עבור לתוכן

יצירת טרמינל בבית

Featured Replies

פורסם

היי חבר'ה חדש בפורום, מה קורה?

בזמן האחרון התחלתי להתעניין קצת ברשתות ובניהול משתמשים,

הבנתי שהפורום הזה יכול לשמש כמאגר ידע עצום, אז מודה מראש על כל עזרה שהיא ומקווה שאני גם אוכל לתרום את חלקי פה.

יש לי כמה שאלות:

1. יש אםשרות ליצירת טרמינל ברשת מחשבים בייתי בעל 2 מחשבים, ז"א אני רוצה להפעיל תוכנות מהמחשב העיקרי על המחשב המשני בלי שזה יפגע במי שמשתמש במחשב העיקר?

יש לי ראוטר של D-LINK מדגם 615, כשאני מתחבר אליו בצורה אלחוטית מהמחשב בסלון אני רואה שהקצב העברת נתונים יורד ל50 מגה כשהובטח 300 זה הגיוני? או שיש בעיה בראוטר?

פורסם

1. זה ממש לא משנה מה הטפולוגיה של הרשת וכמה תחנות קצה קיימות בה. בשביל application server (שזה מה שאתה מתאר) לא חייבים terminal services.

2. זה קצב בbit קודם כל. שנית, כמו ב Ethernet הקצב נקבע ע"י הנכרון בין שתי הנקודות ותלוי בגורמים הפיסיים קודם כל.

פורסם
  • מחבר

אוקיי...

אז איך אני עושה את זה שאני אוכל לגשת לתוכנות במחשב השני?

וזה לא כזה משנה לי אם זה BIT או BYTE העובדה שבגלל קיר בטון אחד זה יורד מ-300 ל52 זה טיפה מטריד.

יכול להיות שהקיר בטון עושה הבדל כזה גדול?

פורסם

מה בפועל אתה נדרש להפעיל מחשב מרוחק?

חיבור אלחוטי הוא אף פעם לא פתרון אידיאלי לביצועים ואמינות.

פורסם
  • מחבר

הבנתי... אז בעצם הניחות זה מצב רגיל.

אני רוצה להפעיל מסנג'ר ומשחקים כמו פיפא שהעיבוד יעשה במחשב החזק יותר אבל המשחק יוצג בסלון.

פורסם

בשביל live messenger client לא צריך application server. זה עבוד אפילו מתוך אתר web כמו Meebo.

בשביל להריץ משחק ממחשב מרחק שיבצע את כל העיבוד והמשאבים application server לא מספיק. כל הפתרונות שמספקים את זה עדיין דיי בחיתולים.

פורסם
  • מחבר

סבבה אחי,

תודה רבה.

הייתי בטוח שאפשר גם ברשת ביתי ליצור טרמינל כאשר עמדה אחת היא לתצוגה והעיבוד נתונים יתבצע בממחשב אחר.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים