עבור לתוכן

התלבטות בקניית מכשיר סמארטפון (אנדרואיד) זול עד 750 שקל בשוק היד"ש.

Featured Replies

פורסם

אני מחפש מתנה לאחי סמארטפון ליום-הולדתו וקיבלתי מס' הצעות ואני מתלבט בין המכשירים: (אם יש מישהו שמוכר סמאטרפון בתקציב הוא יכול ליצור קשר בפרטי ;) )

*samsung spica I5700

500 ש"ח

*HTC legend

750 ש"ח

*HTC magic

המחיר לא ידוע לי כרגע, אך הוא במסגרת הרף.

*MOTOROLA milestone

800 ש"ח

הדילמה היא באיזה מכשיר לבחור כשהמיילסטון למעשה קורץ לי מעט, אך המעבד שלו על הפנים, הוא כבד וגדול ומתחמם ולכן אני נוטה לטובת הספיקה מכיוון שהלג'נד עם "כיפוף" מציק בחלקו התחתון של המכשיר, המעבד יותר חלש ומעבר למצלמה שהיא 5MP אין לו משהו מעבר לדעתי (אלא אם פיספתי משהו) ואני לא חושב שזה מצדיק השקעה של עוד 250 ש"ח.

אשמח לעזרה ממומחיי אנדרואיד למינהם כי אני ממש מבולבל...

תודה רבה! :yelclap:

פורסם

תתרחק מהספיקה.

פורסם

המייליסטון הוא המכשיר הכי חזק ברשימה אצלך .. וגם הכי טוב .

פורסם
  • מחבר

מדוע להתרחק מהספיקה?

המעבד אצל המיילסטון 600MH בעוד הספיקה 800MH, האם זה מורגש?

הרגשתי בעבר ושיחקתי עם המיילסטון, הוא חתיכת לבנה חבלה שחורה עם מקלדת נשלפת לא נוחה לטענתי. שמעתי בעבר שהוא מתחמם, האם השמועות נכונות? בנוסף לכך יש לו רק 256MB זכרון, זה משפיע על משהו בעוד למתחרים (ספיקה) יש יותר זכרון למיטב זכרוני.

האם יש מכשירים נוספים שהייתם ממליצים עליהם ואולי לא שקלתי לחפש? (אייפון 3G?)

הדרישות הכלליות הם:

-מעבד 600MH

-חיבור 3.5MM סטנדרטי לאוזניות

-אנדרואיד 2.2 ומעלה

-מסך 3.5 (עדיפות לכמה שיותר גדול)

חשבתי במקור ישר על ה-ZTE BLADE, אבל לא מצאתי מכירה שלו בתקציב הרצוי או אפילו אם מותחים קצת ל-800. :-\

תודה רבה על העזרה! ;)

פורסם

יש ZTE BLADE חדשים לחלוטין בקופסה ב 850 ש"ח, לדעתי זו העסקה המשתלמת ביותר. 3.5", המכשיר קטן פיזית וקל יחסית, מסך 800X480 בניגוד ללג'נד וכו', מעבד ו GPU סבירים, 512 מגה RAM.

בקשר למיילסטון- המעבד שלו הוא A8. זה דור אחד קדימה מהלג'נד/ZTE/ספיקה.

גם המאיץ הגרפי שלו טוב מכל האחרים, ככה שמשחקים בתלת מימד, אם אתה משחק, ירוצו עליו הכי טוב.

מה שמכשיל אותו זה מעט זיכרון וגודל+משקל, הייתי מנסה לחיות איתו כמה ימים כי הוא באמת הטוב מבין המכשירים שאתה מעוניין בהם.

ספיקה- אין לו בכלל האצת תלת מימד, סאמסונג מזמן הפסיקו עדכונים, תקוע על 2.1 לנצח. פורטים של 2.2 לא עובדים כמו שצריך. המסך שלו גם קטן יחסית, 3.2". עד כמה שזכור לי, גם לו 256MB של זיכרון. המכשיר הכי פחות טוב בחבורה.

פורסם

הספיקה הוא גרוטאה

פורסם

הספיקה גם לא 800MHZ, והיא גרועה גם מבחינה בסיסית ביותר של המסך מגע עצמו.

הלג'נד דווקא לדעתי כן אופציה טובה עקב איכות בנייה וחומרים גבוהה מאד וגודל פיזי קטן יחסית.

אם ה-ZTE הוא אופציה שאתה מצליח למצוא אז הוא יהיה העדיף.

פורסם

מצטרף להמלצה על הZTE, מכשיר טוב מאוד יחסית למחיר

פורסם

יש ZTE BLADE חדשים לחלוטין בקופסה ב 850 ש"ח, לדעתי זו העסקה המשתלמת ביותר. 3.5", המכשיר קטן פיזית וקל יחסית, מסך 800X480 בניגוד ללג'נד וכו', מעבד ו GPU סבירים, 512 מגה RAM.

ב EBAY UK מוכרים אותו במחיר הזה - אך ללא מכס שיש לקחת בחשבון שיהיה צריך להוסיף.

יש מקום אחר ממנו אפשר להשיג במחיר זה כולל מסים?

פורסם

כן, יש אנשים שמוכרים פה בארץ מכשירים מאנגליה במחיר הזה. אני גם מכיר מישהו שיש לו כמה, יום חמישי קניתי אחד לאחותי. אם מישהו רוצה פרטים- בפרטי.

פורסם
  • מחבר

תודה רבה לכם על העזרה. עזרתם כמו תמיד! :yelclap:

קניתי לאחי היום מיילסטון והוא שמח מאוד.

(אפשר לנעול)

פורסם

תתחדשו, אתה ואחיך.

בכל מקרה, הBlades לא הולכים להיות זמינים יותר, הם מוחלפים ב2 דגמים, אחד הולך להיות זהה לBlade והשני הולך להיות עם מפרט כמעט זהה, רק עם מסך 4.3" ומעבד 800 מגהרץ במקום 600, ו"מצלמה" מצויידת בלד פלאש, לשימוש בחושך.

פורסם

עצה? להתרחק מהמייל סטון כמו מאש, מכשיר איטי באופן מחריד, הטאץ שלו זוועת עולם.

פורסם

המיילסטון ,שידוע כDroid בארצות הברית יותר טוב מכול ה"זבל" האחר בקטגוריה .. במיוחד מבחינת החומרה.

פורסם

היה לי BLADE עד שהתפגר חבל מאד ש:

א. התפגר כל כך מהר.

ב. שאין ממש איך / איפה לתקן אותו בארץ.

לא שיותר מדי מכשירים נמכרים עם אחריות הולמת בארץ, אבל במקרה של הBLADE - התקלקל - אין מה לעשות :( .

כשהוא כן עבד הBLADE היה מכשיר לעניין, היום ביחס לSGS שלי אני יודע גם שהוא יחסית לא אכל הרבה סוללה.

מה שכן, שווה לראות באיזה מחיר ימכר בארץ SAMSUNG GIO החדש בחנויות, באנגליה ראיתי שהוא נמכר גם במחיר של 650 ש"ח כחדש FREELANCE, למרות שהמסך קטן יחסית, והמצלמה מאכזבת, זה עדיין עלול להיות משתלם.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים