עבור לתוכן

הנגן הטוב ביותר בישראל ?

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם

אני מחפש את הנגן שיספק את איכות הסאונד הכי טובה מבין כל הנגנים הקיימים בשוק.

עדיפות לכמה שיותר קטן, חיי סוללה ארוכים ושניתן להשיג אותו בנפח של 8 ג'יגה.

עד עכשיו אני שוקל את ה-COWON I9, ורק חדש מהחנות.

דעתכם ?

פורסם

לא נתת תקציב...

מהנגנים שנפוצים בארץ, הייתי ממליץ על Cowon J3 או Cowon S9. דווקא ה- I9 לא זוכה לשבחים בתחום הזה.

אל תשכח שבשביל לקבל איכות ללא פשרות, אתה צריך אוזניות איכותיות וכן ספריית מוזיקה בפורמט Lossless ממקור איכותי (למשל פורמט FLAC שנקרע מדיסק מקורי).

פורסם
  • מחבר

לשאר אל תדאג, יש הכל.

תקציב אני לא מקציב כי אני רוצה להשאיר אופציות פתוחות אז פשוט תן את מה שיש לך

:)

פורסם

(למשל פורמט FLAC שנקרע מדיסק מקורי).

נקרע נשמע כל כך אכזרי.

"נלקח" היה מתאים לא פחות ולא מעלה אסוציאציות של מאבק אלים.

ואם בכל זאת רוצים להשתמש במילה מיוחדת לתיאור הפעולה, הייתי מעדיף משהו בסגנון: (למשל פורמט FLAC ש"תושקף" מדיסק מקורי).

פורסם

כפי שכתבתי בארץ הייתי הולך על ה- J3 בלי לחשוב פעמיים. אם יש לך אפשרות לקנות מחו"ל, אז יש לך את ה- HiFiMan MH-801 יש לו SQ יותר טובה מה- J3.

אישית אני הייתי בכל זאת הולך על ה- J3, הוא מציע חבילה יותר טובה, איכות הסאונד ללא פשרות.

ברשותי גם אוזניות Shure SE535 משולבות עם מגבר - Pico Slim, השילוב מוסיף המון. ניתן גם להסתפק במגבר כגון FiiO E11 (גם ברשותי), בשביל להוציא עוד מה- 535 (בייחוד בבאס).

בשביל מה אתה קונה DAC ? אתה מתכוון לשמוע דרך המחשב ?

נקרע נשמע כל כך אכזרי.

"נלקח" היה מתאים לא פחות ולא מעלה אסוציאציות של מאבק אלים.

ואם בכל זאת רוצים להשתמש במילה מיוחדת לתיאור הפעולה, הייתי מעדיף משהו בסגנון: (למשל פורמט FLAC ש"תושקף" מדיסק מקורי).

הומר מדיסק מקורי ?

;D

פורסם
  • מחבר

כפי שכתבתי בארץ הייתי הולך על ה- J3 בלי לחשוב פעמיים. אם יש לך אפשרות לקנות מחו"ל, אז יש לך את ה- HiFiMan MH-801 יש לו SQ יותר טובה מה- J3.

אישית אני הייתי בכל זאת הולך על ה- J3, הוא מציע חבילה יותר טובה, איכות הסאונד ללא פשרות.

ברשותי גם אוזניות Shure SE535 משולבות עם מגבר - Pico Slim, השילוב מוסיף המון. ניתן גם להסתפק במגבר כגון FiiO E11 (גם ברשותי), בשביל להוציא עוד מה- 535 (בייחוד בבאס).

בשביל מה אתה קונה DAC ? אתה מתכוון לשמוע דרך המחשב ?

הומר מדיסק מקורי ?

;D

האמת שכבר שמתי עין על הpico amp dac אבל התברר לי כיקר לי כרגע.

אני מחפש פתרון נייד למגבר שאחבר אותו יחד עם הנגן.

מה המחירים של המגברים שהצעת ומאיפה ניתן להזמין ?

פורסם

ה- FiiO E11 הוא מגבר סיני איכותי וזול, שכיום נחשב לבין הטובים ביותר בתקציב של <$150

אתה יכול להזמין אותו כאן בהזמנה מוקדמת -

https://www.mp4nation.net/catalog/index.php?main_page=product_info&cPath=45&products_id=530

אני יכול להמליץ עליו בחום בשילוב עם ה- 535 מניסיון.

אתה יכול לקרוא ביקורות עליו כאן (בתחתית הביקורת הראשונה יש קישורים לעוד ביקורות) -

http://www.head-fi.org/forum/thread/552605/fiio-e11-the-initial-impression-final-thought

אני לא הלכתי לכיוון של DAC בגלל שאין לי צורך מעבר למגבר (שומע רק מהנגן).

פורסם
  • מחבר

תודה רבה חבר, עזרת המון

:xyxthumbs:

פורסם

??? מגבר עם נגן COWON?

רוב המגברים המובנים שלהם מטורפים, אני עוד זוכר שלפני כמה שנים הפלתי למישהו את הלסת כשהD2 שלי סחב HD650

פורסם

המגברים החזקים של Cowon לפעמים מעוותים את הצליל (בייחוד באס), בוליום נמוך, המגבר שלהם מבריק בעיקר כשהוא במאמץ.

אגב,

ברשותי +Cowon D2 ההבדלים בין בלי מגבר לעם מגבר מורגשים היטב, בייחוד באוזניות ברמה גבוהה.

פורסם
  • מחבר

המגברים החזקים של Cowon לפעמים מעוותים את הצליל (בייחוד באס), בוליום נמוך, המגבר שלהם מבריק בעיקר כשהוא במאמץ.

אגב,

ברשותי +Cowon D2 ההבדלים בין בלי מגבר לעם מגבר מורגשים ביטב, בייחוד באוזניות ברמה גבוהה.

לדעתך משתלם לקנות D2 יד שנייה ?

ודרך אגב, כמה עלה לך הפיקו ?

פורסם

לא רואה בזה טעם. אלא אם התקציב לא מאפשר לרכוש את ה- J3.

הפיקו עלה לי $270 יד שניה מבחור נחמד מ- Head-Fi (פורום יד שניה).

פורסם

דרך אגב ל D2 המיושן יצא מחליף בשם C2, חפש עליו ביקורות.

פורסם

חברה'ס (סורי על החטיפה שאני עושה לדיון), מישהו יכול להציע חוות דעת על ה-X7? הוא זול בצורה מחשידה (120GB ב-1100 שקל) אבל גם מאוד מעניין אותי, כי אם כבר נגן שיכול לנגן FLAC - אז שיהיה מספיק מקום בהתאם, לא?

באופן עקרוני איכות מערכת ההפעלה וכל מה שמסביב פחות מעניינים אותי..אכפת לי שאיכות השמע תהיה כמה שיותר טובה.

פורסם

;D

400 דולר לאוזניות?!

אתה אמיתי חחחח?..... :jump:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים