עבור לתוכן

מהי הגירסא הכי מעודכנת של האנדרויד בסלקום?

Featured Replies

פורסם

השאלה בכותרת.

יש לי פשוט את ה-2.1 ב-Defy.

פורסם

פירסמתי שאלה דומה רק בהקשר של הגלאקסי S, האם הגיע ה-2.3 לסלקום מעוברת ולא קיבלתי תשובה.

פורסם

זה פר מכשיר.

ושימו רומים מבושלים, הרומים של הספקיות הם בזיוניים.

פורסם

מן הסתם שהדבר ידוע, ועדיין זו לא הייתה השאלה.

פורסם

הרומים ספציפית של הגלקסי הם בסדר גמור - לפחות זה של אורנג'.

לא שונה מבחינת ביצועים מהמקביל unbranded של אנגליה

פורסם

נכון, הגרסאות האחרונות הרומים של המפעילות לא רעות בכלל.

פורסם
  • מחבר

דיברתי עם סלקום ואמרו לי שהגירסא הכי מעודכנת זאת 2.1 עם גרסאת מערכת 2.59, שזה מה שיש לי כרגע. :P

אז אמרתי להם שאני רוצה לפחות 2.2.

אז אמרו שרק לגלאקסי S יש 2.2 ול-Defy יש 2.1.

אמרתי להם שלא יכול להיות שאתם דורשים ממני בתור לקוח לא לעדכן בעצמי את המערכת (כי זה מבטל את האחריות) ומצד שני לתת לי גירסא שיצא לפני שנה וחצי.

אז נציגת השירות אמרה לי שאני צודק ושאני אדבר עם אחד המנהלים במרכז השירות. :screwy::bash:

פורסם

לפי דעתי בטח יש לסלקום את 2.3 אבל בטח הם עובדים על גרסא יציבה של המפעילה שעדיין לא יצאה, כי אם יש את 2.3 הגיוני שאין אותה למפעילה?

בכל מקרה אם יש להם את 2.3 אז כנראה שהם יכולים להתקין את 2.2 בתור הגרסא האחרונה היציבה אבל את זה צריך לבדוק בסלקום, וגם כמו שנאמר פה כל גרסא זה פר מכשיר

פורסם
  • מחבר

איזה ביאוס, נראה לי שאני אשדרג בעצמי, ואני אלמד טוב טוב איך עושים זאת לפני... סלקום אומרים שהגירסא הכי חדשה שלהם ל-Defy זה 2.1.

איזה מעצבנים הם! :pissed:

פורסם

חבר, רק קח בחשבון שאם אתה עושה את זה בעצמך, וכרגע יש לך אחריות על המכשיר, האחריות מתבטלת...

אלא אם כן לאחר מכן אתה יודע איך להחזיר את המכשיר למצבו הקודם עם הגרסא המקורית של הOS

בגדול יש הרבה מדריכים באינטרנט איך עושים את זה , רק תבדוק שאנשים הצליחו לפניך לגבי המכשיר שלך ולגבי הגרסא שאתה מעוניין בה, ושלא עושה להם יותר מדי באגים

ותבדוק איך משחזרים גרסא במידה ותצטרך (לגרסת המפעילה במידה וזה מכשיר של סלקום ולמכשיר הספציפי שלך)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים