פורסם 2011 ביוני 1314 שנים אני חדש בכל מה שקשור לאייפון..... היום קניתי אייפון 4אני רוצה להוריד את האפליקצייה של הפייסבוק..... אני נכנס לאפ-סטור והוא מבקש ממני להירשם....אין לי בעיה להירשם..... אבל הם מכריחים להכניס כרטיס אשראי ואני לא רוצהאיך אפשר להירשם בלי לתת להם כרטיס אשראי?תודה
פורסם 2011 ביוני 1314 שנים זה לא כזה מסובך ...תכנס לאפסטור במכשיר ,תנסה להוריד משחק בחינם ..המכשיר יבקש ממך להרשם , עכשיו בהרשמה אמור להיות אפשרות ל"NONE" בכרטיס אשראי .
פורסם 2011 ביוני 1314 שנים מחבר זה נותן להירשם..... אבל אחרי זה הוא אומר שבגלל שזאת הפעם הראשונה שאני משתמש באפ-סטור, צריך להכניס כמה פרטים.... ואז אני מתבקש להכניס כרטיס אשראי.... לא מצליח לדלג על זה...
פורסם 2011 ביוני 1314 שנים אז אני אומר לך ..תנסה להוריד משהו בחינם מהאפסטור , הוא יבקש ממך להרשם אז תבצע את ההרשמה ,כשתגיע לחלק של הכרטיס אשראי אתה צריך לבחור מתחת לכרטיס האשראי "None" ולהרשם ..
פורסם 2011 ביוני 1314 שנים מחבר This Apple ID has not yet been user before in the itunes store. tap review to sign in, then review your account informationאני לוחץ reviewבוחר מדינה ועושה NEXTAgree על התנאי רישיוןמכניס תאריך לידה, וכוואז זה מכניס אותי למסך הבא:to create an account, you must provide credit card informationאין אפשרות לעשות SKIP
פורסם 2011 ביוני 1514 שנים מחבר זה לא עזר.... הבעיה היא שבגלל שכבר פתחתי חשבון בצורה קצת אחרת, אז עכשיו הכתובת מייל שלי תפוסה ואני לא יכול לפתוח חשבון מחדש אני לא רוצה לפתוח עוד אימייל בשביל השטות הזאת..... כשאני נכנס לאפ-סטור אני מקבל את ההודעה הבאה: this apple ID has not yet been used with the itunes store ואז בהמשך אין לי אפשרות NON בכרטיס האשראי צילום מסך: http://imageshack.us/photo/my-images/542/11088729.jpg/
פורסם 2011 ביוני 1514 שנים הגעתי קצת באיחור אולי בשבילך , אבל אם יש מישהו אחר שהסתבך עם הקטע של הפרי, אז ככה...לא עושים את החשבון של הAPPLEID מהאייפון עצמו, עושים את זה מהITUNESנכנס ל ITUNES STORE שמופיע בירוק במסך של הITUNES כשהאייפון מחובר,אתה בוחר ביישום כלשהו שמופיע בצד ימין בחינםמופיע לך חלון של הפרטים של היישוםעושה להורדהואז מתחיל בתהליך הרישום, כמובן עושה CREATE ACCOUNTואז מתגלגל עם זה, ושאתה מגיע למסך של הכרטיס אשראי אתה עושה על NONEורושם שם פרטים חוצמפרטי אשראיבסופו של דבר עושים VERIFY דרך המייל, והכל סבבהיש לך APPLEID בלי אמצעי תשלום
פורסם 2011 ביוני 1514 שנים מחבר עשיתי את זה..... והכל עבד בסדרהורדתי איזה 2-3 אפליקציות FREE אבל עכשיו כשאני בא להוריד עוד אחת אז זה מחייב אותי לתת כרטיס אשראי.... למרות שאני מנסה להוריד רק דברים בחינם"Before you can make purchases, you must tap Continue to sign in, then verify your payment info."אני לא יכול אחרי כל 2 אפליקציות שאני מוריד לפתוח חשבון חדש..... זה מנג'ס
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.