פורסם 2011 ביוני 1114 שנים שלום לכולםאני רופאמעוניין לרכוש סמרטפון וזקוק להמלצהמהי מערכת ההפעלה המומלצת, אנדרואיד או וינדוז מובייל או אייפון, אנחנו מורידים הרבה תוכנות מקצועיותאני חושב על HTC ( דזייר או HD2 ) אבל קיים גם אייפון וגם סמסונגמה לדעתכם עדיףתודה
פורסם 2011 ביוני 1114 שנים "תוכנות מקצועיות" - מה הכוונה? תוכל להיות יותר ספציפי? אפליקציות מחנות האפליקציות? אילו?כמות האפליקציות המירבית היא ב-iOS (אייפון), כרגע.WM היא ישנה בטירוף, כבר החליפה אותה Windows Phone Mobile 7 וכמות האפליקציות היה בדיחה עצובה (ולא צפויי שיפור משמעותי הרבה זמן..).כמות האפליקציות באנדרואיד נושקת לזו של אפל אך עדיין מפגרת, הן באיכות והן בכמות. אפליקציות ישראליות במיוחד- לא קיימות.
פורסם 2011 ביוני 1214 שנים מציע לך לבדוק באיזה חנות נמצאות האפליקציות המקצועיות שאתה מדבר עליהן ולקנות את המכשיר התואם להן, אם זהו השימוש העיקרי במכשיר.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.