עבור לתוכן

ייעוץ לגבי מחשב 5K משחקים OC ללא היקפי

Featured Replies

פורסם

אני סגור סופית על 2600K למרות שיגידו לי שזה מיותר.(המטרה היא בעיקר סימולטור טיסה של מיקרוסופט וגם קצת עריכה גרפית.

ולפי סרטונים ביוטיוב וגם לפי מה שקראתי היתרון של מעבד זה ,זה בעיקר התמודדות עם תוספים כבדים שרצים על הליבות הנוספות.חוץ צריכים לצאת לפחות שלושה סימולטורים חדשים אחד מהם של מיקרוסופט ואני מעריך שהם יידעו לנצל את היכולות של I7)

מעבד: INTEL CORE i7 S1155 2600K 3.4Ghz - TRAY

עם המהרה לבערך 4.6G

לוח אם: GIGABYTE GA-P67A-UD3-B3 או אולי יש אחר מומלץ?

זיכרון: KINGSTON HYPER-X BLU 4096MB (2048MBX2) DDR3 1600MHz CL9

כרטיס מסך ?? בתחום של 700 עד 900 (אם אין ברירה אז עד 1000 ש"ח).

קירור למעבד ?? שיהיה שקט ברמה סבירה מצד אחד וגם לא יקר מידי.

ספק כוח ?? של 600W

דיסק קשיח : 2 דיסקים קשיחים ( אחד 1T והשני גם כן או פחות מזה).

צורב DVD ?? אני מניח שזה פחות קשה לבחור.

מארז?? לפי איזה שיקולים לבחור מארז חוץ מהשיקול של מראה חיצוני?

החנות שבה אני קונה את המחשב תהיה IQPC .

תודה.

פורסם

מה רזולוצית הצג שלך?

פורסם

אתה רושם בכותרת משחקים - בין משחקים לבין "סימולטור טיסה של מייקרוסופוט" ו "שלושה סימולטורים חדשים" יש קצת הבדל..

מחשב שמיועד לכל סוגי המשחקים יידרוש כרטיס מסך חזק מעבר ל-900 ש"ח. מה הרזולוציה? מה ההגדרות שאתה רוצה לשחק עליהם? יש עוד משחקים?

אני מציע שתמלא לפי הסטיקי.

פורסם
  • מחבר

אני צריך גם לקנות מסך חדש 24 אינטש LED אני מניח שאני אקנה את הרזולוציה הגבוהה 1920x1080

http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=6856

אוקיי הייתי צריך לרשום סימולטורים במקום משחקים.

אבל המטרה שלי זה סימולטורים של טיסה עם מוכנות לחדשים שעומדים לצאת (microsoft flight ,xplane 10 ) וגם מעניין אותי סימולטור נהיגה.

כמו כן יש לי עניין בעריכת סרטים ולימוד תוכנות שקשורות לנושא.

פורסם
  • מחבר

ניסיתי לבנות מפרט פחות או יותר ב IQPC..

מעבד:

[..] INTEL CORE i7 S1155 2600K 3.4Ghz - TRAY ₪1439

לוח אם:

[..] GIGABYTE GA-P67A-UD3-B3 - זמין במלאי ₪690

זיכרון:

[..] KINGSTON HYPER-X BLU 4096MB (2048MBX2) DDR3 1600MHz CL9 - זמין במלאי ₪267

כרטיס מסך:

[..] SAPPHIRE HD6870 1GB GDDR5 - RETAIL - לרוכשי מחשב חדש ! ₪922

צורב DVD:

[..] SAMSUNG SH-S223FBLK x22 SATA BLACK - זמין במלאי ₪112

מארז:

[..] ANTEC SONATA IV + 620W PSU ₪789

קרור למעבד:

[..] ZALMAN CNPS10X QUIET ₪300

דיסק קשיח:

[..] WD BLUE 500GB SATA3 ₪205

דיסק קשיח 2:

WD BLUE 1TB SATA3 ₪305

הרכבת מחשב:

[..] הזמנת חלקים בלבד - ללא הרכבה ₪0

מחיר סופי: ₪5021

המפרט הורכב ב - www.IQPC.co.il

פורסם

לוח אם יקר ומבוזבז. אפשר להחליף ל-Z68 Pro-3 של אסרוק ב-100 שקל זול יותר.

אם אתה רוצה להריץ כמה יישומים במקביל, אתה חייב לעלות ל-8 ג'יגהבייט ראם.

קח בחשבון שהכרטיס מסך חלש. מאד אפילו. עדיף לך כבר לקחת את ה-5850Xtreme שהוא חזק הרבה יותר.

אממ הספק והמארז טובים, אבל נראה לי באנדל די יקר ומיותר. אתה יכול להסתפק במארז הרבה יותר זול וגם בספק זול יותר (למרות שאתה מתכנן OC ל-I7, הכרטיס מסך שאתה מתכנן לקחת הוא מאד חסכוני).

מסך 24 אינץ' אגב מריץ 1920X1200 (16X10

פורסם

כמה שאני מעריך את IQPC הם נהיו מאד יקרנים לאחרונה (500 שקל בין מפרט אצלהם לבין כזה עדיף אצל RSM) לכן אם אתה יכול לעבור חנות אני חושב שזה יקל עלייך מבחינה כספית.

פורסם

מעבד:

[..] INTEL CORE i7 S1155 2600K 3.4Ghz - BOX - לרוכשי מערכת מחשב! ₪1428

לוח אם:

[..] ASROCK Z68 PRO3-M ₪578

זיכרון:

[..] CRUCIAL/MICRON 4GB 1333MHZ DDR3 - לרוכשי מחשב חדש ! - זמין במלאי ₪183

כמות:2

כרטיס מסך:

[..] SAPPHIRE HD6950 2GB GDDR5 - RETAIL - לרוכשי מחשב חדש! - זמין במלאי ₪1303

צורב DVD:

[..] LG DVDRW GH-24NS50 X24 - BLACK - SATA - זמין במלאי ₪111

מארז:

[..] NZXT GAMMA w/o PSU ₪205

ספק כוח:

[..] ANTEC TRUE POWER TRIO 650W - זמין במלאי ₪388

קרור למעבד:

[..] ARCTIC-COOLING FREEZER 13 - זמין במלאי ₪170

קרור למארז:

[..] SCYTHE SLIP STREAM 120mm 1200rpm ₪50

כמות:2

דיסק קשיח:

[..] SAMSUNG F3 1TB SATA2 7200RPM - זמין במלאי ₪274

הרכבת מחשב:

[..] הזמנת חלקים בלבד - ללא הרכבה ₪0

מחיר סופי: ₪4923

מחיר סופי: ₪4899

בסוף יצא לא רע. מעבד שביקשת, קירור שיספיק לו ל-OC. מארז איכותי, ספק של 650W שנחשב חזק. הלוח אם איכותי ביותר ותומך OC. שים לב שהורדתי אותך לג'יגה אחד של דיסק קשיח (תמיד אפשר להוסיף עוד אחד עוד כמה חודשים שיהיה קצת יותר כסף להשקיע). וגולת הכותרת של כרטיס מסך חזק מאד של 6950.

בכל מקרה שאתה מעדיף לשפר חלק אחר (בין אם זה דיסק קשיח או משהו אחר) - הייתי מציע לעבור לכרטיס מסך של GTX560, ובמקום זה לשפר מה שאתה רוצה (באופן די מוזר, לא מצאתי אצלם 5850 במחיר הנורמלי שלו, שזה 1000~)

פורסם
  • מחבר

אוקיי תודה לגבי ההצעה של לוח האם.

לגבי הזכרונות לא איכפת לי אבל האם יש הבדל בין 1333MHZ לבין 1600?

לגבי דיסקים קשיחים חשוב לי לעשות הפרדה ..בד"כ ממליצים לשים את הסימולטור על דיסק נפרד ממערכת ההפעלה.

לגבי המארז אני חושב שאני אשאר איתו בגלל שמתאים לי המראה החיצוני שלו וחוץ מזה בין 620W לבין 650W אין הרבה הבדל.

מה שנשאר זה כרטיס המסך שאני לא מבין בזה הרבה..אני הלכתי יותר בכוון של תקציב מראש לכרטיס מסך ..אבל אני אנסה לקרוא קצת על ההבדלים בין מה שרשמתי בהתחלה hd6870 שזה משהו שבחרתי במקרה לבין hd6950 או gtx560.

בכל מקרה מערכת חזקה יחסית במחיר סביר. :xyxthumbs:

תודה.

פורסם

אין לי ניסיון בסימולטורים ככה שאני לא יודע למה הצורך לשים אותו בדיסק נפרד.. אולי מתכוונים לשים אחד מהם על SSD כדי שייתן בוסט לביצועים? אני מניח שאתה יודע על מה אתה מדבר..

1600 אמורים לעבוד בתצורה מהירה יותר, אני לא חושב שזה באמת ישנה לך. קח את הזיכרונות הזולים יותר שאתה יכול למצוא (אבל עדיין אמינים) ושכמובן יהיו 8 ג'יגהבייט (אתה ממש רוצה עוד זיכרון בשביל יישומים שמשתמשים בכוח עיבוד לעומת כוח גרפי).

זה הבדל מאד משמעותי בכיס, הבאנדל שלך והבאנדל שלי - הבדל שאני בהחלט הייתי משקיע אותו בכרטיס מסך, אבל שוב - החלטה שלך. (אני אציין שאני גיימר מושבע של סוגים שונים של משחקים, ככה שזה לא נחשב).

בנוגע לכרטיסי מסך, ממש אל תלך לכרטיסי מסך שמתאימים לתקציב. ה-6870 (ואחיו הקטן ה-6850) הם כרטיסים מאד חלשים לעומת שאר הסדרות של AMD (ה-5850/70 הם כרטיסים חייתיים וה-6950/70 הם הדור החדש והחזק שבא עם 2GB זיכרון). תיכנס לקצת bench-marking באינטרנט ואתה תראה על מה אני מדבר. בכל מקרה אז בגלל שאני לא רואה של-IQPC יש HD5850 במחיר סביר, הייתי ממליץ על ה-GTX560. אתה יכול להרים ליאיר טלפון ולשאול אותו, אני בטוח שאם יש הוא ממש יישמח לעזור.

פורסם

^ יש מארזים טובים יותר ב-300 ש"ח (כולל שני המאווררים). בתקציב הזה הייתי משקיע בקירור כמו mugen2 ועושה OC

למעבד - flight simulator x אוהב מעבדים חזקים מאוד, קצת פחות כרטיסי מסך. 560TI יהיה משתלם יותר ב-200 ש"ח פחות.

פורסם

אני חיפשתי ב-IQPC מארזים טובים יותר כולל 2 המאוררים, לא הצלחתי למצוא - אם אתה תצליח אז זה בהחלט מבורך. מה גם שה-NZXT הוא מארז לא רע. (אני שוב אציין שזה -ב-IQPC, אם זה היה בחנות כמו RSM הייתי מעדיף את ה-CM690 או אנטק 300).

כמו שאמרתי, אין לי ניסיון בסימולטורים, ככה שאם זה העניין אז בהחלט שווה לרדת ל-560 ובמקום זה להוסיף דיסק קשיח. טוב ללמוד משהו חדש (:

פורסם

יש ב-IQPC את האנטקים למיניהם 100\200\300 בפחות מ-300 ש"ח

פורסם
  • מחבר

כן יש מטרה לשים את הסימולטור על דיסק נפרד אבל זה לא בגלל שאני מבין גדול בזה :-) אני רק אומר את זה מתוך התבוננות במפרטים אחרים.

וגם מהאתר הזה - http://www.jetlinesystems.com/performance.html שממליץ להפריד בין מערכת ההפעלה לבין הסימולטור והתוספים שלו.בכלל יש באתר הזה כמה הנחיות לבניית מערכת לFSX.

האתר הזה ומפרטים של FSX ביוטיוב נתנו לי מושג בערך לאן אני רוצה להגיע במגבלה של 5000 ש"ח.

תראה מפרט קרוב לשלי

לעומת מפרט מטורף ל FSX שלא ברור לי עד כמה זה נחוץ

לגבי הזיכרון אני חושב שאני אקח את ההצעה שלך ואלך על 8G עם מהירות של 1333MHZ.

לגבי באנדלים או לא...תאמין לי שיש לך הרבה יותר מושג ממה שיש לי אם בכלל יש לי בתחום הזה ;)

בכל מקרה קראתי עוד קצת על המארז של אנטק עם ספק כוח והוא נחשב למארז טוב אבל עם כמה בעיות http://www.anandtech.com/show/4440/antec-sonata-iv-the-steady-march-of-progress

לכן אני אנסה למצוא מערכת נפרדת אולי קצת יותר זולה עם מראה סביר ואת היתר להשקיע בכרטיס מסך כמו שאתה ממליץ.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים