עבור לתוכן

מה עדיף אריקסון J108 או אריקסון XPERIA X8 ? - סכום של עד מקסימום 1K

Featured Replies

פורסם

מה עדיף בתור מכשיר פשוט?

סוני אריקסון J108 ?

או סוני אריקסון X8 שהוא יותר אנדרוייד אבל יחסית חלש בשביל סמארטפון?

בחרתי בX8 אל מול J108 למרות שהם מאוד שונים כי אחד מכשיר פשוט ואחד יותר סמארטפון מינימליסטי אבל שניהם יחסית פשוטים,

אבל בכל זאת הצבתי את הX8 ולא את X10 MINI בגלל שהחיי סוללה של הX8 יותר גבוהים משל X10 MINI והמסך של X8 גם יותר גדול משל X10 MINI.

אני לא הולך על HTC LEGEND כי הוא כבר מגיע ל1500+ שח.... (בחנות פרטית הכי זול שאפשר למצוא), למרות שלג'נד הרבה יותר טוב מX8.

אם כבר לקחת מכשיר פשוט עם חיי סוללה טובים יחסית האם עדיף על מכשיר הכי פשוט? = הJ108 ?

או

שאם כבר מכשיר פשוט - אז עדיף לקחת משהו שיכול לשמש אותי גם בתור סמארטפון? = X8 ? (וגם בתור נגן מוסיקה הוא סבבה)

בעיקרון מה שחשוב לי זה חיי סוללה , מוזיקה, כניסה לאוזניות , רמת קרינה לא גבוהה ,ממשק משתמש די נוח וכמובן שהמכשיר לא ייתקע או שיביא לי עצבים בגלל שנתקע ובקושי זז...

אני מדבר על מכשיר בסביבות העד ה1000 שח

מעדיף לא יד שניה אלא חדש עם קבלות ואורגינל, מחנות פרטית - לא מרשת סלולר,

עדיף לבדוק הצעות ברשתות סלולר? ואז גם יש הצעות משתלמות מבחינת תכניות

כי אז אפשר ללכת על משהו יותר רציני, לא?

(למרות שזה התחייבות ל3 שנים... בתשלומים כמובן - (אין התחייבות רסמית))

או שאולי כדאי לחכות שיגיעו תותחים יותר כבדים ממה שיש עכשיו? ואז גם יהיה שווה להשקיע? , מה אתם אומרים?

ודרך אגב אני לקוח/מנוי ברשת סלקום

בכל מקרה אשמח לדעת על מה שווה יותר ללכת מבחינת המכשירים שהצגתי בתחילת הדיון, וכמו כן תשובות לגבי השאלות שבסוף הדיון.

תודה למגיבים :-)

נ.ב אני הולך על הדגמים האלה ולא על משהו יותר מתקדם מפאת כך שאין לי כרטיס אשראי ואני מחפש לשלם במזומן - משמע כרטיס הטענה בדואר...

או שעדיף פשוט לחכות עד שאני אוציא אשראי ואז לקנות משהו יותר נורמלי

אבל הבעיה שבינתיים יש לי מכשיר נוקיה 3120 ישן ומיושן, שאני בקושי שומע בפומית שלו, ובגלל זה אני חייב איזה מכשיר מעבר כזה...

אבל מה שחשוב לי בכל זאת זה נגן מוסיקה, ושהמכשיר יהיה נוח לעבוד איתו

בגדול אם אני אחכה שיהיה לי אשראי (רק השאלה מתי אני אגרום לזה לקרות...) אז אני אוכל לקנות משהו כמו הלג'נד או שאם כבר להגיע למחיר של הלג'נד אז שווה משהו יותר טוב יותר חזק, אבל שוב , השאלה מתי זה יקרה, לכן אני רוצה משהו לבינתיים , שלא משנה עוד כמה זמן אני אשדרג או אקנה חדש, אני צריך איזה מכשיר נורמלי לעכשיו...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים