פורסם 2011 ביוני 1814 שנים ראיתי שיש להם מבצע של ספק+ תשתית, לא שמעתי עליהם כספקים ואני לא מעוניין להתחייב לספקית בלי לדעת אם היא רקובה או לא. שימושים - משחקים\הורדות\youtube.תודה.
פורסם 2011 ביוני 1914 שנים הוט עדיין לא ספקית למרות שהיא רצתה להיות וירדה מזהבכל אופן הוט מציעה מבצעי באנדל של ספק ותשתית שהתשלום בעבור שתיהם הולך אליה והיא מעבירה את התשלום לספקיתבתור ספק תשתית הוט בסדר גמור ואני איתם כבר למעלה מ3 שנים לגבי ספקית כרגע אני עם 012 והיו איתם עליות וירידות כרגע המצב בסדר
פורסם 2011 ביוני 1914 שנים מסכים - רק הסתייגות קטנהזה מאוד תלוי מקום (מיקום פיזי של דירתך) - בדירה הקודמת שלי היתה בסביבה תשתית זוועה והיו לי הרבה ניתוקיםשמו לי מגבר שהיה נשרף אחד לחודשייםבדירה הנוכחית - כבר שנתיים - אין שום בעיה - עם אותו ציוד ואותה ספקית.
פורסם 2011 ביוני 1914 שנים הוט עדיין לא ספקית למרות שהיא רצתה להיות וירדה מזהליתר דיוק היא לא ממש ירדה מעניין, הוט כבר התחילה עם עניין ספקית אינטרנט (hot.net) אבל השירות עדיין בהרצה וכרגע מוצא רק לעובדי הוט.בנתיים הרשמים חיוביים, אבל כמו כל ספקית אינטרנט , ברגע שאנשים יצטרפו בהמוניהם היא תיחנק... (עד שלא יסיימו עם העובדות על הכבלים התת ימים)
פורסם 2011 ביוני 2014 שנים ויש לכם במקרה מושג לאיזו ספקית הולך הבאנדל של הוט?הם עושים באנדלים עם רוב הספקיות הגדולותלגבי השירות אני לקוח טריפל של הוט כבר 4 שנים ומעולם לא נתקלתי בשירות גרוע למעט זמני המתנה ארוכים
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.