עבור לתוכן

מחפש איפה לקנות HD555 בחו"ל (הזמנה) *נערך: לקנות HD448,או את ה 555?

Featured Replies

פורסם

היי

אני רוצה להזמין HD555 מחו"ל (אני ישתמש באחד מהאתרים עם הכתובת בארה"ב ששולחים לארץ)

לאחר בדיקה ראיתי שזה יעלה לי משו כמו 400 שקל כולל משלוח,פחות או יותר.

(האוזניות בארץ עולות 730 שקל!)

אני צריך למצוא מקום להזמין ממנו את האוזניות בארה"ב,שוב - לא צריך שתהיה לאותו מקום אפשרות משלוח לארץ.

תודה :)

פורסם

Amazon?

פורסם
  • מחבר

אז זהו שזה לא מזמן היה שם 85$ ועכשיו זה עלה בהרבה,יש מקום בו אני יוכל לקנות עד 100$?

(למרות שאני רואה שדי הורידו אותם מהמדפים,קשה נורא למצוא תאוזניות האלה..אפילו בחנויות הגדולות כמו B&H כבר אין אותם)

פורסם

יש קטע כזה באמאזון שהמחירים משתנים כל יום, אין לי מושג למה זה. תנסה לבדוק מדי פעם לראות אם הם חזרו למחיר הרגיל.

לשם השוואה, קניתי בדצמבר ATH M-50 של AUDIO TECHNICA ב103$ (לפני מס) וכמה ימים אחרי זה המחיר עלה בהרבה, היום הן עולות באזור ה140-150 http://www.amazon.com/s/ref=nb_sb_noss?url=search-alias%3Daps&field-keywords=ath+m50&x=0&y=0

קיצר שווה לבדוק.

פורסם
  • מחבר

אוקיי תודה

ועוד משו:

אני רוצה להיות בטוח שאני קונה את הכי טוב במסגרת התקציב,יש אוזניות יותר טובות למוזיקה בטווח ה 85$ (אני גם משחק איתם במחשב,אבל לא צריך "אוזניות גיימרים" כי אני לא סובל תדברים האלה,אין שם באסים - ובלי באסים,זה לא כיף :P )

עריכה:

חשבתי על אוליי לקנות ת HD448,הם יותר טובות מ ה HD555? אני יודע שהם סגורות (אני אוהב יותר אוזניות סגורות מפתוחות) אבל מבחינת סאונד,הם יותר טובות?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים