פורסם 2011 ביוני 2214 שנים שלום לכולם.ברשותי נגן mp3Sandisk Clip 4GBלפני מספר חודשים העברתי אליו שירים והכל היה טוב ויפהלפתע היום חיברתי אותו דרך פתח ה-USB למחשב ונפתחה ההפעלה האוטומטית...בחרתי בתיקיית MUSIC ונדהמתי לגלות שהיא ריקהבדקתי בכל התיקיות האחרות שנמצאות בכונן שעולה...וכולן ריקותמה קרה לתיקיית השירים?כשאני מנתק את הנגן מהמחשב השירים (למעלה מ-800) נמצאים בו והכל בסדר...אבל למה אני לא רואה אותם בתיקייה במחשב???תודה לעוזרים!
פורסם 2011 ביוני 2214 שנים אם זה CLIP+ אולי הם על הכרטיס זיכרון תחת אות אחרת במחשב.בכל מקרה תריץ חיפוש על זה לקבצי MP3.
פורסם 2011 ביוני 2314 שנים מחבר כן זה קליפ פלוסוכשאני מחבר את הנגן מופיע לי ב"מחשב שלי" גם כונן BD-ROM (H)וגם כונן I (דיסק נשלף)שניהם לא נפתחים בטענה שצריך להכניס דיסק לכונןוניסיתי לחפש ת'שירים (אם לזה התכוונת) אבל זה מראה לי אותם רק בתיקיית הבית...
פורסם 2011 ביוני 2314 שנים בוא נכסה את כל האפשרויות:כנס לשורת הפקודה CMD.ותכתוב:attrib -r -a -s -h -i x:*.* /s /d /lכאשר X הוא הכונן שלך.תלחץ Enter.אחרי שניה (או כמה שניות - תלוי בכמות הקבצים) זה יסיים.זהו - עכשיו אתה יכול לראות את הקבצים.שים לב שאתה מנקה אותם מוירוסים, כי גם הוירוסים יופיעו.
פורסם 2011 ביוני 2314 שנים מחבר הכונן של הנגן הוא Gאם תוכל בבקשה להעלות screenshot של איך אני אמור לרשום זאת בדיוק בדוס....תודה...
פורסם 2011 ביוני 2314 שנים בדיוק ככה: (אני כותב באותיות גדולות, כדי שלא יהיה לך ספק)ATTRIB -R -A -S -H -I G:*.* /S /D /L
פורסם 2011 ביוני 2314 שנים מחבר http://www.2shared.com/photo/s30zq3YZ/__online.htmlכלום לא קרהתגיד לי איפה טעיתי
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.