עבור לתוכן

מעבר מסלקום לפלאפון

Featured Replies

פורסם

אם יש לי גלאקסי I9000 שמקורו בסלקום, האם יעבוד כשורה גם ברשת פלאפון למרות העדר התמיכה בתדר 850 במכשיר ?

פורסם

לא, חסר תדר וכל הוא לא יקלוט בצורה טובה בחלק מן המקומות

פורסם
  • מחבר

לא, חסר תדר וכל הוא לא יקלוט בצורה טובה בחלק מן המקומות

מה זה אומר בפועל. שיש אזורים מסויימים שלא יקלוט כי אין כיסוי לתדר 2100 ?

או שזה תלוי אם אתה נמצא בממד או מקלט או לא ליד החלון ?

פורסם

אאל"ט בעיקר הבעיה השניה, אבל גם הראשונה, חכה לדיווחים של אנשים איני יודע מנסיון אישי

פורסם

זו כבר פעם שמינית שאני עונה בכאלה ת'רדים אבל כנראה שזה לא משהו שקל לחפש.

יש לי גלאקסי בגרסה שלא מתאימה לפלאפון (חסר תדר 850 משהו, נקנה בחו"ל) כבר שנה, ואני ברשת פלאפון. לי זה עובד מצוין פחות או יותר בכל הארץ. בתוך מקלט פנימי בבניין גדול (יוצא לי לבלות בו לא מעט) יש קליטה אבל היא ממש לא משהו - אבל גם נוקיה שכן תומך 850 התקשה שם, לא הרגשתי הבדל ביניהם.

בד"כ אחרי שאני כותב את זה מגיע מישהו עם ZTE Blade או משהו בסגנון ואומר שיש לו מלאאאאאאאאאאאא בעיות קליטה ולא ממליץ...

אז ווואללה אין לי מושג מה הסיפור. אני רק יכול להגיד שמהנסיון האישי שלי בלבד הכל עובד 100%. יש מקומות בלי קליטה כמובן, אבל מדובר על מקומות שגם פלאפונים אחרים לא קולטים בהם כלום כמו חניון תת-קרקעי בקומה מינוס 3 וכו'.

בכל מקרה, איפה אתה גר/מסתובב? אולי אני אוכל 'לאשר' לך יותר בהחלטיות אם זה מקום שאני גם מסתובב בו עם הגלאקסי.

פורסם

בגלל שחסר תדר, ובמקרה של פלאפון זה משאיר אותך עם עוד אחד בלבד (בניגוד לסלקום ואורנג' אשר להם גם דור שני לגיבוי) עלולות להיות בעיות קליטה במקומות מסויימים. תדר 850 גם "חודר" טוב מבנים סגורים וקירות ולכן ההפסד גדול יותר. בכל מקרה יש דיווחים לכאן ולכאן, אין תשובה חד משמעית, זה תלויי אזור ספציפי.

פורסם
  • מחבר

בקיצור אם הבנתי נכון עדיף שתהיה תמיכה בתדר 850 כי אז הכיסוי יהיה אופטימלי.

קראתי גם שיש הטוענים שניתן לפתוח את תדר 850 במכשירי I9000 מסויימים באופן תוכנתי. גם לסיפור הזה יש דעות לכאן ולכאן אם

הוא נכון. יש אפילו חנות שגובה 80 שקל כדי לפתוח את תדר 850 למכשירי גלאקסי שנרכשו באורנג' ו/או סלקום.

פורסם

המכשיר יעבוד כרגיל, יתכן שתיתקל בבעיות קליטה במקומות מסויימים. יכול להיות מעצבן לפעמים, יכול להיות אתה לא תרגיש את זה יותר מדי.

פורסם

קראתי גם שיש הטוענים שניתן לפתוח את תדר 850 במכשירי I9000 מסויימים באופן תוכנתי. גם לסיפור הזה יש דעות לכאן ולכאן אם

הוא נכון. יש אפילו חנות שגובה 80 שקל כדי לפתוח את תדר 850 למכשירי גלאקסי שנרכשו באורנג' ו/או סלקום.

מישהו שמע על דבר כזה ?

פורסם
  • מחבר

פה יש דיון ארוך בסוגיה:

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=737268

אני גם מוכן לציין את שם החנות שנשבעו לי שתמורת 80 שקל הם פותחים את תדר 850 בדגם I9000 שנרכש בסלקום.

(חנות שמאוד ממליצים עליה באתר IANDROID)

• 1 חודש מאוחר יותר...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים