עבור לתוכן

צריך המלצה לרמקולים למחשב

Featured Replies

פורסם

יש לי תקציב של 2500 לרמקולים , ואני רוצה מערכת מפציצה לחדר שהשימושים שלה הם רק מוזיקה , בעיקר טרנסים ושחורה ואם אתם יכולים להמליץ לי על מערכת, ואם לדוגמא יש מערכת נגיד ב1000 שאוכלת כל מערכת אחרת מעניין אותי אם זה יהיה אפשרי וחכם לקנות אותה מערכת פעמיים בשביל כפול עוצמה (אני יודע שזה מפגר לאללה אבל זה מעניין אותי כי בעיה של כסף אין ואני רוצה משהו שבאמת יפגיז לי את החדר)

ועוד שאלה זה לגבי סאב של אוטו קודם כל אחד שמתאים לתקציב ושמעתי שצריך גם מגבר ורסיבר אז המלצות ועצות כל שהן יתקבלו בברכה .. ואם אפשר לחבר אותו לרמקולים הנוכחיים ( harman kardon soundsticks 1.2 ) או שאני צריך לקנות רמקולים חדשים

תודה (:

פורסם

ואם לדוגמא יש מערכת נגיד ב1000 שאוכלת כל מערכת אחרת מעניין אותי אם זה יהיה אפשרי וחכם לקנות אותה מערכת פעמיים בשביל כפול עוצמה (אני יודע שזה מפגר לאללה אבל זה מעניין אותי כי בעיה של כסף אין ואני רוצה משהו שבאמת יפגיז לי את החדר)

אתה צריך לחפש על הרמקולים את המדבקה שאומרת שהם יכולים לעבוד דואלית ולפגז ביחד, אחרת הם יבטלו אחד את השני בגלל אפקט קומפטון. אתה גם צריך לבדוק עם הטכנאי עד כמה המערכת יכולה לאכול את המערכת האחרת, כי ההבדל יכול להיות בעוצמה הטהורה אבל הדפרנציאל יכול לגרום לחסם תת ושתי, וגם זה יחליש את המערכת.

אני מקווה שאתה מבין על מה אני מדבר, זה הבסיס.

פורסם

קנית כבר צבע אולטרסוני לקירות או שזה חלק מה-2500?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים