עבור לתוכן

מפרט למשחקים עד 5000 ללא מסך עם win7 וsandy bridge

Featured Replies

פורסם

1. מה התקציב המקסימאלי?

5000~ אבל עדיף 3000

א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?

לחסוך כמה שיותר

ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?

1000 שקל אבל זה צריך ממש להצדיק את זה. עדיף לחתוך בבשר החי

2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים אבל דורש מעבד single core חזק

א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה).

שימוש תדיר ביתי בלבד קצת תיכנות אבל לא משהו כבד

ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין:

-אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב

. BF3 כנראה הכי כבד שירוץ עליו חוץ מזה גם dwarf fortress שצריך מעבד בעיקר. אני רוצה גם להריץ עליו DOSBOX אבל זה לא בעיה גם על מה שיש לי עכשיו

-מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).

1920X1200 אבל אני משחק ב1200X1024~ בעיקר בגלל מרחק צפיה קרוב

-לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?

בינוניות - לא ממש אכפת לי איך המשחק נראה העיקר שירוץ טוב על המחשב

3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים.

רצוי אבל לא הכרחי

4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט?

מסך ,רמקולים

5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)?

3 לא ממש משנה לי אבל אני לא רוצה חדר מכונות

6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)?

בינוני אם זה יצדיק את המחיר אני חושב על 2500K ולדחוף אותו לפחות ל4GHz בשביל Dwarf fortress אבל זה לא ממש קריטי

7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות?windows 7 professional - עד כמה שהבנתי היא הכי תואמת אחורה, מעדיף שמישהו אחר ירכיב הפעם

8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לציין איזור מגורים. IQPC קרוב לי לבית כי אני גר ברחובות וקניתי מהם בעבר אפשר גם מחנויות אחרות מהמרכז רצוי לא KSP וivory

9. האם יש בקשות מיוחדות כלשהן? (לדוגמא תמיכה בהתקנים/חיבורים כגון FW/RAID/USB3/ESATA, דרישה לחומרה ספציפית וכדומה).

זה חייב להיות מבוסס Sandy bridge ,אולי SSD קטן למערכת הפעלה, רצוי שלמארז לא יהיו פתחי אוורור מלמעלה (חתולות) , רצוי להכניס 8GB אם אפשר (אני פותח המון תוכנות במקביל)

10. האם חשוב לשמור על אופק שדרוג המחשב? האם מתוכנן שדרוג מאסיבי של המחשב בעתיד?

לא רוצה לפתוח אותו יתר על המידי . כרטיס מסך או כונן זה בסדר אבל לא לגעת במעבד.

-----------------------------

לסיכום המחשב שלי החליט לתת לי מסכים כחולים הוא כבר בן 3 אני כנראה יהפוך אותו למחשב משני אחרי שאני אתקן אותו (הילדה צריכה מחשב) . אני גם ככה צריך windows 7 בשביל המשחקים החדשים ואין סימנים שהמפתח של dwarf fortress יכניס אופטימיזציות בקרוב וכרגע צריך מעבד עוצמתי למשחק.ההתלבטות שלי היא אם לקחת מפרט dual core זול או ללכת על 2500K עם OC - אני לא יודע אם זה שווה את זה.

עריכה: נלחם ממש עם הeditor החדש

פורסם

אתה רוצה לרכוש מערכת הפעלה WIN 7 PRO מקורית בקניה?

פורסם
  • מחבר

אתה רוצה לרכוש מערכת הפעלה WIN 7 PRO מקורית בקניה?

כן. אפשר ליבא את זה או משהו ולחסוך כסף? אני ממש לא רוצה להתעסק עם זה יותר מאשר להתקין וגמרנו.

פורסם

יותר מזה אין לך צורך:

מפרט זה הורכב ב - www.TMS.co.il - רשת חנויות המחשבים האמינה והמקצועית בישראל

מעבד:

Intel Quad Core I5 2500K Quad Core 3.3GHZ 1155 6MB + Scythe Mugen 2- בקניית מחשב חדש בלבד

כמות: 1 - מחיר: ₪1125

לוח אם:

Gigabyte GA-Z68AP-D3

כמות: 1 - מחיר: ₪625

מארז:

Gigabyte AURORA, No PSU, ATX, Aluminium body, Fan X3 120mm Blue Led, GZ-FSCA1-ANS, Black - בקניית מחשב חדש בלבד מעל 3000 ש"ח

כמות: 1 - מחיר: ₪299

ספק כוח:

Seasonic PSU 520W Active PFC 80+ Retail

כמות: 1 - מחיר: ₪351

זיכרון:

Kingston 4GB DDR3 1333

כמות: 2 - מחיר: ₪184

קשיח למחשב שולחני:

Samsung 1TB Sata II 32MB SpinPoint F3

כמות: 1 - מחיר: ₪256

כרטיס מסך:

Sparkle GTX560 Ti 1GB GDDR5 - למזמינים מחשב חדש בלבד

כמות: 1 - מחיר: ₪974

כונן אופטי:

SONY NEC DVDRW DVR x 24 SATA AD7260S BLACK

כמות: 1 - מחיר: ₪99

תוכנות:

Microsoft Windows 7 Pro English 32/64 BIT COA + DISK - למערכות חדשות מלאות ומחשבים ניידים בלבד

כמות: 1 - מחיר: ₪517

הרכבה:

הרכבת מערכת מחשב כולל בדיקות מלאות וחיווט ברמה גבוהה לחברי הפורומים חינם או בהזמנה מעל 3500 ש"ח

כמות: 1 - מחיר: ₪0

סה"כ: ₪4614

מתחרים בכל הצעה ומפרט בפורומים!

המחירים הינם כוללים מע"מ והם לתשלום בכ.אשראי עד 12 תשלומים שווים.

תשלום מזומן (צ'ק מזומן, כסף שטרות, העברה בנקאית) מקנה 2% הנחה

מחיר אחרי הנחת מזומן הינו: 4522 ₪

http://tms.co.il/preview/spec/xeqaj81y

פורסם

אני עדיין לא רואה את הטעם בWIN 7 PRO. זה נראה פה כמו בזבוז של כ100 ש"ח לטובת כלום.

ביצועיו של GTX560TI דומים לאלו של GTX470, עדיף במקרה של מפרט כזה לעלות עוד קצת בספק ולקחת את הGTX470, חם יותר, אבל יותר משתלם.

פורסם
  • מחבר

אני עדיין לא רואה את הטעם בWIN 7 PRO. זה נראה פה כמו בזבוז של כ100 ש"ח לטובת כלום.

אפשר לחתוך אח ה pro לpremium . ראיתי שהל pro יש XP mode השאלה אם זה בכלל נותן משהו . אחרי חפירה קצרה ראיתי שזה לא כלכך שימושי. אולי אפשר לחסוך את ה100 שקל האילו. ראיתי שהPRO גם מאפשר מרחב זיכרון יותר גדול. זה מפתה אבל עובדה שלא שידרגתי את המחשב הישן שלי בכלל מאז שקניתי אותו.

מה שמעניין זה האם כדאי לי ללכת על i3 2100 עם לוח יותר פשוט ואותם דברים מסביב זה יוצא איזה 800-900 שקל פחות.

בגדול אני די מרוצה מהמפרט של מאור גם ראיתי שIQPC יקרים יותר באיזה 500 שקל+ אגב הaurora הוא המארז הכי טוב בשבילי? המחברים הקדמיים שלו מלמעלה? אני מעדיף שזה יהיה נגיש אבל רק שלא יהיה כלום על החלק העליון החתולות שלי יהרסו את זה. אני חושב שיש לי עכשיו antec עם מחברים מלמעלה זה פשוט יצא מהעוגן שלו ונכנס פנימה אבל בסוף סידרתי את זה (רק חבל שהמחשב שלי החליט שהגיע הזמן לתת לי מסכים כחולים) . גם אם כפתורים מפלסטיק לא הסתדרתי הכפתור של הreset נשבר כמעט מידית אחרי הקניה.

אגב לא יזיק עם תכניסו לשם ציוד הקיפי שאני אוכל חתוך החוצה המקלדת שלי עברה חיים קשים והעכבר כבר צולע.

בקשר ללוח אם לא ראיתי שהוא תומך SLI אבל תומך crossfire עדיין לא סביר שאני אקנה עוד כרטיס מסך. אולי אם אני אשדרג אפשר יהיה להשתמש ב560 ככרטיס פיזיקה גם ככה מדובר בכרטיס שיותר מכפול בכוח חישוב שלו ממה שיש לי עכשיו.

עריכה:

ביצועיו של GTX560TI דומים לאלו של GTX470, עדיף במקרה של מפרט כזה לעלות עוד קצת בספק ולקחת את הGTX470, חם יותר, אבל יותר משתלם.

אני חוקר את הנושא בנתיים ראיתי ש470 למרות שיש בו יותר יחידות עיבוד מפגר אחרי ה560 באיזה 10 % אבל ראיתי שיש ל TMS את ה470 ב750 שקל שזה הפרש של 250 שקל.

פורסם

לדעתי i3 אמור להספיק לך כאן. dwarf fortress נראה כאילו הוא באמת זולל כח עיבוד ושזה תלוי בתהליך המשחק (יותר גמדים וכו)

אבל דובר על 20FPS לערך עם מעבד C2D ישן. 2100 חזק לאין שיעור מהם ולא רק בגלל תדר אלא בגלל ארכיטקטורה חזקה יותר.

אם אתה ממש רוצה לחסוך, זה יהיה טוב:

מעבד:

[..] INTEL CORE i3 S1155 3.1GHz 2100 - TRAY ₪538

לוח אם:

[..] INTEL COLD LAKE : BLKDH67CL-B3 ₪472

זיכרון:

[..] CRUCIAL/MICRON 4GB 1333MHZ DDR3 - לרוכשי מחשב חדש ! - זמין במלאי ₪183

כרטיס מסך:

[..] GIGABYTE GTX560TI UD 1GB GDDR5 - RETAIL ₪1175

מארז:

[..] ANTEC TWO HUNDRED w/o PSU - זמין במלאי ₪255

ספק כוח:

[..] ANTEC EARTHWATTS 500W - זמין במלאי ₪262

קרור למעבד:

[..] SCYTHE KATANA III - זמין במלאי ₪115

דיסק קשיח:

[..] SAMSUNG F3 1TB SATA2 7200RPM - זמין במלאי ₪274

הרכבת מחשב:

[..] הרכבה + בדיקות יציבות - לרוכשי מחשב חדש ! ₪80

מחיר סופי: ₪3354

המפרט הורכב ב - www.IQPC.co.il

פורסם
  • מחבר

לדעתי i3 אמור להספיק לך כאן. dwarf fortress נראה כאילו הוא באמת זולל כח עיבוד ושזה תלוי בתהליך המשחק (יותר גמדים וכו)

אבל דובר על 20FPS לערך עם מעבד C2D ישן. 2100 חזק לאין שיעור מהם ולא רק בגלל תדר אלא בגלל ארכיטקטורה חזקה יותר.

אם אתה ממש רוצה לחסוך, זה יהיה טוב:

כן אני יודע ובגלל זה חשבתי שOC ל4GHZ+ יכול לעזור המשחק תלוי CPU בעיקר (בדקתי את זה עם OC ) וsandy bridge עושה בו חייל. אני עדיין לא סיימתי עם ההצעה לשיפור שיש לי בpathfinding יש לי דמו לזה אבל חסר החלק של העדכון הדינאמי כשמשנים את המבוך . שלחו לי הודעה פרטית אם אתם רוצים שאני אפתח שירשור בנושא.

עדיין המפרט שלך קצת בעיתי חוץ מהעובדה שIQPC קצת יקרים ואני אקנה מהם אם הם יציעו לי להשוות מחיר. לקחת מארז עם פתח אוורור מלמעלה. ::)

פורסם

אתה מוזמן לבנות את המחשב מכל חנות אחרת. בערה בקשר לaurora - מארז מעולה עם איכותי בנייה גבוהה מאוד, כניסות למטה בצד ימין.

אבל זה מארז די גדול.

מחיפוש ברשת מצאתי כמה אנשים שמרכיבים מערכת עם i5 2500k לטובת המשחק. כנראה המשחק באמת תובעני :s05:

פורסם
  • מחבר

אתה מוזמן לבנות את המחשב מכל חנות אחרת. בערה בקשר לaurora - מארז מעולה עם איכותי בנייה גבוהה מאוד, כניסות למטה בצד ימין.

אבל זה מארז די גדול.

לא מדובר פה על ה570 הגודל לא ממש משנה. אני יכול לדבר עם IQPC הם בטח יעדיפו פחות כסף על 0 כסף

מחיפוש ברשת מצאתי כמה אנשים שמרכיבים מערכת עם i5 2500k לטובת המשחק. כנראה המשחק באמת תובעני :s05:

משחק חולני ... לפי דעתי minecraft נוצר בשביל אנשים שחושבים שהם חנונים וdwarf fortress זה לחנונים אמיתיים. המשחק כבד בעיקר בגלל הpathfinding (זה מה שמנחשים) שזה משהו כמו k^N :kopfpatsch: שגם עושה הרבה worst case .החישוב טמפרטורות גם כבד אבל ממנו אפשר למנע :lol: . אין מה לעשות כרגע חוץ מלקחת 2500k ולעשות לו OC . זה בגדול RTS/בניה וניהול עם הרבה דברים רנדומאלים אבל בבסיס זה משחק rogue like שאל פי סטנדרטים מודרנים נראה זוואה (אם tilesets אפשר לחיות עם זה) .

אגב האם ה560TI הכי משתלם היום? שווה לרדת ל470 כמו שyz101 המליץ ?. ראיתי שבזמן האחרון כולם עברו בצעד ענק ממחנה ATI/AMD למחנה NVIDIA .

פורסם

שווה מבחינת עלות\תועלת.

אף אחד לא "עובר מחנות", קונים מה שהכי משתלם באותו רגע. כרגע 470\560TI\570 נותנים יופי של תמורה.

• 2 שבועות מאוחר יותר...
פורסם
  • מחבר

עבר קצת זמן. בנתיים הצלחתי לתקן את המחשב שלי ע"י החלפת דיסק קשיח והתקנת win XP מחדש. הq6600+gtx9800 לא בדיוק גרוטאה אבל אני מעדיף לשדרג מה גם שאני חייב מערכת הפעלה חדשה.

בנתיים עברתי עוד פעם ב TMS וראיתי שאפשר לקחת ספק של FSP + מארז באיזה 500 שקל וזה מאפשר לי לקחת SSD של אינטל : שווה?

חפרתי על הלוחות של GB ובנתיים יותר זול לקחת את הAP אבל הבעיה היא שהוא לא תומך SLI שאני גם ככה לא מתלהב מהרעיון. קראתי שאפשר אפילו לעשות OC ל560 TI . יש לי סיבה אולי לחתוך את ה SSD ולקחת 570 או שזה לא משתלם? אם הבנתי נכון הSSD יכול לתרום המון לבריאות הנפש של הגיימר הממוצע בעיקר אם הוא מוכן להתפשר על איכות תמונה. כמו שצינתי יותר מעניין אותי שהכל יעבוד מאשר שהאיכות תמונה תהיה מקסימאלית.

מפרט זה הורכב ב - www.TMS.co.il - רשת חנויות המחשבים האמינה והמקצועית בישראל

מעבד:

Intel Quad Core I5 2500K Quad Core 3.3GHZ 1155 6MB + Scythe Mugen 2- בקניית מחשב חדש בלבד

כמות: 1 - מחיר: ₪1125

לוח אם:

Gigabyte GA-Z68AP-D3

כמות: 1 - מחיר: ₪616

מארז:

Gigabyte AURORA, No PSU, ATX, Aluminium body, Fan X3 120mm Blue Led Silver +FSP 600W SILVER 80 - בקניית מחשב חדש בלבד מעל 3000 ש"ח

כמות: 1 - מחיר: ₪499

זיכרון:

Kingston 4GB DDR3 1333

כמות: 2 - מחיר: ₪157

קשיח למחשב שולחני:

Samsung 1TB Sata II 32MB SpinPoint F3

כמות: 1 - מחיר: ₪252

קשיח למחשב שולחני:

Intel SSD 40GB 320 series

כמות: 1 - מחיר: ₪487

כרטיס מסך:

Sparkle GTX560 Ti 1GB GDDR5 - למזמינים מחשב חדש בלבד

כמות: 1 - מחיר: ₪974

כונן אופטי:

LG DVD-RW x22 Dual Layer Sata Black

כמות: 1 - מחיר: ₪99

תוכנות:

Microsoft Windows 7 Home Premium English 32/64 BIT COA + DISK - למערכות חדשות מלאות ומחשבים ניידים בלבד

כמות: 1 - מחיר: ₪338

הרכבה:

הרכבת מערכת מחשב כולל בדיקות מלאות וחיווט ברמה גבוהה לחברי הפורומים חינם או בהזמנה מעל 3500 ש"ח

המהרת מערכת מחשב:

אני מעוניין בהמהרת המעבד

סה"כ: ₪4704

מתחרים בכל הצעה ומפרט בפורומים!

המחירים הינם כוללים מע"מ והם לתשלום בכ.אשראי עד 12 תשלומים שווים.

תשלום מזומן (צ'ק מזומן, כסף שטרות, העברה בנקאית) מקנה 2% הנחה

מחיר אחרי הנחת מזומן הינו: 4610 ₪

http://tms.co.il/preview/spec/64f37mbz

עריכה: הוספתי DVD

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים