עבור לתוכן

מבקש המלצה על מערכת סטריאו לסלון

Featured Replies

פורסם

ההורים של אשתי מחפשים מערכת לסלון שתכלול רדיו, CD, תהיה פשוטה לתפעול ואמינה יחסית.

יש להם רמקולים גדולים שאפשר להשתמש בהם. המוצר צריך להיות חדש (לא יד 2).

ראיתי כל מיני מערכות של סוני בZAP. אשמח להמלצה על דגם ספציפי.

כמו כן, מהו ההספק הנדרש למערכת בסלון גדול ? הם לא עורכים מסיבות בווליום גבוה, אבל יש להם קשיי שמיעה.

תודה לעוזרים !

פורסם

50 וואט RMS לכל רמקול זה סבבה

זה די חרטה כל העניין עם ההספקים, זה תלוי בנצילות מאוד וכנראה שרוב החברות משקרות לגמרי בלי שום קשר לנתון האמיתי.

בסולו 6C שלי שזה 50 וואט לכל ערוץ (כלומר 100 וואט) אני יכול להגביר עד הסוף בחדר ולשבת 2 מטר מזה, זה אומנם חזק בטירוף ואין מצב בעולם שאני אקשיב ככה אפילו לשניה, אבל לעומת זאת במגבר של הגיטרה שהוא 50W אין מצב בעולם להגיע אפילו לחצי בחדר.

ולמשל כשהייתי מתעניין במגברים לגיטרות כשקניתי היה גם מגבר מנורות 5 וואט עם רמקול 10 או 12 אינץ שכולם אמרו שהווליום שלו מספיק ללא ספק לחדר :nixweiss:

בקיצור הספקים זה חרטה :lol:

האמת היא שאף אחד שבאמת מתעסק באודיו לא קונה את המערכות סטריאו האלה עם הרדיו ודיסקים אז אם תקבל המלצה היא תהיה סתם לפי הנתונים החסרי משמעות שמביאה החברה/לפי החברה שמוכרת/ או הגרוע ביותר: מישהו ששמע אותה וחושב שהיא טובה, לא ביחס למערכות אחרות בתקציב אלא חושב שהיא טובה :kopfpatsch:

אז אם לא תקבל תגובה ממישהו שבאמת מתעסק בזה בקרוב פשוט תנסה לברר מה יש במחיר שהם רוצים , לחפש סיקורים על זה לראות שאין בעיות מיוחדות ולהסתכל קצת על הנתנונים שמפרסמת החברה לראות שאין משהו שיוצא דופן לרעה.רק אל תנסה ללכת לשמוע בחנות אחת מערכת אחת עם רמקולים כלשהם ואז בחנות אחרת מערכת אחרת עם רמקולים אחרים, אין לזה שום טעם.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים