פורסם 2011 ביולי 414 שנים לא ראיתי את הפרק. GROWL זה שאגה. GROWLER זה כנראה מנוע שעושה הרבה רעש. עריכה: אולי מדובר על היגואר (שוודאי יש לו שאגה). אני מאוהב.... :-*
פורסם 2011 ביולי 414 שנים לא, אתה לא מבין. תראה את הפרק, ואז תסביר לי.יש למילה משמעות כלשהי שלא ברורה לי. היא מוסברת בפרק, אבל לא הבנתי.
פורסם 2011 ביולי 414 שנים חחחח... Art , חבל שלא ראית את הפרק וסתם ניסית לנחש.... הם דיברו על הרכב הזה אבל הכונה היא שונה לחלוטין FogBird , על גוגל שמעת?? בכל מקרה , יש את Urban Dictionary בשביל דברים כאלה: http://www.urbandictionary.com/define.php?term=growler
פורסם 2011 ביולי 414 שנים ברור שחיפשתי, אבל מה שמצאתי זה סוג של בקבוק בירה.ואת ההגדרה הזו לא לחלוטין הבנתי. מדובר בוואגינה מכוערת?
פורסם 2011 ביולי 414 שנים לא בדיוק מכוערת - יותר לכיוון של שעירה מאוד.בגלל זה הם צחקו שמישהו שם אמר Trim the growler או משהו בסגנון
פורסם 2011 ביולי 414 שנים אותי מעצבן הקטע של האורח המפורסם לרוב אני לא מכיר אותם והם גם לא מעניינים אותי שיעיפו את החלק הזה ויעשו משהו אחר יותר מענייןאם היית בריטי, היית מכיר את כולם.למה אתה חושב שיהיה אכפת להם מה ישראלי חושב?
פורסם 2011 ביולי 914 שנים טופ גיר היא ללא ספק קלאסיקה ומאז שהם הזכירו את הקמארו בתוכנית היא לא יוצאת לי מהראש ;(
פורסם 2011 ביולי 1014 שנים I WAX THE GROWLER חשבתי על זה עוד לפני שהם אמרו ואיך שקפטן סלוו אמר אתזה נפלתי מצחוק מי שלא מבין יכול לרשום את זה ביוטיוב.. אני מחכה כבר לשלישי וואי אני מכור לתוכנית הזאת חבל שכל עונה יש קצת פרקים :\
פורסם 2011 ביולי 1014 שנים שתהיה לנו צפייה מהנה! תקציר הפרק הנוכחי למי שמעוניין: (לא מדובר בספויילר)Jeremy Clarkson and Richard Hammond find second-hand bargains for the price of Britain’s cheapest brand new car, the Nissan Pixo. James May is in Nevada to test the toughness of the Range Rover Evoque and chauffeuring a megastar through Las Vegas. Also, the McLaren MP4-12C is compared with its rival,the Ferrari 458.לילה טוב וצפייה מהנה!
פורסם 2011 ביולי 1014 שנים מחבר תשמע... המילים megastar, McLaren mp4-12c, ו-las vegas עושות לי חתיכת חשק...
פורסם 2011 ביולי 1014 שנים חחח... חכה שתתחיל לצפות בפרק... תצטייד בדלי מתחת לפה כדי שהריר לא ילכלך את הרצפה עבודת הצילום (בקטע של הריינג' רובר) והסאונד פשוט מדהימים - פשוט אומנות! האורח היום היה פשוט מבריק , שווה צפייה כל דקה!
פורסם 2011 ביולי 1114 שנים אני באותו כסף הולך לקנות רכב שנחשב מעפן ליד הדברים שהם הציגו....פשוט לבכותורק לכם היה מוזר שהם הציגו את הניסן כהעתק מדהים של הסוזוקי אלטו רק עם חזית שונה?! מה הולך בעולם הרכב?!
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.