עבור לתוכן

איך החבילה?? אייפון 4..

Featured Replies

פורסם

אני בפלאפון קיבלתי הצעה כזאת (חיילים)

אייפון 4

500 דקות שיחה חינם לכל היעדים

500 SMSים לכל היעדים

(אני לא עובר את ה-500.. הממוצע שלי הוא בערך 300 סמסים\שיחות)

2GB גלישה

כל חודש 200 ש"ח

ללא התחייבות

איך??

מחר ומחרותיים אמורים לבוא אליי נציגים מסלקום ומאורנג'..

אני דיי מתלבט למה הדבר שחשוב לי הכי באייפון זה הגלישה האינטרנט והקליטה

והבנתי שפלאפון הכי טובים בזה (יש להם את המהירות גלישה הכי מהירה בעולם)

ולא נראה לי שאורנג'\סלקום יכולים להביא לי מחיר יותר נמוך מיזה.. (לאותה מהירות וכמות גלישה).. הם פשוט ייתנו לי יותר דקות ו-SMSים למרות שבתכלס אני לא צריך אותם..

אני לא יודע מה לעשות למה אם להגיד את האמת אין לי כל כך כוח שהנציגים האלה יבואו אליי הביתה

יש לי ניסיון גרוע מהם שהם מנסים לדחוף דברים, אתה עושה עיסקה והם נעלמים (כבר נעלמו לאמא שלי נציגים מפלאפון ומ-YES שלא קשורים לנושא :D )

• תגובות 32
  • צפיות 4.8k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

בקשר לגלישה..אני גולש המון ושומע מוזיקה דרך רדיו אינטרנט מלא ובקיצור תוחן את החבילה ולא מגיע לג'יגה....אז 2 זה מספיק.

בקשר לקליטה, עוד לא נתקלתי בבעיות....(חצי שנה בשימוש), ב3G לפעמים יש אבל לעיתים רחוקות מאוד.

החבילה עצמה טובה...אבל יש יותר טובות. אני אומר תוריד את אורנג' לפחות ל160.

בעיקרון, בובה של מכשיר. :xyxthumbs:

פורסם

Micool יש לך בעיות עם ה3G כי הרשת של אורנג' היא איך להגיד ... לא בדיוק שיא הטכנולוגיה ...אצלי בפלאפון לא קרה לי אף פעם עם האייפון 4 שאיבדתי את הקליטה ,המכשיר תמיד על 3G (אין רשת 2G לגיבוי .. ) ותמיד מקבל יותר מ3 בארים .

פורסם

לא הייתי מסתמך על ממוצע אלא חוזר לחשבוניות קודמות ובודק תכלס כמה אתה שולח ומדבר.

פורסם
  • מחבר

זאת הסיבה שאני חם על פלאפון.. היא פשוט התכלס שאני צריך

קליטה (במיוחד בצבא שאין לי מושג איפה ייתקעו אותי) ואינטרנט מהיר ואם זה אומר לשלם קצת יותר אין לי בעיה

לyanik. אתה צודק וחשבתי על זה לפני רגע..

הקטע שאני רק לפני יומיים התנתקתי מהחשבון של אמא שלי והעברתי את הפלאפון על שמי.. היא לא מסכימה לשלם כל כך הרבה על אייפון :S

אז העברתי את זה על שמי..

לא ראיתי בחיים שלי קבלה מפלאפון או חיובים כי אני כולה רשום יומיים אצלהם בחברה..

אני אתקשר אליהם מחר ואבדוק בדיוק כמה שיחות והודעות עשיתי בחצי שנה האחרונה כל חודש

למרות שהייתי בפלאפון ושהוא נתן לי את החבילה הזאת אז הוא בדק ואמר לי.. אבל אני אבדוק שוב בכל זאת

מה שחשוב לי לדעת אם ה-200 שקל זה בערך פחות או יותר מחיר מקובל שכולם מקבלים על אייפון?? (או שזה פחות ממה שכולם מקבלים :P )

פורסם

חבילה יקרה, אבא שלי קיבל 600 דקות 600 סמסים 2GB ב180 מסלול עסקי

אני קיבלתי 400 דקות 400 סמסים 1 GB ב160 מסלול חיילים

וכן יש לך התחייבות על התשלומים של האייפון, על חבילה אין לך התחייבות...

פורסם

חבילה יקרה, אבא שלי קיבל 600 דקות 600 סמסים 2GB ב180 מסלול עסקי

אני קיבלתי 400 דקות 400 סמסים 1 GB ב160 מסלול חיילים

וכן יש לך התחייבות על התשלומים של האייפון, על חבילה אין לך התחייבות...

קיבלת 400 דקות ו400 SMS לעומת 500 ו500 אצלו ,בנוסף הוא קיבל חבילת גלישה של 2GB ואתה של 1GB שרק זה הבדל לא קטן במחיר , בהתחשב בהבדל בין החבילות בהשוואה לחבילות אצלך זה בכלל לא יקר .

פורסם

מה לגבי אפליקציות שידורים המתחברות לאינטרנט? למשל צפייה ברמזור שמתחבר לאתר של מקו... למי שיש חבילת גלישה מוגבלת זה שורף לו אותה כמו כלום, לא? [פשוט כל אחד שאני מכיר עם חבילת גלישה ללא הגבלה].

פורסם
  • מחבר

scumpo גם אני נראה לי שזה אוכל את האינטרנט בגלל זה אני לא בטוח על ה-2 ג'יגה האלו..

מחר יבוא אליי נציג מסלקום ונראה מה הוא יציע

לאורנג' אני בכלל לא פונה הרבה אמרו לי שהם ממש גרועים

פורסם

Micool יש לך בעיות עם ה3G כי הרשת של אורנג' היא איך להגיד ... לא בדיוק שיא הטכנולוגיה ...אצלי בפלאפון לא קרה לי אף פעם עם האייפון 4 שאיבדתי את הקליטה ,המכשיר תמיד על 3G (אין רשת 2G לגיבוי .. ) ותמיד מקבל יותר מ3 בארים .

שמע אני אגיד לך את האמת....יש לי הפרעות איתה אבל לעיתים נדירות.

לרוב אני בעיר אז יש קליטה מלאה.

אם באמת שמים אותו בחורים בארץ אז אולי כדאי לו לחשוב שוב.

פורסם

אל תשכחו שהמטרה של הטלפון ושל הרשת הסלולרית הוא קודם כל לדבר ולכן שאתם מדברים על כיסוי זה לא ממש משנה אם זה 2G או 3G. לפלאפון יש רק רשת 3G אך לאורנג' וסלקום יש 2 רשתות. הפריסה של רשת הדור השלישי טובה מאוד אך האפשרות לגיבוי באמצעות רשת דור שני היא חיונית לכל מיני חורים (בטח אם אתה משרת בצבא). שאתה נתקע בכביש באמצע הנגב לא אכפת לך אם יש לך את האינטרנט הכי מהיר בעולם, אכפת לך שתוכל להתקשר לגרר. למעשה סלקום טוענים לכמעט 100% כיסוי ברשת הדור השני שליהם, פלאפון כרגע יכולים רק לחלום על זה (בשלב זה לפחות, הלוואי שהייתה להם פריסה מלאה)...

פורסם

ללא מעט חברים שלי יש אייפונים , (לרובם 4 ובאורנג' ) במקומות סגורם במיוחד כשבטון מעורב בעניין המכשיר מתחבר לGSM (לא לEDGE ככה שזה נורא עוד יותר) תאמין לי שלגלוש בGSM זה לא תענוג..

יואב ..נכון, פלאפון יכולה לחלום על רשת EDGE ישנה ואיטית בכיסוי של כמעט 100% כשיש להם רשת HSPA בכיסוי כמעט מלא ,ובחלק מהמקומות גם HSPA+ שעם מכשיר מתאים אצלם ברשת אמור להגיע ל21Mbps .

פורסם

זה נובע מתדרים, תדר 2100 של אורנג' וסלקום מתקשה בחדרים ומקומות סגורים (בניגוד לתדר 900 של רשת דור 2 של אורנג', אך מניסיוני גם ה-1800 של סלקום עובד בסדר גמור), לעומת זאת לפלאפון יש רשת דור 3 בתדר 850 מה שמקל ודי פותר את הבעיה.

אתה מוזמן להסתכל על מפות כיסוי, הנה לינק לאחת:

http://www.mobileworldlive.com/maps/

סלקום טוענת לכיסוי כמעט מלא של הארץ ברשת דור שלישי ומלא לגמרי ברשת דור 2.

אורנג' טוענת לכיסוי כמעט מלא של רשת דור שני (פרט לכמה אזורים בנגב) וכיסוי של רשת דור שלישי באזורים המיושבים אך לא כאשר יוצאים מהם (למשל נגב, אזורים בגולן).

פלאפון טוענת לכיסוי כמעט מלא של רשת דור שלישי בעיקר פרט לכמה חורים בנגב אך ניתן לראות שיש קצת חורים בכל הארץ. עם זאת זה מצריך מכשירי 850/2100 כמו האייפון, אך מכשירים רבים אחרים הם בעייתיים, ולכן עד שלא תהיה להם פריסה מלאה לרשת 2100 הם נחשבים בעייתיים בעיני (וזה כנראה לא יקרה).

פורסם

דווקא מבחינת קליטה יש לסלקום,אורנג' יתרון שכן הן תומכות גם בדור 2 ככה שהפרישה לפחות בתיאוריה רחבה יותר ועם יותר "אופציות".

מבחינת מהירות גלישה פלאפון מהירים באופן משמעותי.

פורסם
  • מחבר

סלקום באו אליי וסגרתי איתם.. לא יכולתי לסרב

אייפון 4 16 ג'יגה לבן (שחור הייתי צריך לחכות עד יום ראשון ולא היה לי זין)

500 הודעות+500 SMSים חינם לכל הרשתות

גלישה ללא הגבלה במהירות 1MB (שזה אני לא יודע אם זה איטי\מהיר אבל גלישה ללא הגבלה :D )

כל זה ב-180 לחודש

ללא התחייבות

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים