עבור לתוכן

בחירת מכשיר מתאים לפי דרישות --אולי ZTE BLADE

Featured Replies

פורסם

שלום

מחפש מכשיר אלקטרוני אשר יכיל את הפונקציות הבאות (לפי סדר חשיבות וקצב שימוש כאשר מספר 1 הוא החזק ביותר)

1. יומן אלקטרוני ורשימות ומספרי טלפון ומוסנכרן ל- רשימה בגוגל.

2. נגן 3MP עם זכרון 32 גיגה.

3. GPS

4. אינטרנט WI FI ולא דרך הספק הסלולורי

5. טלפון סלולרי

כללית מכשיר קטן ודק שניתן להכניס לכיס החולצה.

מכשיר TOUCH קיבולי

תקציב עד 1000 שקל

רצוי מאוד מערכת הפעלה אנדרויד או בעדיפות שניה WINDOWS MOBILE 7

אשמח לשמוע דעתכם על ZTE BLADE (מחירו 250 דולר ) כמתאים להגדרות אלו או מכשיר אחר טוב יותר.

בתודה מראש

שאול

פורסם

המכשיר שציינת סהכ מכשיר חביב, אך מכל הקרטריונים שבחרת, תצטרך להוסיף לו כרטיס זיכרון של 32 גיגה.

אם איכות השמע מבחינת המוזיקה חשובה לך, הייתי מציע לך ללכת על מכשיר של סמסונג, ניתן לקנות היום את הgalaxy באזור ה1300~1500 שקל במצב מעולה לא כמכשיר חדש, ובאזור ה1700 בתור חדש עם 8 גיגה.

כל מכשיר מבוסס אנדרואיד יתן לך סנכרון מלא עם החשבון הgmail שלך.

מבחינת ZTE... המכשיר דק, קל, איכות המסך שלו בסדר גמור, המצלמה שלו לא להיט בכלל בלשון המעטה, והפלסטיק החיצוני שלו בצבע הלבן לא משהו, בשחור הוא מחוספס יותר, ויותר נעים להחזקה ביד.

תוכל לקרא רשמים כאן:

http://goo.gl/2cMUc

פורסם

ה-ZTE אכן חביב מאוד ונותו איזון מצויין בין כל הדרישות במחיר יותר מסביר.

רק שים לב לעניין הקליטה של GEN1 - אצלי בבית ובכלל באיזור הדרום זו בעיה רצינית מאוד עד כדי חוסר קליטה מוחלט:

עוד לא שדרגתי ל-GEN2 אז לא יודע להגיד אם זה יעזור.

אם אתה רוצה אנדרואיד קומפקט, זול ועם יכולות מדיה מצויינות, יש את ה-XPERIA X10 MINI המצויין ב~700 ש"ח:

http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=763836

חסרונו העיקרי הוא המסך הקטן (2.55") ברזולוציה נמוכה (240X320) שלא ממש נוח לצפיה בלוח שנה עמוס.

הוא זריז כשד והאנדרואיד הקטן ביותר שיש כיום. יש לו גם גרסת PRO עם מקלדת פיזית בעברית במחיר כפול ובגודל כמעט זהה.

הביקורות ברובן המכריע משבחות אותו:

http://www.phonearena.com/phones/Sony-Ericsson-Xperia-X10-mini_id4346

אם יש לך סבלנות לחכות מעט, החודש הושקו המחליפים של הנ"ל - XPERIA MINI עם מסך 3', רזולוציה כפולה, אנדרואיד 2.3.3, מעבד גרפי מעולה ומסך מדהים: http://www.gsmarena.com/sony_ericsson_xperia_mini-3947.php

למרות השדרוג המשמעותי, הגודל נשאר מהקטנים ביותר שיש, אבל הם לא ממש דקים.

פורסם
  • מחבר

תודה על ההערות המדויקות.

1. המצלמה לא חשובה לי.

2. אני רוצה גם לשמוע מוזיקה באיכות טובה וגם אני שומע הרבה הרצאות ששם איכות הקול פחות חשובה וחשוב לי שהנקודה האחרונה בה שמעתי תשמר כאשר אכבה המכשיר. אני מניח שניתן למצוא תוכנת נגן מתאים לכך.

3. האם ZTE BLADE או הדגמים שהצעתם בעלי יכולת תיקון מעבדתית בארץ?

4. סליחה על הבורות אולם מה זה קליטה GEN1?

5. גודל מסך מעדיף 3.5 מתוך שיקול שאולי לא אצטרך את משקפי הקריאה שלי כל פעם שאכניס תזכורת או הערה ליומן.. פעולה די תכופה אצלי.

6. כללית אני יכול להניח שאוכל לשדרג למע הפעלה אנדרויד המתקדמות יותר או ישנה חסימה חומרתית או אחרת לסוגי המכשירים השונים?

7. המכשיר XPERIA MIN נראה באמת טוב. השאלה האם ניתן להעריך תג המחיר ומתי באמת זה יהיה זמין... אולי רק ב- 2012?

8. האם ניתן לגלוש באינטרנט ב -ZTE BLADE או הדגמים האחרים דרך כניסת USB המחוברת למודם של חברת הכבלים או צורה אחרת של גלישה חוטית שלא דרך ?WIFI

בתודה

פורסם

1. אז ה-ZTE יספק אותך

2. לא יודע

3. לא חושב, לפחות לא באופן רשמי. או ששולחים ל-UK או לטכנאי מוכשר בארץ...

4. GEN1 או GEN2 זו סוג/גרסה של ROM (או מערכת הפעלה) שמותקנת על המכשיר.

אלי יש ROM GEN1 ואיכות הקליטה הסלולרית פשוט נוראית במקומות רבים (שיחות/DATA ובכלל).

5. שיקול נבון לשימוש אינטנסיבי ביומן אבל זה פוסל את ה-XPERIA MINI כליל.

6. לא כל מכשיר ניתן לשדרג לכל גרסה אבל זה לא סופר קריטי לשימושים שלך אני חושב.

7. ה-MINI מושק בימים אלה ואין כל מניעה להזמין אותו מחו"ל כי הוא תומך בעברית מהקופסה. לא יודע מחיר.

8. לא יודע אבל אני חושש שלא. מה הבעיה עם WIFI?

פורסם
  • מחבר

3. פתאם נקודה הזאת נראית לי קריטית. אני מניח שאלו מכשירים שנוטים להתקלקל ובמידה ולא ניתן לרכוש בארץ וגם לא לקבל מעבדת תיקונים אזי פתאם אני מתלבט מהמכשיר הזה -----ZTE BLADE .

8. פשוט אין לי בבית WIFI ולא מתלהב להכניס ROUTER אלחוטי הביתה.

בתודה

פורסם

8. פשוט אין לי בבית WIFI ולא מתלהב להכניס ROUTER אלחוטי הביתה.

אני רכשתי חבילת גלישה בלתי מוגבלת מסלקום ב-25 ש"ח לחודש (384Kbps) וזה הרבה מעל הדרוש לסנכרון יומן, מיילים, ניווט, גלישה מזדמנת ואפילו YOUTUBE שאינו HD. אז אתה לא צריך WIFI, חוטים ולא כלום - בכל "מהאוויר", בהנחה שיש לך קליטה סלולרית טובה.

אמנם לא בטווח במחירים שלך, אבל אם אתה מחפש משהו קומפקטי ועדיין עם מסך גדול, אני ממליץ לך על ה-MOTOROLLA DEFY המצויין שגם מוקשח ועמיד לחול, נפילות ו... מיים! יש לו שירות מלא בארץ, מסך 3.7 אינטש ברזולוציה גבוהה והוא קטן פיזית מכל המכשירים בסקאלה שלו. לאישתי יש אותו והיא מאוד מרוצה - למרות ה-ROM המאוד איטי של המפעילה (אורנג').

מאוד מאוד נוח לשימוש ביד אחת, בניגוד גמור לכל שאר המפלצות הדקות כמו ה-SGS ודומיו.

עם זאת, ה-SGS זול ממנו, עם נתוני SAR נמוכים מכל מה שיש בשוק ועולה עליו כמעט בכל פרמטר אפשרי מלבד הגודל והעמידות.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים