עבור לתוכן

המלצה לעכבר "הכי הכי", מדויק, מהיר ונוח.

Featured Replies

פורסם

מחפש עכבר מדויק, נוח, איכותי, אופציה לאלחוטית וחוטי ביחד זה נשמע לי נחמד מאד, כרגע כסף הוא לא בעייה.

האם מול הרייזור ממבה יש מתחרים איכותיים יותר ?

פורסם

אמנם אין לו אפשרות לאלחוטי אבל לדעתי הLogitech G9x הוא העכבר הכי טוב שנתקלתי בו, אם לא היה לי אותו בהחלט הייתי מנסה את ה Cyborg R.A.T9.

פורסם
  • מחבר

איך הם מול הרייזור ? את הרייזור ניסיתי והוא באמת מרגיש משהו אחר.

פורסם

לי יש את זה

ואני מרוצה!

פורסם

הוידאו הזה מוגזם... ממש

פורסם

קובי, הממבה עכבר מדהים. יש לי אותו כבר כמה חודשים טובים, פשוט תענוג מטורף, זה לא ה-MX1000 שהיה לי לפניו, שברגע שנגמרה הסוללה זהו אני מושבת. פה מנתקים את הכבל מהעמדת עגינה, ישר לעכבר, וממשיכים לשחק :)

הכי מומלץ שיש לדעתי בקטגוריה של אלחוטיים מתקדמים למשחקים. אולי ה-RAT 9 מתקרב אליו, אבל גם אותו ניסיתי קצת, לא אהבתי את כל הרובוטריקיות שלו, לא הצלחתי לגרום לו להיות טבעי ביד כמו שהממבה נכנס.

פורסם
  • מחבר

יש לאחותי אותו פה, הוא כבר בן 3 ועדיין נותן בראש (היא גראפיקאית בכלל).

מעניין לדעת שבעצם שום דבר לא השתנה והוא עדיין הכי הכי שיש ?

פורסם

אחרי שהתנסתי לא מעט עם הImperator נשבעתי שאני לא מתקרב לרייזר יותר, העכברים שלהם לא מרגישים פשוט כאילו יש להם את האיכות בנייה שיש ללוג'יטק.

פורסם
  • מחבר

ניסיון של שנתיים פלוס פה אצלי בבית (לא שלי אישי) מראה דווקא עכבר איכותי בהחלט.

למרות שאין ספק שלוג'יטק עדיין מובילים בתחום, אבל הבעיה שאין להם את החיישנים או המודולאריות להתמודד עם הממבה כמו שאני רואה...

פורסם
  • מחבר

אגב אם כבר לוג'יטק, ראיתי משהו חדש בשם G700, שנראה שמתחרה בממבה, מישהו מכיר ? יודע ? הוא נראה מרשים מאד מאד.

פורסם

אני תכננתי לקנות אותו (G700), אך בעקבות ביקורות גרועות על הסוללה (אפילו לא עומדת בנתוני היצרן), כנראה שאחכה לגרסה הבאה.

ליצרני הציוד ההיקפי יש עכשיו כלים ופוטנציאל להוציא באמת חומרה טובה, אני לא מבין למה הם לא עושים זאת.

פורסם
  • מחבר

איפה קראת ביקורות גרועות על סוללה ?

נראה שגם הולך לצאת בקרוב ממבה 4G עם חיישן פסיכי ביותר, עם כל הדיבורים על להוג'יטק וה-RAT (שאגב מקבל המון ביקורות דיי גרועות בעיקר ה-RAT 9) נראה שעדיין הממבה הוא המלך השולט.

פורסם

גוגל.

פורסם
  • מחבר

מכיוון שה-G700 יחסית חדש, ואני קורא בנוסף לבעיות סוללה על בעיות עקיבה רציניות (סמן מקפצץ) במצב אלחוטי וחוסר תמיכה במאק מצד לוג'יטק עם העכבר הזה... נראה כמוצר לא מזהיר...

לעומת זאת נצפה עכשיו ממבה 4G, עם נתונים פסיכים וזמני סוללה עדיפים.

פורסם

נראה טוב, אבל חסרים לו כפתורים שניתן לקנפג. עוד 2-4 כפתורים והוא בהחלט היה אופציה טובה (בשבילי).

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים