עבור לתוכן

חיבור Z5500 לטלוויזיה או לממיר YES

Featured Replies

פורסם

אהלן השבוע קיבלתי את הטלוויזיה 42LE4500 ואני רוצה לבחבר לו את הרמקולים שלי הZ5500 של לוגיטק..

עכשיו שאני שואל בחנות באג הם בכלל אומרים לי שהרמקולים האלה לא נועדו לחיבור לטלוויזיה אבל אני מצאתי המון נושאים בפורמים שונים לגבי העניין הזה של חיבורם לטלויזיה רק שלא הבנתי מאף אחד מהם מה הדרך הכי טובה ומומלצת..

עזרה בבקשה.. הבנתיי גם שלא בכל האופציות נית לשמוע 5.1..אז אשמח לשמוע איזה אופציות יש לי ובאיזה מהם אני יהנה מ5.1

תטה רבה רבה

פורסם

אם יש בטלוויזיה כניסה אופטית תוכל לחבר את הרמקולים.

פורסם
  • מחבר

זאת לא האופציה היחידה אבל.. והאם בדרך הזאת אני יהנה מסראונד 5.1?

פורסם

סראונד בשידורי הטלוויזיה ? :lol:

קודם שישפרו את התמונה.

אם יש סראונד זה רק במספר ערוצים ספציפים עם תוכן מצומצם.

אי אפשר לסמוך על חברות שידורי הטלוויזיה שיספקו לך תוכן איכותי.

לצורך העניין בערוצים ובתכנים שכן הם משדרים בסראונד תוכל לחבר למערכת אם בממיר שלך יש יציאה שמתאימה (ואמור להיות לממיר HD).

פורסם
1305234945_hvnPof.jpg
פורסם
  • מחבר

אני מצטער מאוד אבל לא הבנתי ממש מהתשובות שלכם איך אני מחבר את הרמקולים שלי לטלויזיה? הרי אין לרמקולים חיבור HDMI אז מה זה עוזר לי שיש בממיר שלי חיבור HD? ולגבי זה שYES לא משדרות סראונד אז סבבה אבל שאני ירצה לראות סרטי DVD בטלויזיה אז אני רוצה לשמוע סראונד.. השאלה שלי איך אני מחבר את הרמקולים שלי ישירות לטלוויזיה ככה שלא משנה מה מקור האודיו הוא יוציא את הקול לרמקולים Z5500.

פורסם

לגבי הטלוויזיה, אתה צריך למצוא יציאה אופטית או קואקסיאלית, אך זה לא משהו מומלץ.

לגבי ממירי יס, במידה ויש לך ממיר HD/maxhd או ממיר כסוף קטן אשר יש לו את היציאות הנ"ל אתה מחבר לשם.

עם כל זאת לא כל התכנים תומכים ב 5.1 (בדרך כלל מצויין במדריך התוכניות)

לגבי ה DVD בדיוק כמו הממיר יס.

נ.ב

ממיר HD של יס, מעביר 5.1 רק דרך היציאות האופטיות והקואסקסיאליות, במידה ואתה מחבר את הממיר לטלוויזה עם כבל HDMI

ומשם למערכת שלך, לא תהנה מ 5.1.

פורסם

או במלים אחרות, תחבר את היציאה האופטית מה-yesmax לכניסה האופטית של ה-z5500

פורסם

אם אין שידור ב-5.1 אז איך הוא יהנה בדיוק מ-5.1?

הסאונד מעולה מספיק גם בסטריאו.

פורסם

רוב הסרטים משודרים בסטריאו אבל ה-max hd מסוגל לשדר 5.1

אם אני לא טועה, יש ערוצי HD, כמו נשיונל ג'אוגרפיק שמשדרים תמיד ב-5.1

בכל מקרה, חבל לפספס את האפשרות

פורסם

אם יש לך שירות תכני HD מתקדם דרך ערוצי אינטרנט אז אתה לא צריך לפספס כלום.

זה מגוחך להתאים את עצמנו לשידורי טלוויזיה כאילו אנחנו חיים במאה הקודמת, כשיש את כל התנאים להתאים את התכנים אלינו גם באיכות וגם בזמנים (וגם בלי זיהומים מנטלים שאינם רצויים ושינויי ווליום שאונסים עלינו).

פורסם

אם יש לך שירות תכני HD מתקדם דרך ערוצי אינטרנט אז אתה לא צריך לפספס כלום.

זה מגוחך להתאים את עצמנו לשידורי טלוויזיה כאילו אנחנו חיים במאה הקודמת, כשיש את כל התנאים להתאים את התכנים אלינו גם באיכות וגם בזמנים (וגם בלי זיהומים מנטלים שאינם רצויים ושינויי ווליום שאונסים עלינו).

הכל בסדר חביבי? קח את החיים יותר בקלות, לא יזיק לך.

לא ידעתי שבאינטרנט יש נשיונל ג'אוגרפיק, שידורי ספורט, שידורים לילדים וכו'.

לפעמים אין ברירה, זה תלוי בהעדפות. וחוץ מזה, מאוד נוח לכוון הקלטה של סידרה ולא להתעסק עם זה יותר.

פורסם

סך הכל יש לך ערוץ סרטים HD וNATGEO וזה כמעט מסכם הכל בהקשר לHD והצורך בשידורי סראונד בטלוויזיה.

לעומת זאת בערוצי אינטרנט (שכל אחד יפרש את זה איך שהוא רוצה) יש לך הרבה יותר משמעותית ממה שיש לך בערוצי HD בטלוויזיה.

לא 20% יותר, לא 100% יותר, גם לא 1000% יותר.

עשרות אלפי אחוזים יותר.

ואם אתה רוצה להתייחס לכל סוגי השידורים (מה שעשית בהודעה האחרונה שלך), אז אפשר ליצור מאגרי תכנים איכותיים לילדים גם בלי שידורי טלוויזיה.

במחיר שעולה HOT/YES אפשר להוסיף 2TB של תכנים כל חודשיים.

צריך קצת ידע בשביל לארגן את כל המערכות שיעבדו בתיאום ליצירה והזרמה של תכנים מבוססי ערוצי אינטרנט לכל המשפחה, לכל מטרה, כל הזמן.

ברגע שהמערכת מתחילה לעבוד לזרום ולגדול זה תענוג שכל מי שמכיר אותו יודע שבהשוואה לזה שידורי הטלוויזיה (גם בתכנים וגם בקונספט) אין להם מקום משמעותי בבית המודרני.

וכשאדם חשוב לו תכני HD, אפשר לומר שזה מחויב המציאות.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים