עבור לתוכן

אייפון5 יושק בספטמבר אז למה אין מיידע עליו בנט?

Featured Replies

פורסם

נאמר שבספטמבר המכשיר יושק אז למה אין עליו מיידע בנט עוד???

פורסם

מאחר והוא כבר לא ממש מעניין...

פורסם

כי אפל הם פורט נוקס מבחינת המידע שהם נותנים על המכשירים שלהם לפני הכרזה הרשמית שלהם

פורסם

כי אפל הם פורט נוקס מבחינת המידע שהם נותנים על המכשירים שלהם לפני הכרזה הרשמית שלהם

+1 צריך המון מזל כדי לראות מכשיר של אפל לפני ההשקה שלו , המקרה עם האייפון 4 שהודלף חודש לפני היה בסך הכול טעות לא קטנה של מישהו ששכח את האייפון שלו בבר,כמובן גם הוא היה מוסווה כ3GS אבל אני מאמין שכול אדם שני שרואה אותו מקרוב יראה שזה לא באמת 3GS

פורסם
  • מחבר

אמרו לי באתר אחר שזה לא נכון, אייפון 5 לא יושק בספטמבר

פורסם

נחדד את עצמי

האיפון 5 יושק כשאפל יחליטו להשיק אותו, הוא יכיל רק את החומרה שאפל יחליטו לשים בו

ואין לאף אחד חוץ מלאפל מידע על החומרה שיש במכשיר או הזמן שהוא יופץ בו

פורסם

חחחחחחח.......אה נכון. :kopfpatsch:

נאמר שבספטמבר המכשיר יושק אז למה אין עליו מיידע בנט עוד???

אפל תמיד ידועה בסודיות שלה, ככה היא הייתה תמיד.

כן השמועות אומרות שיושק בספטמבר אבל לגבי כל השאר לוט בערפל. :nixweiss:

פורסם

זה דיי נכון, נמאס קצת לשמוע מידע "מרגש" על זה שהפלאש אולי יהיה נפרד מהמצלמה ושהחוטים של הספיקר כנראה יהיו קצרים יותר מהאייפון 4 ויגיעו מצד שמאל, לעיתים זה ממש מביך.

מצטער, אבל אישית ההשקה הקרובה לא מרגשת במיוחד.

פורסם

עולם הטכנולוגיה לא ממש מסכים איתך

אין שום מכשיר שמייצר באז ברשת כמו האייפון

פורסם

הוא יוצר באז כי יש לו עדר מעריצים.

אין בו שום דבר חדשני שאין כבר בעולם הטכנולוגיה כבר כמה שנים...

אבל נראה עוד כמה השקות כאלה יהיו לאפל עד שהאייפון כבר לא יוכל להתמודד עם השוק של היום.

פורסם

עדר הטכנולוגיה לא ממש מסכים איתך

אין שום מכשיר שמייצר באז ברשת כמו האייפון

עכשיו זה בסדר.

המכשירים של אפל לא מוצלחים במיוחד בזכות עצמם (שוק האפליקציות הבלתי-תלוי באפל הופך את האייפון לרכישה משתלמת, ולא שום דבר אחר), וחלק מהמוצרים שלה הם נפילה אמיתית, במיוחד האייפד 2 שלא חידש כלום והמקבוק אייר "החדש" שמתאפיין במפרט בן 3 שנים לפחות.

זה שהוא מייצר באז זה נכון, אבל עולם הטכנולוגיה כבר לא מתרגש.

פורסם

ממתי לבאז יש קשר לחדשנות?

מתי גוגל חידשו לאחרונה משהו באנדרואיד?

פורסם

זה שמישהו פה כל כך שונא את אפל (עדיין לא מבין מה יש לכולם נגדה .. ) לא נותן לו הצדקה לדבר בשם "עולם הטכנולוגיה"

נכון ,המוצרים לא חפים מבעיות ,במיוחד מחלות ילדות בנושא הדרייבים בסדרת הMac ,אבל לרוב הם תוקנו מהר , אבל לא ההיתי קורה להם נפילות .

הMBA הוא נייד מצויין ,שלעומת המתחרים שלו בקטגוריה לא הגיעה עם מעבד ULV ,עם עיצוב נקי שמושך את העיין ..הUX21 של ASUS לדוג' ניראה אחד לאחד כמו הMBA ,חוץ מזה שעד שרוב הניידים האלו שהוצגו בתערוכה בחודש שעבר יצאו כבר כנראה גם הMBA החדש ישוחרר עם חומרה מעודכנת.

הMBP לדעתי נייד מעולה עם ביצועים מצויינים וחיי סוללה מעולים ,בין הראשונים שהגיע עם מעבד Sandy Brigde .

הiMac הוא All in one מצויין ,הדגם האחרון הגיע עם לוח אם עם ציפ'סט הZ68 לפני שהרבה מהלוחות האלו יצאו לשוק ,דגם ה27" מכיל את הCinema Display של החברה מה שהופך אותו ללא כזה Overpriced בהשוואה לALL IN ONE אחרים עם מפרט דומה ומסכים נחותים .

והאייפד 2 ,אף אחד לא ציפה שהם ימציאו את הגלגל מחדש ,אף אחד לא הבטיח לך Retina Display או כל דבר אחר שידהים אותך .

הביאו לך מכשיר בעובי של 8.8MM עם שבב הA5 ששם את Tegra 2 בכיס הקטן שלו והמתחרה היחיד שלו הוא Exynos 4210 ,עם מסך מעולה וחיי סוללה מהטובים ביותר שיכולים להיות בטאבלט ,הוא היה זמין בדגם CDMA וGSM במחיר בגדר ההגיוני של 500$ לדגם הבסיסי ...

אני בטוח שהוא כול כך איכזב שגם סמסונג עשתה את השינויים המתאימים ועיצבה מחדש את הTab 10.1 / 8.9 ככה שהוא יהיה ב0.2 מילימטר דק יותר (למרות שלפי השמועות בגלל בעיות אספקה כנראה הוא יהיה עבה יותר מהאיפד 2 ) היא הוסיפה מסך Super PLS שבחלק מהדברים טוב יותר ממסך הIPS ובחלק מהדברים גרועה יותר,אז אני לא מבין איך אפשר להיות מאוכזבים פה .

פורסם

אני לא יודע מי ישן שם באפל, אבל לשחרר את הMBA החדש עם חומרה שהיא לא בהרבה יותר טובה מה-MBA הראשון, וביחס ל-Samsung 9 היא מגוחכת, זה כישלון עסקי משפיל. להודות בתבוסה (MBA חדש עם חומרה מעודכנת, ךםך...) ולנסות לצאת עם היד על העליונה זה מהלך הזוי. MBA החדש הוא כישלון בכל צורה - טכנלוגית ועסקית.

ה-iPad2, שיצא לי לעבוד איתו לא מעט, הוא פשוט ה-iPad1 משופץ. שוב, מלבד לשוק האפליקציות המדהים של אפל, אין שום סיבה לרכוש iPad או iPhone. אין שום ייחוד במוצרים האלה מלבד מערכת ההפעלה של אפל והמגבלות המטורפות שהם מציבים מול המשתמש (כמה קשה זה אמור להיות לחבר את ה-MBA שלך למקרן לדוגמה, שזה בערך השימוש הכי מרכזי שיש למחשבים כאלה?)

את ה-MCB וה-Mac לא הזכרתי בכוונה, כי הם מוצלחים. לא יודע למה אתה חושב שאני שונא את אפל, יש לי מוצרים שלה משנת 2003... :)

פורסם

אז יופי ,זה כבר טוב ..

זה נכון שהאייפד 2 הוא לא ממש חידוש ,והוא באמת בסך הכול אייפד עם לא מעט שינויים ודיאטה לא קטנה , אבל אני לא רואה אותו בתור אכזבה ..המכשיר הישן היה טוב ,החדש טוב עוד יותר מבחינת מהירות , נוחות (100 גרם לחלק מהאנשים זה הבדל גדול במשקל ) .

אני אישית לא מאוכזב מאייפד החדש ,צריך פשוט לפעמים למתן את הציפיות ..

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים