עבור לתוכן

האם יש סלולרי עם אפשרות הרחבה מעל 32GB?

Featured Replies

פורסם

מה לגבי סלולרי עם שני חריצי הרחבה microSD?

פורסם

לא קיים, אולי למעט כמה מכשירים סיניים פשוטים.

אם אתה מחפש נפח אחסון גדול יש לך כמה אפשרויות:

*

תמצא פלאפון עם נפח זיכרון פנימי גדול (32GB) ותוסיף לו עוד כרטיס זיכרון של 32GB. כך תקבל 64GB, שהם הנפח המקסימלי שניתן להשיג ע"י שני זכרונות SD מהדור הנוכחי.

דוג' למכשירים כאלו:

SGS2 - מגיע עם 16/32GB

Nokia X6 - מגיע עם 32GB

Nokia N900 - " " "

Nokia N97 - " " "

*

השתמש בשירותי אחסון בענן כדוגמת DropBox

גוגל השיקה שירות לאנדרואיד (ארה"ב בלבד בנתיים) בו אפשר לאחסן שירים בענן שלה, שירות דומה השיקה אמאזון.

*

מצא כונן חיצוני ב-Wi-Fi, יש כמה כאלו וחלקם יכולים להתחבר לסמארטפונים.

פורסם
  • מחבר

תודה על התגובה.

64GB זה לא רע. אני ממילא חושב בכיוון של ה-N900, אז יכול להיות שזה הפתרון. חבל שאין סלולרי עם דיסק 160GB כמו באייפוד קלאסיק דור שביעי. זה היה יכול להיות אידאלי.

פורסם

למה FFS אתה צריך כל כך הרבה מקום אחסון במכשיר נייד שבכל מקרה תוך מקסימום שלושה ימים יתחבר למטען ו/או למחשב לצורך טעינה ?

הבקרים היום מספיק מהירים, תוכל להעתיק לתוך המכשיר שלך כל דבר שתרצה, והעניין יקח לך גג של הגג 10 דקות.

פורסם
  • מחבר

ספריית המוזיקה שלי לא נכנסת על 32GB, אפילו לא קרוב לזה. אני לא רוצה להתעסק עם העתקות. הטכנולוגיה אמורה לעבוד בשבילי, לא הפוך.

פורסם

תודה על התגובה.

64GB זה לא רע. אני ממילא חושב בכיוון של ה-N900, אז יכול להיות שזה הפתרון. חבל שאין סלולרי עם דיסק 160GB כמו באייפוד קלאסיק דור שביעי. זה היה יכול להיות אידאלי.

דיסקים קשיחים רגישים לתזוזה ,אוכלים סוללה בגלל צריכת החשמל הגבוהה שלהם ,נוטים לתקלות וגדולים מדי בשביל האופנה החדשה של "למי יש דק יותר" ...ככה שאין ולא יהיה סמארטפון עם HDD .

אבל אני מאמין שבקרוב יהיו כבר סמארטפונים שיגיעו עם Nand של 64GB,הטכנולוגיה קיימת לדוג' באייפוד טאץ' או באייפד .

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים