972749850.lgoptimus3d_p920_1.jpg )

ב. זה רק גימיק, לא שווה השקעה.

ג. אתה מאוד או פ טימי אם אתה חושב שהמחיר יהיה 500ש"ח יותר -בלבד-

ד. הפלאפונים של LG לא ממש נחשבים, הם לא משהו.

פורסם
  • מחבר

הטלפונים שלהם , אתה מתכוון לתקופה שנוקיה שלטה ?

כי בתקופה הזאת LG הוציאו אחלה טלפונים אבל לא בהשוואה לנוקיה אלא בהשוואה לשאר הטלפונים

ולגבי הסמארטפון אם זכור לי נכון הוא קיבל ביקורות טובות כסמארטפון אבל בהשוואה לאחרים הוא לא חידש לאף אחד כלום אז הוא נפל בין הכסאות.

ואני אוהב ביקורות שכתובות בתגובות לכתבות , לשמוע ולראות אנשים מדברים על זה , כתבות על מכשיר שעדיין לא יצא לא מדברים אליי , נותנים כיוון כן אבל על זה אני לא בונה את הקייס של אם לקנות או לא .

ולגבי כך שזה גימיק , LG מנסים לעשות שוק גדול יותר מהגימיק ואם המחיר שלו יהיה זול כמו שהיה כתוב אין סיבה שלא יצליח , אם כבר הHTC יכול לאיים כי הם דיי ביססו את עצמם בשוק הסמארטפון (למרות תקלות בגרסאות הראשונות)

אגב ואני אקנה טלפון שנחשב טוב רק בגלל גימיק נוסף שאין באחרים, כי השוק מוצף במכשירים שדומים אחד לשני , אז למה לא ללכת על גימיק אחר ? הרי אותה גברת בשינוי אדרת מבחינת כל היישומים בכל מקרה , אז הגימיק נותן ערך מוסף במקרה הזה :)

פורסם

* הלינק שנתתי הוא לא כתבה או תגובה לכתבה, הוא סקירה של המכשיר. אולי אתה לא יודע אבל אתרי חדשות מקבלים מכשירים לסקירה גם לפני שהם יוצאים. לא רוצה להאמין לזה? בעיה שלך... :facepalm:

* LG עוד לא ביססה לעצמה מעמד רם בקרב יצרניות הפלאפונים, אין יוקרה למכשירים (בנתיים).

* אולי אתה לא הבנת את משמעות המילה 'גימיק'. הרשה לי- גימיק הוא דבר שנועד למשוך קונים ואין לו שימוש מעשי, הוא לא נותן כלום. החברה יודעת שלדבר אין שימוש והיא מכניסה את הגימיק בכוונה ובדרך מלאכותית (לא יצירתית). דוג' לגימיק יכולה להיות המשחקים ששמים על אריזות הקורנפלקס או הצעצועים ששמים בפנים. הם נועדו למשוך קונים (=ילדים), לא יותר. אף אחד לא תכנן שישתמשו בהם. תלת המימד הזה לא נותן לך כלום. אין לו שימוש.

פורסם
  • מחבר

למה שיהיה שימוש לתלת מימד ? הרי לא באמת צריך אותו יש הרבה גימיקים בכל דבר - וגם בקורנפלקס הגימיק שדיברת בסופו של דבר מביא צעצוע לילד , זה משהו בר שימוש .

תלת מימד זה עוד צעצוע לטלפון , המערכת של הLG תהיה מהירה וטובה , והגימיק הקטן והמסכן הזה יגרום לי ולעוד הרבה אנשים לקנות את הטלפון הזה, אה וכרגע אתה מגדיר אותו כגימיק אבל יכול להיות שלגימיק הזה יהיו עוד אופציות בעתיד ויהיה קצת יותר מגימיק וזאת בדיוק הסיבה שאני ממתין לראות תגובות של אנשים קודם מאשר לקרוא כתבות.

הסיבה שאני לא תומך בלינקים היא פשוטה , אני לא יודע כמה הכתב יהיה אובייקטיבי , בכל מקרה בכתבות הקיימות כבר אומרים שהLG הוא מכשיר נהדר .

ויוקרה למכשירים ? להוציא את האייפון כשיצא - אין יוקרה בשום מכשיר כזה , לכל אדם שני כיום יש סמארטפון , אין יוקרה בHTC אין יוקרה בסאמסונג ואין יוקרה גם באפל אז לא כל כך נכון להשתמש במילה הזאת, לגבי מעמד אתה צודק , לפי דעתי 3 היצרניות המבוססות כרגע אלה אפל סאמסונג וHTC, ובגלל שלכל אדם 2 יש סלולרי מאחת היצרניות האלה שדרוג לLG קצת לא רלוונטי , אלא כמובן אם LG יצליחו לנצל את ה"גימיק" ולהכנס כשחקן רביעי- אני בתור אדם עם אייפון 4 שרוצה לשדרג לטלפון יותר טוב כנראה יבחר את הLG או את הHTC החדש רק בגלל הגימיק הזה :)

פורסם

מה בדיוק אפשר לעשות עם התלת מימד הזה חוץ מלרוקן את הסוללה? אז יש תפריט אחד תלת מימדי ומגניב של LG. וואו. מה עוד? סרט תלת מימד? לא, אי אפשר- זה לא נוח ואין מספיק מקום לשים את הסרט על הפלאפון... מה עוד? משחקים? אין (חוץ מאולי כמה ש-LG שמו). מה עוד? חקר הגרעין? לא... יש לך רעיונות?

כלום? גימיק? חסר שימוש? יופי. אני שמח שיש בינינו הסכמה.

עוד דבר- כל עוד לא יהיו הרבה מכשירים תומכי 3D בשוק (גם מבחינת מבחר וגם מבחינת כמות מכירות) לא יהיו לתחום ישומים (לאו דווקא במובן של אפליקציות, ישום) רבים. הביצה והתרנגולת.

הדוג' עם הקורנפלקס לא כל כך טובה, נכון. הרשה לי לתת לך דוג' מתחום האומנות:

היו היה אומן- צייר. בוא נקרא לו סטנלי. סטנלי שם לב שכאשר הוא משתמש בשפריץ מטאלי מעל הציורים שלו כולם מתלהבים וקונים את יצירותיו. אין לשפריץ הזה שום משמעות אומנותית, הוא שם כדי למכור. כולם נוורא מתלהבים ואומרים "וואו, איזה כישרון". סטנלי יודע שאין לשפריץ הזה שום משמעות והוא שותל אותו בכל ציוריו בצורה מלאכותית כדי למכור. [glow=yellow,2,300]זהו גימיק[/glow]. ובשלב מסויים אנשים יפסיקו להתלהב, כי אין לשפריץ הזה שום מטרה.

"אני לא יודע כמה הכתב יהיה אובייקטיבי , בכל מקרה בכתבות הקיימות כבר אומרים שהLG הוא מכשיר נהדר"

אתה לא קצת סותר את עצמך? מצד אחד אתה מסרב להכיר בכתבות משום שאינך בטוח שהן אובייקטיביות (והן כן, BTW) ומצד שני אתה האמנת להן שהמכשיר נהדר.

אני כן רוצה להשתמש בביטויי יוקרה. גם לנוקיה יש (למרות שהמכשירים שלהם מחורבנים). LG, עד היום, לא ייצרה מכשירי WOW שוברי שוק, מכשירים מדהימים באיכותם. נראה אחרי שהמכשירים החדשים שלהם יצאו, אולי הם יצטרפו למועדון היוקרה.

פורסם
  • מחבר

מה בדיוק אפשר לעשות עם התלת מימד הזה חוץ מלרוקן את הסוללה? אז יש תפריט אחד תלת מימדי ומגניב של LG. וואו. מה עוד? סרט תלת מימד? לא, אי אפשר- זה לא נוח ואין מספיק מקום לשים את הסרט על הפלאפון... מה עוד? משחקים? אין (חוץ מאולי כמה ש-LG שמו). מה עוד? חקר הגרעין? לא... יש לך רעיונות?

כלום? גימיק? חסר שימוש? יופי. אני שמח שיש בינינו הסכמה.

עוד דבר- כל עוד לא יהיו הרבה מכשירים תומכי 3D בשוק (גם מבחינת מבחר וגם מבחינת כמות מכירות) לא יהיו לתחום ישומים (לאו דווקא במובן של אפליקציות, ישום) רבים. הביצה והתרנגולת.

הדוג' עם הקורנפלקס לא כל כך טובה, נכון. הרשה לי לתת לך דוג' מתחום האומנות:

היו היה אומן- צייר. בוא נקרא לו סטנלי. סטנלי שם לב שכאשר הוא משתמש בשפריץ מטאלי מעל הציורים שלו כולם מתלהבים וקונים את יצירותיו. אין לשפריץ הזה שום משמעות אומנותית, הוא שם כדי למכור. כולם נוורא מתלהבים ואומרים "וואו, איזה כישרון". סטנלי יודע שאין לשפריץ הזה שום משמעות והוא שותל אותו בכל ציוריו בצורה מלאכותית כדי למכור. [glow=yellow,2,300]זהו גימיק[/glow]. ובשלב מסויים אנשים יפסיקו להתלהב, כי אין לשפריץ הזה שום מטרה.

"אני לא יודע כמה הכתב יהיה אובייקטיבי , בכל מקרה בכתבות הקיימות כבר אומרים שהLG הוא מכשיר נהדר"

אתה לא קצת סותר את עצמך? מצד אחד אתה מסרב להכיר בכתבות משום שאינך בטוח שהן אובייקטיביות (והן כן, BTW) ומצד שני אתה האמנת להן שהמכשיר נהדר.

אני כן רוצה להשתמש בביטויי יוקרה. גם לנוקיה יש (למרות שהמכשירים שלהם מחורבנים). LG, עד היום, לא ייצרה מכשירי WOW שוברי שוק, מכשירים מדהימים באיכותם. נראה אחרי שהמכשירים החדשים שלהם יצאו, אולי הם יצטרפו למועדון היוקרה.

הדוגמא שנתת על הצייר יותר מתאימה לאפל והאייפון שלה , שאפל זה הצייר והאייפון זה הציור ולא פיצ'ר כי תמונה שמציירים יותר דומה לפלאפון מאשר לפיצ'ר ספציפי בדימוי - והשפריץ שלו יותר דומה לתפוח של אפל :)

אני לא סותר את עצמי , אני אומר שאני לא סומך על כתבות ואני דבק בזה , לקחתי את הדוגמא שלך והוספתי שהכתבות על המכשיר הן טובות שזה רק תוספת למה שאני אומר על המכשיר , זה ממש לא עומד בסתירה, אתה נתת דוגמא של כתבות אני רק ציינתי שבדוגמאות שלך מציינים שזה מכשיר נהדר .

ושכחת צילום?, אתה יכול לצלם סרט בתלת מימד גם ולהראות אותו אחרי זה , וכן אני חושב שטלפון היום הוא מתפקד כמצלמה וזה כן יתפוס במיוחד שהיום טלוויזיה של תלת מימד מחירה לא בשמיים (7000 ש"ח) ואי אפשר לשים את הסרט על הפלאפון ? אני מאמין שיהיה להם תוספת של כרטיסי זכרון שתוכל לשים סרטים עליהם , אבל כל העקרון זה סרטים קצרים שהמשתמשים בטלפון עושים עם המשפחה עם הילדים ועם החברים .

נוקיה זאת חברה שהולכת להבלע בחברה אחרת , נוקיה בשוק המכשירים הרגילים הייתה סוף הדרך (וגם נפלה בגלל המכשירים עם הסימביאן והמסורבלות שלה) נוקיה אפל ובלקברי הן החברות שאתה יכול לציין עליהן את הביטוי יוקרה

אבל המושג כרגע לא קיים ולא רלוונטי כי לכל אדם שני יש טלפון שנחשב כאחד מהטובים שקיימים בשוק .

אגב LG עצמם לא שמו יעד לשים מכשירים שוברי שוק , הם יצרו מכשירים כחלק מליין ולא שבירת שוק, באופטימוס אפשר לאמר שהם מנסים ונחכה לתגובות נראה אם התלת מימד והמכשיר עצמו יעמוד טיפה אחרי הוואו של ההשקה.

ומה אתה עושה ער ב4 בבוקר , לך לישון :)

פורסם

אני ערפד.

לגבי הצילום- אין לזה שימוש מעשי. אז צילמת כמה סרטוני מוחמולדת בתלת. ה -WOW נגמר ואין יותר מ ה לעשות.

נוקיה לא תיבלע כל כך בקרוב, סמוך עלי.

פורסם
  • מחבר

אני ערפד.

לגבי הצילום- אין לזה שימוש מעשי. אז צילמת כמה סרטוני מוחמולדת בתלת. ה -WOW נגמר ואין יותר מ ה לעשות.

נוקיה לא תיבלע כל כך בקרוב, סמוך עלי.

אני רק קראתי איפשהו שמיקרוסופט אולי יקנו אותם אבל זה בטח שמועות בצל כל השינויים שנוקיה עשתה וכדומה , נמתין ונראה , לי נראה שנוקיה לא התעוררה בזמן ועכשיו היא לא תוכל להתרומם למה שהייתה בעבר לא בשום צורה עם מיקרוסופט או בלי, ככה זה נראה לפחות מה"VISION" של החברה

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים