עבור לתוכן

כרטיס מסך יקר הלך לעולמו, יש מה לעשות?

Featured Replies

פורסם

אני מבין שלא סתם פתחת את ה START שלך, רצית להשוויץ קצת ;) יפה מאוד, אהבתי ;)

אגב, אהבתי את התוכנה הזאת, זה עוזר באוברקלוק אחושילינג, איך לא שמעתי עליה לפני זה?!?

• תגובות 52
  • צפיות 4.8k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם
  • מחבר

אני מבין שלא סתם פתחת את ה START שלך, רצית להשוויץ קצת ;) יפה מאוד, אהבתי ;)

אגב, אהבתי את התוכנה הזאת, זה עוזר באוברקלוק אחושילינג, איך לא שמעתי עליה לפני זה?!?

מה קשור?

אתה לא רואה את הArtifacts בתפריט התחל? בשביל זה פתחתי אותו ::)

פורסם

אה, וואלה, עכשיו שאמרת לי אז ראיתי את זה, זה לא ממש נראה כשלא מחפשים את זה, אבל לא משנה בכל זאת ה Start שלך יפה ;D

פורסם

אני פעם הלחמתי החוצה ציפ סט של לוח אם בעזרת אקדח חום. פשוט כייונתי אותו על הצד השני של הלוח אם עד שההלחמות נמסו ואז הוא פשוט יוצא. גם כאן אפשר לעשות את אותו הדבר למרות שאני מפחד על הנגדים ששי שם שלא יעופו ::)

בכל מקרא אם מהמכה יצא איזה הלחמה קטנה של אחד הפינים שם אולי בעזרת אקדח חום זה יתחבר בחזרה.

פורסם

אני פעם הלחמתי החוצה ציפ סט של לוח אם בעזרת אקדח חום. פשוט כייונתי אותו על הצד השני של הלוח אם עד שההלחמות נמסו ואז הוא פשוט יוצא. גם כאן אפשר לעשות את אותו הדבר למרות שאני מפחד על הנגדים ששי שם שלא יעופו ::)

בכל מקרא אם מהמכה יצא איזה הלחמה קטנה של אחד הפינים שם אולי בעזרת אקדח חום זה יתחבר בחזרה.

אני לא יודעה מה לחשוב.....זה לא הגיוני אקדח חום ימיס את כול הלוח אם זה נישמע לי קצת מופרך (איזה ציפ זה היה ???) ואם כבר רוצים להלחים משהוא אז צריך להשתמש במשהוא מיוחד נקודתי יותר....כמו מלחם דק שלא מפיץ חום כמו אקדח חום

חשוב!!! אם מליחמים צריך לזכור שזה יושב על פלסטיק זה נמס יחד אם הבדיל (במיפעל מליחימים את זה בדרך אחרת שלא אכנס לזה עכשב) אז תזהר שלא תעשה נזק יותר גדול

פורסם

the tool איפה האתר של תוכנת הארטיפאקטס הזאת. נסיתי לחפש ב altavista אבל יצא יותר מדי תוצאות. כי רשמתי

תשם שרשום על התוכנה עצמה. אולי זה רק חלק מהתוכנה. hardware doctor אלי היא ?

פורסם

אני לא יודעה מה לחשוב.....זה לא הגיוני אקדח חום ימיס את כול הלוח אם זה נישמע לי קצת מופרך (איזה ציפ זה היה ???) ואם כבר רוצים להלחים משהוא אז צריך להשתמש במשהוא מיוחד נקודתי יותר....כמו מלחם דק שלא מפיץ חום כמו אקדח חום

חשוב!!! אם מליחמים צריך לזכור שזה יושב על פלסטיק זה נמס יחד אם הבדיל (במיפעל מליחימים את זה בדרך אחרת שלא אכנס לזה עכשב) אז תזהר שלא תעשה נזק יותר גדול

הנה הציפ סט שהוצאתי וכמו שניתן לראות שום דבר לא נמס.

וגם הלוח אם נשאר כמו שהוא חוץ מהקבל שהיה ליד אז הפלסטיק שלו נמס אבל הלוח אם והרכיב עצמו מסוגל לספוג חום יותר גבוה.

ואי אפשר להשתמש במשהו נקודתי בגלל שיש המון נקודות הלחמה וכולן צרוכית להימאס בו זמנית.

פורסם
  • מחבר

הנה הציפ סט שהוצאתי וכמו שניתן לראות שום דבר לא נמס.

וגם הלוח אם נשאר כמו שהוא חוץ מהקבל שהיה ליד אז הפלסטיק שלו נמס אבל הלוח אם והרכיב עצמו מסוגל לספוג חום יותר גבוה.

ואי אפשר להשתמש במשהו נקודתי בגלל שיש המון נקודות הלחמה וכולן צרוכית להימאס בו זמנית.

יפה! קבל ח"ח!

עכשיו נסה להלחים אותם בחזרה... ;D

פורסם

תודה על האתר WAR HAMMER :)

פורסם

פשששששש.......כול הכבוד יפה אבל......

למה אין רגליים לצ'פ???

(או שיש והם לא ניראים טוב בתמונה ???)

פורסם

מה זה אקדח חום?

איך הוא עובד? עם אש?

???

פורסם

אקדח חום זה נירא לי האקדח הזה שאיתו ממיסים מקלות של דבק לבן כזה. יש את זה ב PSU כשרוצים להחזיק חוטים ביחד

פורסם

אקדח חום זה כמו פן , אבל יכול להגיע עד 600 מעלות.

ומה שאתה אמרת שממסים מקלות דבק זה נקרא דבק חם.

פורסם

אקדח חום זה כמו פן , אבל יכול להגיע עד 600 מעלות.

ומה שאתה אמרת שממסים מקלות דבק זה נקרא דבק חם.

יש לך אולי איזה תמונה של דבר כזה? (אל תחפש יותר מידי, רק אם יש לך משהו בסביבה)

תודה

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים