עבור לתוכן

קניית פריט מ EBAY

Featured Replies

פורסם

שלום,

אני רוצה להזמין שעון מ EBAY. - רכישה ראושנה

מחיר 60 דולר + משלוח 30 דולר

http://cgi.ebay.com/Casio-EDIFICE-Chronograph-men-Watch-EF-543D-7AV-NEW-/280682629577?pt=Wristwatches&hash=item4159fd09c9#ht_3394wt_932

ויש לי מספר שאלות:

1. רשום שזה ישלח ע"י AIR MAIL ובנוסף Economy Int'l Shipping ? מה זה אומר ? שמעתי שיש משלוח EMS? איך אני יודע מה המשלוח שלי ואם הוא EMS? איזה עוד אופציות למשלוח יש?

2. ראיתי שיש לו 98.6% פידבקים חיוביים, מאיזה מספר נחשב שהמוכר אמין?

3. הבנתי שיש צורך לשלם מכס או מע"מ על מוצרים מעל 50 דולר? האם תשלוח מכס ומע"מ הם שני דברים נפרדים איך אני יודע אם אנ ימשלם גם מכס וגם מע"מ או רק אחד מהם?

4. הבנתי שם יכול להיות שזה יתקע במכס ואז אני אצטרך לשחרר את זה? במה זה כרוך ניתן לבצע זאת טלפונית? ומה לגבי הדואר הם יצטרכו לשחרר את המוצר הם יקחו על זה עמלה?

5. איזה עוד דברים אני אמור לקחת בחשבון ברכישה? שאני רוכש אני רוצה לדעת שלא יהיו לי הפתעות בדרך מבחינת מחיר סופי ומשלוח.

תודה

• תגובות 37
  • צפיות 8.2k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

רציתי לקנות שעון ב EBAY וקניתי בארץ בסופו של דבר. המחירים של EBAY לא היו כל כך זולים לאחר דמי משלוח ומע"ם. אתה בטוח שלא תמצא בארץ במחיר דומה?

פורסם
  • מחבר

המחיר בארץ 650 ש"ח

תוכל לענות לי על השאלות? כי אני לא סגור על חלק מהנושאים

פורסם

זה יוצא בערך 50% זול יותר. באמת כדאי לנסות.

1. Economy Int'l Shipping - זה משלוח אוויר הבסיסי ופשוט ביותר. לוקח בערך 10-15 ימים, תלוי מאיפה שולחים. דבר עם המוכר ואולי יש לו אופציה למשלוח מהיר יותר, אך יקר יותר.

2. אני קניתי מ EBAY רק מוצר אחד וקניתי ממוכר שהיה לו 100% תגובות חיוביות. 99% גם בסדר, אבל נסה לקרוא מה התגובות של הקונים. מה היה לא בסדר.

מ50 דולר ומעלה משלמים מע"ם. יש מוצרים שמשלמים עליהם גם מכס, אבל אם אני לא טועה שעונים לא כלולים ברשימה הזאת.

קח בחשבון שלא תהיה אצלך אחריות.

פורסם
  • מחבר

תודה על התגובה,

זאת אומרת שיש בכללי תשלום גם על מכס וגם על מע"מ.

אם זה פחות מ 50 דולר (לא משלמים לא מע"מ ולא מכס)

במידה וזה מעל 50 דולר משלמים (גם מע"מ וגם מכס) ומכס משלמים במידה ויש תשלום נוסף על מכס? (הבנתי נכון)?

ומה הסבירות שזה נתקע במכס ואז הדור משחררים? הבנתי שאני אצרטרך לשלם עמלה? האם זה רק ב EMS או גם במישלוח הרגיל שאני מבצע?

פורסם

אם המוצר שלך כולל משלוח עולה עד $50 אתה לא משלם כלום. אני קניתי סכינים למכונת גילוח שלי PHILIPS ולא שילמתי כלום וזה הגיע ישר לסניף הדואר שלי יחסית מהר. היה לי גם Economy Int'l Shipping והמשלוח הגיע מארה"ב תוך 7 ימים. אם אתה לא משלם מכס והמוצר לא יקר וגדול מדיי, כך הסיכויים שהוא יתקע במכס קטנים יותר.

פורסם
  • מחבר

זאת אומרת שאם על השעון אין מכס? הוא לא יתקע במכס?

האם יש מצב המכס פשוט מדלג על חבילות (כי הוא פועל רנדומאלית) וגם מע"מ לא משולם?

פורסם

חבילה שלי הגיעה קרועה. לכן אני יודע הם בדקו מה בפנים. הם גם יודעים שמבקשים ממוכר לרשום סכום עד $50 אפילו אם מוצר עולה יותר. אבל מכס שלנו יודע איך לבדוק ;D

http://ozar.mof.gov.il/customs/eng/mainpage.htm

אתה יכול לבדוק בעצמך, אתה משלם רק 16% מע"ם על שעון יד

פורסם

תיזהר ממוצרים מהמזרח הרחוק בכלל ומהונג קונג בפרט, הם בד"כ זיופים.

אתה תמיד יכול לשלוח למוכר מייל שירשום על האריזה 30$ או משהו כזה.

פורסם

זאת אומרת שאם על השעון אין מכס? הוא לא יתקע במכס?

האם יש מצב המכס פשוט מדלג על חבילות (כי הוא פועל רנדומאלית) וגם מע"מ לא משולם?

נראה שאינך מבין את מה שכותבים לך - אם מחיר החבילה (מוצר + דמי משלוח) נמוך מ-50 דולר, אתה לא תשלם מכס או מע"מ. אם מחיר החבילה גבוה מ-50 דולר - וזה בדיוק המקרה שאתה מדבר עליו (שעון שעולה 60 דולר ודמי משלוח של 30 דולר), יהיה עלייך לשלם מע"מ ואולי גם מכס (על כל מוצר משלמים מע"מ אך לא על כל מוצר יש לשלם מכס) וזאת בתנאי שהמוצר שלך ייעצר במכס בבדיקה אקראית. לא ניתן לדעת מהו הסיכוי שדווקא המוצר שלך ייעצר במכס.

פורסם
  • מחבר

למוכר יש אחוזים יחיסת גבוהים 98.6% והוא רושם שזה מקורי, לא ראיתי שיש תלונות על שהכיע מוצר לא מקורי? האם בכל זאת יש לחשוש למקוריות המוצר?

במידה וחייל בסדיר מזמין הבנתי שיש הנחה? במה מזה מתבטא?

חבילה שלי הגיעה קרועה. לכן אני יודע הם בדקו מה בפנים. הם גם יודעים שמבקשים ממוכר לרשום סכום עד $50 אפילו אם מוצר עולה יותר. אבל מכס שלנו יודע איך לבדוק ;D

http://ozar.mof.gov.il/customs/eng/mainpage.htm

אתה יכול לבדוק בעצמך, אתה משלם רק 16% מע"ם על שעון יד

ומה יש באתר שנתת לי? יש שם אוסף של לינקים!

פורסם

אני כמעט קניתי שעון CASIO מזויף, אבל שאלתי את המוכר האם זה CASIO אותנטי ושמתי לב שבפירוט חסרות כמה פונקציות שקיימות לדגם אותנטי. המוכר ענה לי שאני מקבל בדיוק מה שרשום בפירוט והבנתי ששעון מזויף.

אתה צריך להגיע ל PERSONAL IMPORT ותראה שרשום ש WATCHES - שעוני יד יש רק 16% מע"ם לשלם

פורסם
  • מחבר

http://cgi.ebay.com/Casio-EDIFICE-Chronograph-men-Watch-EF-543D-7AV-NEW-/280682629577?pt=Wristwatches&hash=item4159fd09c9#ht_3394wt_932

זה השעון. איך אני בודק לפי המפרט אם הוא מזוייף ?

בנוסף ראיתי

חייל בשירות-חובה (לא בשירות קבע או מילואים), רשאי לשחרר אחת לשלושה חודשים בפטור מתשלום המסים, חבילת שי הנשלחת על שמו, בסכום השווה ל - ‎$30 מסה"כ המסים החלים על החבילה. (http://ozar.mof.gov.il/customs/doar1.htm#a9)

ה 30 דולר זה סה"כ ההנחה שאני מקבל? או על 30 דולר אני לא משלם מס?

למשל מוצר עולה 100 דולר והוא מחוייב רק במע"מ 16 אחוז שזה 16 דולר. אז אני לא משלם את המס בכלל?

או במקום להסתכל על המחיר כ 100 דולר הם מסתכלים עליו כ 70 דולר (3ם דולר פחות) ואז לוקחים מס?]

פורסם

אני בדקתי שעון אלקטרוני אם מלא פונקציות כמו מד גובה ומד חום שהיו חסרים במזויף. השעון שלך נראה כמו אותנטי. תכתוב מכתב למוכר ותשאל אותו. יש סיכוי גדול שהוא לא ישקר. תשווה גם למחירים אחרים של אותו דגם ותבדוק תמונות ופירוט פונקציות של שעונים אחרים מאותו דגם, אולי אפילו יקרים יותר ב EBAY.

לא ידוע לי כלום על הקלות לחיילים.

פורסם
  • מחבר

במידה והמוצר עולה מעל 50 דולר, הוא חייב אוטומטית במע"מ (ואם יש עליו גם מכס).

האם המכס עוצר כל מוצר כזה? אז איך אני מקבל אותו? האם אני צריך ללכת למכס ולשחרר כל מוצר כזה?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים