עבור לתוכן

כרטיס מסך יקר הלך לעולמו, יש מה לעשות?

Featured Replies

פורסם

Heat-Gun.jpg

קשה היה לעשות בגוגל חיפוש על Heat Gun? או לשלוח הודעות פרטיות?

תחזרו לנושא.

• 2 שבועות מאוחר יותר...
  • תגובות 52
  • צפיות 4.8k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

אני יודע שזה נשמע דבילי

אבל אולי תתן לו עוד איזה מכה קטנה....(+ תפילה קטנה)

ואולי זה יסתדר

בכל אופן תנחומיי אתה לא הראשון שזה קורה לו :'(

במקרה שלי קניתי חדש ( אחרי שורת עינויים ונסיונות כואבים ;) )

פורסם

פשששששש.......כול הכבוד יפה אבל......

למה אין רגליים לצ'פ???

(או שיש והם לא ניראים טוב בתמונה ???)

הצ'יפ הזה בא באריזת BGA, הכדורים הכסופים הנמצאים עליו הם הרגלים שלו.

פורסם

לפי התמונות שהראו פו על הכרטיס מסך לא נראה שהוא מת ,זה יותר ניראה כמו שוק זמני, אולי קיבל יותר מידי חשמל סטטי אז מה שאני חושב שצריך פשוט לתת לו לשכב איזה יום ,יומיים בלי לעבוד ואחרי זה ליבדוק אותו שוב.

אולי זה נישמע מוזר מה שאני מציע אבל זה כבר עבד במקרים מסוימים וחוץ מזה אם המצב ממשיך להיות כמו שהוא אז יש לך בזיגזג במחיר מאוד נמוך כרטיס מצוין מדובר ברדאון 8500 ב373 שייח .אולי זה לא טוב כמו הכרטיס הגוסס אבל עדיין טוב.

פורסם
  • מחבר

לפי התמונות שהראו פו על הכרטיס מסך לא נראה שהוא מת ,זה יותר ניראה כמו שוק זמני, אולי קיבל יותר מידי חשמל סטטי אז מה שאני חושב שצריך פשוט לתת לו לשכב איזה יום ,יומיים בלי לעבוד ואחרי זה ליבדוק אותו שוב.

אולי זה נישמע מוזר מה שאני מציע אבל זה כבר עבד במקרים מסוימים וחוץ מזה אם המצב ממשיך להיות כמו שהוא אז יש לך בזיגזג במחיר מאוד נמוך כרטיס מצוין מדובר ברדאון 8500 ב373 שייח .אולי זה לא טוב כמו הכרטיס הגוסס אבל עדיין טוב.

לצערי הרב...זה לא המצב.

הR8500 לא מתקרב לביצועים של הכרטיס הזה.

פורסם

אני לא היתי עושה את זה..............

יש מצב שהכרטיס מקצר או משהוא בעיקבות המכה (יש מרחקים של מילימטרים בודדים בין המוליכים)

ואז הכרטיס "ישמיד" לך משהוא במחשב בין סלוט ועד למעבד

תחשוב פעמים ליפני שתעשה את הצעד הבא

פורסם

מה זה Artifacts?

פורסם

עיוותים בתמונה כמו קווים ונקודות

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים