עבור לתוכן

תפעול מכשיר W995

Featured Replies

פורסם

הפלאפון של אמא שלי טבע והיא הלכה וקנתה מכשיר SE W995 מחנות סלולר פרטית. מהמבט החפוז שנתתי בו, החנות השתמשה בטריק הקושחה בשפה זרה שמשתנה אחרי עדכון. אשמח לקישור לקושחה העדכנית בעברית +הוראות כיצד לצרוב אותה למכשיר. כ"כ אשמח להמלצות להגדרות ותוכנות שכדאי להתקין במכשיר הזה.

פורסם

קשה לי להאמין שתמצא כאן מישהו שמתעסק עם צריבות למכשירים האלה או יוכל להסביר לך את התפעול בנושא.

אם הובטח עברית במכשיר והיא נעלמה לאחר כיבוי והדלקה אתה יכול לחזור לחנות שממנה נקנה המכשיר.

פורסם

היה לי מקרה זהה לחלוטין עם E51, לאחר עדכון נעלמה העברית, החנות שבה קניתי אותו, ELINE, דרשה תשלום לאחר שתיקנה אותו, כשאר בהתחלה נאמר לי שזה במסגרת האחריות.

פורסם
  • מחבר

לא הובטח כלום. BDB למקרה שלא הבנת - עבדו עליך.

פורסם

אתה באמת חושב שסתם רשמתי את השם של החנות?

פורסם
  • מחבר

אני מתלבט אם פשוט להשאיר את הקושחה הנוכחית ודי. אחרי הכל זה המכשיר של אמא שלי, כל עוד הוא מקבל שיחות ומצלם לא אכפת לה יותר מדי.

פורסם

שוב, אני לא חושב שתמצא בפורום הזה את מבוקשך...

פורסם

זה לא מהמכשירים האלו הסמי חכמים? אלו שיודעים להריץ jar-ים? למה לך לעדכן קושחה? מה זה יתן?

ולמה בכלל לא קניתה לה איזה אנדרויד בסיסי?

פורסם
  • מחבר

היא קנתה לעצמה. חוצמזה - מה היא תעשה עם אנדרואיד?

פורסם

יש לך 2 מכשירי אנדרויד בפחות מ-1000. ה-X10 וה-wildlife, אז למה לא?

פורסם

בשימוש מינימלי של טלפון-מצלמה-גלריה-שעון מעורר זה לא יותר מסובך מכל טלפון טיפש, אבל ככה אתה יכול להתקין לה גם waze וגם איזה תוכנת voip אם היא טסה לחו"ל, בשביל לדבר דרך האינטרנט. וכמובן גם לגלוש באינטרנט אם היא יודעת איך.

פורסם

X10 לא עולה מתחת ל1000 שקל.

X10mini עולה מתחת ל1000 שקל, וכיום עדיף להתאפק קצת ולחכות לדגמים החדשים.

פורסם

X10mini עולה מתחת ל1000 שקל, וכיום עדיף להתאפק קצת ולחכות לדגמים החדשים.

גם עם ה-WILDFIRE עדיף להתאפק...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים