עבור לתוכן

הדהוד מטורף עם סולו 6C

Featured Replies

פורסם

שלום היום קניתי את הMICROLAB SOLO6C חשבתי על זה המון לפני שקניתי ומצאתי אך ורק מיקום אחד אפשרי לרמקולים ולשולחן בחדר, אין שום אפשרות להחליף מיקום של משהו, כל רעיון שיהיה יגרום להמון בעיות בתפקוד של הדברים בחדר. עכשיו במיקום הזה יש לי הדהוד ממש ממש כבד באזור ה100-150 הרץ. ניסיתי לשים את הרמקולים בקצה השולחן ולהתרחק ולשמוע ככה וזה נפתר לגמרי והיה נשמע מדהים, ואגב זה גם היה נשמע הרבה הרבה יותר חלש מאשר המיקום שעושה הדהוד. (אבל זה מיקום רק לבדיקה כשאני יושב באמצע החדר לרגע, לא משהו אפשרי.) הנה תמונה של המיקום הנוכחי של הרמקול השמאלי, הימני ממוקם בצורה דומה ישר מול הקיר בצד ימין אבל אין לידו ספריה.

69285747.jpg

לרמקולים יש פורט אחורי שמגדיל מאוד את הבעיה. אבל גם כשדחפתי אל הפורטים את השקיות של הרמקולים שאוטמות אותם לחלוטין עדיין יש הדהוד גרוע בהחלט אבל אין מה להשוות. מה אני יכול לעשות למנוע את זה בלי להחליף מיקום (כי אין עוד אפשרות) ? יש משהו זול שאפשר לשים מאחורי הרמקול או בינו לספריה כדי להקטין את התופעה ? אגב אם אני מצמיד את הראש מאחורי הרמקול השמאלי (שצילמתי) יש שם בדיוק את הצליל המגעיל ונורא חזק. מאחורי הימני זה חלש בהמון, בגלל זה התקדמתי בשמאלי.

פורסם

זה בגלל ששמת אותו במין פינה כזאת שיוצרת תיבת תהודה... תקנה איזה סטנד קטן או שתצמיד תרמקול למתחת לשולחן

או תתלה על הקיר... יש אינסוף פתרונות

פורסם
  • מחבר

מה הקשר סטנד?? מצד שמאל יש ספרייה אין איפה לשים סטנד וגם אם לא הייתה ספרייה לא יכלתי למקום את הרמקול הימני בהתאם

להצמיד מתחת לשולחן אני ממש ממש ממש לא מבין על מה אתה מדבר, שהרמקול יהיה מתחת לשולחן בגובה הרגליים שלי ומכוון אליהם? :nixweiss:

ואין איפה לתלות על הקיר בלי להצמד לפינה ההיא וגם זה יהיה גבוה מידי, זה גם לא אפשרי לתלות צריך לקנות סטנד לקיר שיכול להחזיק את זה ועוד בזווית רצינית למטה, שזה יעלה הרבה ויתן צליל רע

הסתכלת בכלל לתמונה ??

פורסם

זאת הבעיה עם פורטים אחוריים, צריך לתת לרמקולים מרווח נאות של איזה חצי מטר מהקיר אם אני לא טועה. בזמנו הייתי לי אותה הבעיה עם האודיואינג'ן5 אז חשבתי לשים פלטות שיכוך מאחרוי הרמקולים. פניתי ליצרן ציוד ספוגים אקוסטים רציני ובעיקרון הוא אמר לי שטיפול נקודתי לא יעזור, אלא צריך לכסות איזה 70% מהקיר והתקרה כדי שזה יהיה יעיל. יצא לי בערך המחיר של הרמקולים... אז ויתרתי והתרכזתי באוזניות שנשמעות כמו רמקולים. ;D

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים