עבור לתוכן

קניית פריט מ EBAY

Featured Replies

פורסם

זה מגיע לסניף הדואר שלך ואתה משלם מע"ם בדואר והם אחר כך מעבירים כסף למכס.

אמרתי לך עם וודאות של 99% שיש רק מע"ם על שעוני יד. לא בטוח, תתקשר למכס ותשאל.

• תגובות 37
  • צפיות 8.2k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם
  • מחבר

שאלות נוספות:

1. האם יש מצב שהמכס מקבל חבילה שרשום עליה מחיר מלא למשל 100 דולר. והמכס לא לוקח לא מע"מ ולא מיסים רק מפני שהם דילגו על החבילה.

מה הסיכוי שיקרה דבר כזה? האם זה בנוהל שהם מדלגים על חבילות? האם יש משלוחים מסויימים שזה קורה?

2. איך קורה שהמכס מעקב חבילה? מאיזה סיבות? (וצריך לבוא ולשחרר אותה)

תודה

פורסם

אתה קונה פריט שיעלה $90. במקרה הגרוע ביותר אתה תשלם $14.40 מע"ם. אתה עושה בדיקות עכשיו כאילו אתה קונה ב $1000 לפחות. לא מבין אותך. אם אתה מפחד, אז עדיף לא לקנות.

פורסם

שאלות נוספות:

1. האם יש מצב שהמכס מקבל חבילה שרשום עליה מחיר מלא למשל 100 דולר. והמכס לא לוקח לא מע"מ ולא מיסים רק מפני שהם דילגו על החבילה.

מה הסיכוי שיקרה דבר כזה? האם זה בנוהל שהם מדלגים על חבילות? האם יש משלוחים מסויימים שזה קורה?

2. איך קורה שהמכס מעקב חבילה? מאיזה סיבות? (וצריך לבוא ולשחרר אותה)

תודה

את הסלולארי שלי שהזמנתי ב500$ לא עצרו במכס והגיע עד לדואר שלי :cool2: ככה שהסיכוי תמיד יש.

פורסם
  • מחבר

תודה על התשובות,

זה לא עניין של פחד.

זה רק להבין איך הגברים עובדים.

ועוד שאלה. באיזה משלוח אני אמור לבקש שישלח אלי,

הבנתי שיש כמה סוגים ושלא יקרה שאני משלם הרבה על המשלוח (14 דולר רק מע"מ זה לא נורא)

פורסם

במשלוח מהיר הם בודקים את כל החבילות (כך שבפועל הוא לא יוצא כל כך מהר כי הוא מתעכב במכס)

בנוסף למע"מ אתה צריך לשלם עוד איזה 3 עמלות משונות (הקצאת אשראי, רישום ושחרור ממכס) - למיטב זכרוני זה עוד איזה 100 ש"ח עבור העמלות האלה.

לכן הכי מומלץ זה משלוח רגיל - לי אף פעם לא עצרו משלוח כזה במכס (באינטרנט אומרים שהחבילות האלה נבדקות אחת לעשר)

בהצלחה

פורסם

למה שלא תשלח לו הודעה ותבקש ממנו?

פורסם

אתה צריך קודם כל לדאוג שהמוכר שלך ב EBAY הגון. מכס לא יעקב חבילה קטנה של שעון.

המשלוח הבסיסי שהמוכר מציע זה משלוח רגיל אוויר לא מהיר.

פורסם
  • מחבר

98.6 אחוזים. זה נחשב הגון?

פורסם

ידיד שלי אמר לי פעם שהוא קונה בEBAY לפי הנוסחה אחת פשוטה. מספר העסקאות של המוכר חייב להיות גבוהה ממחיר בדולרים שהוא היה אמור לשלם. וכמובן כמה שיותר קרוב ל100% תגובות חיוביות. נראה לי שאתה יכול לקחת סיכון איתו. רק אני מציע לך עדייו לכתוב לו ולשאול שאלות על המוצר

פורסם
  • מחבר

תודה על העזרה

פורסם

בהצלחה! תעדכן אחר כך, כאשר תקבל את השעון :)

פורסם

את הסלולארי שלי שהזמנתי ב500$ לא עצרו במכס והגיע עד לדואר שלי :cool2: ככה שהסיכוי תמיד יש.

האם שלמת מעמ ואיזה סכום

איזה שווי מחיר מוצר רשמו לך על המשלוח?

פורסם

הכוונה לזה שלא בדקו בכלל, לכן הוא לא שילם כלום, אפילו מע"ם 8)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים