עבור לתוכן

iphone 4 איפה הכי משתלם לקנות

Featured Replies

פורסם

שלום .

אני כבר הרבה זמן שרוצה לקנות את האיפון4.

ההצעות שקיבלתי בחברות הסלולר הן .

בפלאפון 500 דקות 500 SMSים וחבחילת גלישה לא זוכר של כמה ב199 לחודש . ואני צריך להחזיר להם את המכשיר הישן שלי.

בסלקום 1000 דקות 1000 SMSים וחבילת גלישה בלי הגבלה ב225 .

באורנג 1000 דקות 1000 SMSים ב230/40 לא ממש זוכר . או חבילה של 400 דקות 400 SMSים ב200 שקל ..

עכשיו השאלה אם זה באמת הדילים הכי טובים שיכולים להציעה לי?? ומאיזה חברה הכי כדאי לקנות? . דיברתי עם אחת אחת שקנתה בפאלפון , וקיבלה 1000 דקות ,1000 SMMים ב185 . ולי הם לא הסכימו לעשות את המבצע הזה ..

חשבתי לקנות מיד2 בסביבות ה1800 , אבל אני מפחד מידי לקבל מכשיר שיש בו משהו דפוק ..

פורסם

בקשר למבצעים ,לדעתי המבצע בסלקום הכי משתלם ,כך בחשבון שהמהירות מוגבלת .

פורסם

תראה זה תלוי בצרכים שלך. אם אתה לא מדבר הרבה אז מן הסתם החבילה של פלאפון תתאים לך יותר. אם אתה מדבר יותר מ500 דקות כדאי לך לקחת את סלקום אם לא מפריע לך מהירות מוגבלת.

עצה שלי- אל תוותר להם ככה סתם אם יש לך סבלנות ועצבים לדבר עם כמה נציגים ולנסות להגיע לחבילה זולה וטובה זה רק יעזור ויחסוך לך. אני בטוח שזאת שדיברת איתה לא קיבלה את החבילה הזאת בקלות וברור שהם לא יסכימו לתת לך אותה סתם ככה אתה צריך לנסות לשכנע אותם.

פורסם

מה זאת אומרת המהירות מוגבלת? מוגבלת לכמה? כמה המקסימום שלהם?+

פורסם

תלוי לכמה הגבילו לך, לדעתי זה בטח סביב ה-1 מגה ביט.

לרוב זה מספיק לחלוטין ועדיף אינטרנט ללא הגבלה במהירות הזאת, יחד עם זאת אין ספק שהאינטרנט הבאמת מהיר נמצא אצל פלאפון.

פורסם
  • מחבר

בסלקום החבילת גלישה מוגבלת למהירות ..

אבל בכל אופן לא ממש אכפת לי מחבילת גלישה ,אני רוב היום במקומות עם WIFI ..

לגבי כמות הדקות גם לא אכפת לי , יתנו לי 1000 דקות אני אדבר באלף , יתנו לי 500 אני אדבר ב500 ...

אני מחפש את החבילה הכי זולה , מעצבן אותי המחרים הגבוהים האלה ..

פורסם

רוב החבילות היום מתחילות סביב 130 שקלים ומעלה לכמות סמסים ודקות סבירה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים