עבור לתוכן

אלו החבילות שהוצעו לי היום [איפון 4]:

Featured Replies

פורסם

בשלושת הרשתות ולהלן החבילה בכל אחת:

סלקום-

1100 דקות

1100 SMS

חבילת גלישה ללא הגבלה

איפון 4 בהחזר מלא

מחיר: 225 ש"ח שנה ראשונה. 245 ש"ח למשך שנתיים נוספות.

פלאפון-

400 דקות

400 SMS

חבילת גלישה 2GB

איפון בהחזר מלא

מחיר: 200 ש"ח שנה ראשונה. 220 ש"ח למשך שנתיים נוספות.

אופציה שניה:

500 דקות

500 SMS

חבילת גלישה 1GB

איפון בהחזר מלא

מחיר: שנה ראשונה 180 ש"ח. 200 ש"ח למשך שנתיים נוספות.

אורנג'[החצופים]-

400 דקות

400 SMS

חבילת גלישה ללא הגבלה

סלולרי Nokia 6500S טרייד אין [המכשיר הנוכחי שלי דרכם]

מחיר: 277 ש"ח לחודש.

אופציה שניה:

הכל כנ"ל מלבד חבילת גלישה - 1GB

מחיר: 210 ש"ח לחודש.

*** עכשיו, שום חבילה לא באמת מושלמת פה, בטח לא באורנג'. בכל אחת מהרשתות הגעתי למנהל ובאורנג' גם איימתי [בנתיים בנימוס] לעזוב, והקקות אמרו טוב לך תעזוב.. אחרי 3 שנים שאני פאקינג לקוח שלהם. הם עשו בחוכמה ששמו שם אישה בתור מנהלת. אגב, ממש לא רלוונטי בשבילי הדקות המפוצצות בסלקום, מספיק לי גם 300 דקות בחודש, שלא לדבר על SMS שאולי אני שולח 2 הודעות בחודש.

כמה שאלות:

1) כמובן השאלה המתבקשת, או יותר נכון חוות דעתכם: מה החבילה המשתלמת ביותר? אני בנתיים אלך כנראה על האופציה השנייה של פלאפון.

2) שמעתי לא מעט שהאינטרנט בסלקום חרא, וזה למה הם מציעים חבילת גלישה ללא הגבלה. למה? לא בדיוק יודע, מקווה שאולי אתם תוכלו לענות על זה. את התשובה אני בטח לא יקבל מהנציגים של סלקום, ובטח שלא אסמוך על תשובה של נציגי פלאפון ואורנג' בעניין.

3) חרם על אורנג'. כפויי טובה.

4) תודה! smile.gif

פורסם

כמה דברים לפני:

א. אורנג' לא חייבים לך כלום, תירגע. אין להם התחייבות להילחם עליך, רוצה לעזור- למה שיהיה להם אכפת?

ב. "חצופים", "קקות" - כמו שאמרתי, תרגיע. ותרגע. כשאתה כותב ככה לי כבר אין חשק לקרוא. מה הם כבר עשו לך?

ג. "בכל אחת מהרשתות הגעתי למנהל" - אתה מחפש לריב?

ולנקודה-

אתה יודע הכי טוב מהם צרכיך- כמה אתה מדברף כמה סמסים וכמה גלישה [וכמה אתה מוכן לשלם]. אתה יכול לדרג את התכניות לפי הצרכים ולראות האם הראשונה מתאימה. אם היא נגיד יקרה מדי- קח את השנייה. תחליט מה יותר חשוב לך ומה פחות. אתה מכיר את עצמך הכי טוב.

פורסם

ממש שיעור חינוך פתחו פה....

כמה אתה מדבר בחודש בבמוצע.

בקשל שאר..

לדעתי 1 ג'יגה גלישה זה ממש ממש המון....לא מגזים. אתה ממש לא צריל "ללא הגבלה" נטו בזבוז כסף.

אני מאוד מרוצה מאורנג' והשרות לקוחות שלהם.

200 זה אומנם קצת הרבה אבל תנסה להוריד אותם ל180 ואז זה יהיה להיט. (אולי להחזיר את המכשיר הישן).

פורסם

ממש שיעור חינוך פתחו פה....

צא לי מהכיתה

פורסם

צא לי מהכיתה

חחחחחחחחחחחח....חזק :) אהבתי =] :xyxthumbs:

פורסם

אורנג' באמת חצופים. הייתי לקוח של 300 דקות ו150 SMSים והם לא ניסו בכלל לשמר אותי והיחס כלפי היה מגעיל ביותר, אז אחרי 12 שנים (מספר לקוח 5 ספרתי!) ארזתי את הפקלאות ועברתי לסלקום, שם אני משלם 25 שקלים בחודש עבור חבילת גלישה יחסית איטית (384 ק"ב) אך ללא הגבלה. המהירות הזאת מספקת אותי, גם שאני גולש בפלאפון וגם שאני מנצל אותה לטובת גלישה במחשב - ואם תרצה לעשות זאת ג'יגהבייט זה גבולי מאוד (אני הגעתי ל-300 מגה בייט בשבועיים מתוכם 230 בערך דרך המחשב, וזה שיש לי סה"כ נוקיה 5800 שקלא דורש יותר מידי DATA), ולכן על פחות מ-2 ג'יגה לא הייתי מתפשר אם זה המקרה.

עד כה לא נתקלתי בבעיות מיוחדות בגלישה ואותי המהירות מספקת ביותר למרות שהרשת היא האיטית מכולן. ביום שאורנג' יציעו לי תוכנית משתלמת יותר אעבור אליהם, כנ"ל פלאפון (למרות בעיית התדרים). עד אז טוב לי איפה שאני.

פורסם
  • מחבר

ואו. שי-

אני באמת מודה לך על התשומת לב והתגובה, אבל התגובה התמימה שלך לא באמת הועילה במשהו. עשית לי שיעור חינוך ושיעור פסיכולוגיה - תודה אבל לא תודה.

מה אורנג' חייבים לי? אולי פאקינג ללכת לקראתי אחרי שהייתי אצלהם שלוש שנים? זה לא בא ברגל, אני אומנם לא בשיא הוותק שם, אבל זו תקופה מכובדת ומגיע לי יחס יותר טוב מאשר להגיד לי "אוקי, לך" או להציע לי חבילה יקרה מאוד ולהגיד לי שאין מה לעשות. לקוחות חדשים מקבלים חבילות טובות יותר.

אה, ולהגיע למנהל זה נחשב בעיניך ריב?

תקשיב, אני לא רוצה לקחת את זה לפסים אישים, אין שום סיבה, אז אני אנסה להיות אובייקטיבי ולבוא לעזרתך: אתה עכבר מערכת. אתה תמים. תנסה לשנות את זה, כי המערכת אף פעם לא תבוא לקראתך [אם כבר נכנסו לשעורי חינוך ופסיכולוגיה].

יואב-

תודה על התגובה. 12 שנה זה כבר וותק מפחיד, משתתף בצערך. לא הבנתי רק איך אתה מחסל את ה-1GB? כל דף טקסט זה בסביבות ה-50KB, ואם אני לא הולך לצפות בסטרימינג, אמהמא יוצא לי בחישוב מהיר 20 אלף דפים. לא מאמין שאני יגיע לכמות הזו בחודש.

אגב, מה הבעיה בתדרים של פלאפון?

* לגבי האינטרנט של סלקום, משהו בעל ניסיון יכול לאמת את זה שהאינטרנט חרא? כי אם זה מיתוס, אני כנראה אלך על החבילה שלהם, שווה לי לשלם עוד 20 ש"ח לחודש ולהגדיל 1GB לאינטרנט ללא הגבלה.

פורסם

אין בכלל בעיה עם התדרים של פלאפון , הם משתמשים בשני תדרים שונים בו זמנית ,ככה שצריך מכשיר שתומך ב3G גם בתדר ה850 וגם ב2100 לעומת האחרות שב3G עובדות רק ב2100 ...בגלל תדר ה850 במקומות סגורים הקליטה טובה יותר במיוחד במקלטים/מבני בטון , האייפון 4 לדוג' עובד בארבעה תדרים ב3G והם 850/900/1900/2100 ככה שלא תיהיה לך בעייה איתו בשום חברה סלולארית בארץ.

פורסם

ואו. שי-

אני באמת מודה לך על התשומת לב והתגובה, אבל התגובה התמימה שלך לא באמת הועילה במשהו. עשית לי שיעור חינוך ושיעור פסיכולוגיה - תודה אבל לא תודה.

מה אורנג' חייבים לי? אולי פאקינג ללכת לקראתי אחרי שהייתי אצלהם שלוש שנים? זה לא בא ברגל, אני אומנם לא בשיא הוותק שם, אבל זו תקופה מכובדת ומגיע לי יחס יותר טוב מאשר להגיד לי "אוקי, לך" או להציע לי חבילה יקרה מאוד ולהגיד לי שאין מה לעשות. לקוחות חדשים מקבלים חבילות טובות יותר.

תקשיב, אני לא רוצה לקחת את זה לפסים אישים, אין שום סיבה, אז אני אנסה להיות אובייקטיבי ולבוא לעזרתך: אתה עכבר מערכת. אתה תמים. תנסה לשנות את זה, כי המערכת אף פעם לא תבוא לקראתך [אם כבר נכנסו לשעורי חינוך ופסיכולוגיה].

לא משנה מה ואיך הוא יגיד את זה, בקו התחתון הוא צודק. אורנג' לא ממש חייבים לך משהו. אם את המדורג כלקוח שמתשתלם לשמר אותו - הם ישמרו אותו ובקלות, אם לא אז חבל על הזמן שלך ושלהם. גם לך וגם לחברה יש יחסים על בסיס אינטרסים כלכליים, אם למישהו מכם (לך) זה לא מסתדר, שלום ולהתראות. הותק לא משחק פה תפקיד.

יואב-

תודה על התגובה. 12 שנה זה כבר וותק מפחיד, משתתף בצערך. לא הבנתי רק איך אתה מחסל את ה-1GB? כל דף טקסט זה בסביבות ה-50KB, ואם אני לא הולך לצפות בסטרימינג, אמהמא יוצא לי בחישוב מהיר 20 אלף דפים. לא מאמין שאני יגיע לכמות הזו בחודש.

אגב, מה הבעיה בתדרים של פלאפון?

זה פשוט, אני משתמש בטלפון לגלישה באינטרנט מהמחשב הנייד במקומות בהם יש לי צורך באינטרנט ואין לי גישה ל-WIFI. זה צורך המון סוללה אך שימושי ביותר. בהתחשב בכך שכל דף מסכן כמו YNET, אם לוקחים בחשבון את כל הפלאש, שוקל בסביבות 4-5MB (לעמוד הבית בלבד!) לא צריך להתאמץ במיוחד בשביל להגיע לג'יגהבייט.

לגבי עניין התדרים - קיימות רשתות שעובדות בשילוב של שני תדרים, ובמקרה הזה בד"כ יהיה תדר ראשי ותדר משני (למשל, רשת הדור השני של אורנג' פועלת בתדר 900 עם קצת שימוש בתדר 1800, והדור השלישי שלהם פועל בעיקר ב-2100 עם טיפונת שימוש ב-900 - אך בשני המקרים מכשיר דור שני 900 בלבד או דור שלישי 2100 בלבד יספיק כיוון שהשימוש בתדרים המשניים זניח). רשת פלאפון פועלת בתדר ראשי 850 ובתדר משני 2100 אך התדר המשני אינו זניח, ובלי מכשיר שתומך בשני התדרים האלה עשויה להיות לך בעית קליטה - בטח שתצא ממרכזי הערים. עד כאן זה נשמע בסדר, הבעיה שתדר 850 הוא תדר בשימוש בעיקר בצפון אמריקה שם כמעט ואין שימוש בתדר 2100, והשילוב בין שני התדרים נדיר וקיים ברשתות בודדות בעולם (אני יודע שיש רשת אוסטרלית עם התדרים האלו). לכן למצוא מכשיר התומך בשני התדרים זה דבר נדיר. יותר מזה, למכשירים לא מעטים אומנם קיימת גרסת 850/2100 אך לארץ מביאים בד"כ את גרסת ה-900/2100 או 1700/2100 (כיוון שבארה"ב יש 2 רשתות UMTS, אחת משתמשת ב-850 והשניה ב-1700). האייפון הוא בין המכשירים הבודדים הקיימים הפועלים בשילוב 850/2100 מהמפעל בגרסה יחידה כך שאין סכנה...

* לגבי האינטרנט של סלקום, משהו בעל ניסיון יכול לאמת את זה שהאינטרנט חרא? כי אם זה מיתוס, אני כנראה אלך על החבילה שלהם, שווה לי לשלם עוד 20 ש"ח לחודש ולהגדיל 1GB לאינטרנט ללא הגבלה.

לי יש את החבילה הבסיסית ביותר שלהם, אני חייב לציין שלא נתקלתי בשום בעיה (פרט לאיטיות המצופה אבל זה לא כל כך מורגש ונסבל בהחלט).

פורסם
  • מחבר

davkl95 - תודה על התגובה.

יואב -

בין אם משתלם להם או לא, ואני לא רואה סיבה שלא, יש דבר שנקרא יחסי אנוש. היום הבנתי כמה אין להם את זה.

אני מאמין שבאמת אלך עם סלקום אם כך, ואנסה לקצץ את החבילה בחצי בהודעות ו-SMS והלוריד עוד איזה 20ש"ח לחודש. תודה!

פורסם

אתה צודק, הזלזול והיחס הנוראי הייתה הסיבה העיקרית שעזבתי את אורנג'. אחרי שהמתנתי חצי שעה לשירות לקוחות קיבלתי נציגה נחמדה אבל לא באמת רמזה לי אפילו שיש סיכוי שאני אקבל שימור (ודאגי להבהיר לה שההצעה של אורנג' לא טובה) וגם היחס שקיבלתי במרכז שירות (הזדמנות אחרונה לפני שניידתי) היה בהתאם. משבועיים אני לא באמת יכול להעיד על סלקום אבל ב-3 הפעמים שהייתי צריך לדבר עם שירות הלקוחות שלהם הוא באמת היה בסדר וענו לי די מהר, אך שבועיים לא מספיקים ע"מ לחוות דעה בצורה טובה.

פורסם

ואו. שי-

בבקשה.

אולי היא לא הועילה לך (בשביל זה כתבתי את החלק השני של ההודעה) אבל זה צריך להיאמר. איך שאני רואה את זה, אם הגעת למנהל בשלוש החברות או שהיה לך מעין מזל מוזר או שאיכשהו זה קשור אליך.

"מגיע לי" - זו גישה שגוייה. הם לא חייבים כלום. אולי אתה צריך לשנות את זה, עם גישה כזו תרוויח רק עויינות של אנשים.

אגב, יש הטבות ללקוחות חדשים- כדי למשוך אותם לחברה, זה מובן.

אגב2- אנשים תמיד מתלוננים על השימור שלא עוזבים אותם, פתאום נעלבים שלא מנסים?

אבל עזוב את זה,

בוא נאכל גלידה.

chanel_ice_cream.jpg

פורסם

במקרה שדרגתי היום (לא לאייפון, לגלקסי, אבל אותו העקרון). במקרה אני גם מנוי באורנג' כבר שנים, אבל רוב התקופה הזו השתמשתי בטלפון יחסית מעט - עד לאחרונה אני לא זוכר מתי הייתי עובר את ה100 שקל. עם זאת, לאחרונה התחלתי לדבר יותר, והחשבון הגיע לכמעט 200. הייתי עם מכשיר עתיק למדי ורווי תקלות (סוני אריקסון 610), אז העדפתי לשדרג אותו ועל הדרך לעדכן חבילה.

אחרי סקר שוק קצר (באתרי החברות בלבד) ראיתי שלפלאפון יש חבילה של 400 דקות + 400 SMS + גלישה 2.5GB, ב179 ש"ח. התקשרתי לאורנג' ואחרי זמן המתנה שהוא באמת מתחת לכל ביקורת, אמרתי לנציגת השירות שאני מעוניין בחבילה דומה לזו, והייתי מעדיף להשאר באורנג', אבל גם שאני אלך על ההצעה האטרקטיבית יותר. בלי איומים (מעבר להבהרה לעיל) ובלי מריבות, קיבלתי את הגאלקסי וחבילה דומה (רק עם 2.5GB) ב163 שקל, שזה פחות ממה שאני משלם בחודשים האחרונים על מכשיר מעפן ובלי אינטרנט...

הכל אפשר להשיג עם קצת טאקט ובלי ישר להכנס לריבים.

פורסם
  • מחבר

שי-

התפיסה שלנו שונה זו מזו לחלוטין אבל זה ממש לא המקום לדון על זה [אז אני אלך על שוארמה].

vic07 -

גלאקסי כיום משווק בחצי מחיר מאיפון 4 [בגלל גלאקסי 2] לכן זה סיפור שונה לחלוטין בכל הנוגע לחבילות, סיפור שאני לא מעודכן בו כי אני לא מעוניין במכשיר [אגב, הציעו לי שם מחיר חבילה מוזל 'מאוד' כביכול אם אבחר בגלאקסי, אבל לא הייתי מעוניין].

בקשר לאיומים. מה זה איימתי? לא הפכתי שולחנות ובטח לא השתלחתי על איזה בחורה מסכנה [שגם נראתה טוב אגב... אוחח]. גם 'המנהל' היה בעצם מנהלת וה'איום' שלי היה מאוד ג'נטלמני ובנוסח שלך: "הציעו לי חבילה טובה יותר ברשת אחרת, מה אתם מציעים?" שמרתי על נימוס וכתבתי את זה גם בהודעה הראשית. לקבל אבל תשובה של "אין לנו מה לעשות בשבילך, אתה רוצה, קום ולך, תעזוב" זה בטח לא תשובה הולמת. רק על התשובה הזו אם היה לי מספיק זין הייתי יכול לפתוח עליהם כותרת בידיעות אחרונות, אבל בתור חייל אני מעדיף לשמור את הזמן הפנוי לדברים יותר אטרקטיביים.

פורסם

שאני אבין, אתם התלוננתם כאן על זה שחברה לא רצתה "לשמר" אותכם AKA גהנום בדרך לניתוק המיוחל?

ואם היו מעבירים אותכם בטלפון 10 נציגים בשביל להתנתק התגובות כלפיהם היו אפילו גרועות יותר.

אחח, ישראלים...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים