עבור לתוכן

Core i7 930 לוהט.. בגלל דבק טרמי?

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם

יש לי את Core i7 930 עם הקירור Arctic Freezer XTREME Rev.2.

לוח אם Intel DX58SO.

כרטיס מסך 5850HD.

מארז CoolerMaster CM 690 II Advanced עם 3 מאווררים (דלת מכניס, למעלה מוציא, מאחורה מוציא)

ב IDLE אני סביב ה 51-52.

ב LOAD מתייצב על 82-81.

(מדידות ב CoreTemp ובתוכנות נוספות)

הטמפרטורות נראות לי גבוהות מאוד.

מה אתם אומרים?

אני חושד שהדבק טרמי של הצלעות קירור כנראה לא טוב. (אני הרכבתי את המחשב לפני כמה חודשים).

נראה לכם שזה יכול לגרום לטמפרטורות כל כך גבוהות?

ואם זו אכן הבעיה על איזה דבק אתם ממליצים?

תודה לכל העוזרים.

פורסם

המאוורר הזה בא עם משחה מרוחה מהחברה אז זה לא המשחה.תראה אולי הוא לא מחובר טוב.מאיפה קנית את הקירור?

פורסם
  • מחבר

קניתי מ SkyPC בזמנו..

שהרכבתי את הגוף קירור הרכבתי אותו לא טוב בהתחלה אז הוצאתי והחזרתי..

יכול להיות שהמשחה נדפקה??

אם אני מוציא אותו ומחבר שוב (כדי לבדוק שמחובר טוב), האם אני אצטרך למרוח משחה מחדש?

פורסם

הפעלת את המחשב לפני שהרכבת אותו טוב?

פורסם

אני חושב שכדאי לך לקחת משחה טרמית חדשה, לפרק את הקירור, לנקות את המעבד והגוף קירור לגמרי מהמשחה, למרוח מחדש ולסגור.

כניראה שהוצאת את המעבד והחזרת אותו שוב המשחה לא נמרחה טוב.

פורסם
  • מחבר

הפעלת את המחשב לפני שהרכבת אותו טוב?

למיטב זכרוני לא..

מהתגובות אני מבין שהטמפרטורות חריגות..

פורסם

אני לא חושב שהמריחה של המשחה נהרסה והיא גם לא עברה אפיה,וזה אומר שזה לא זה.איזה מארז יש לך וכמה מאווררים?

פורסם
  • מחבר

אני לא חושב שהמריחה של המשחה נהרסה והיא גם לא עברה אפיה,וזה אומר שזה לא זה.איזה מארז יש לך וכמה מאווררים?

מארז CoolerMaster CM 690 II Advanced עם 3 מאווררים (דלת מכניס, למעלה מוציא, מאחורה מוציא)

פורסם

זה לא הסירקולצייה\המארז.תנסה לבדוק בREAL TEMP התוכנה הזאת יותר מדוייקת ואם זה עדיין על 50 אז אני חושב שכדאי שתנסה להחליף משחה.

יש לך OC ? או טורבו מוד?

פורסם
  • מחבר

תיקון.. המאוורר למעלה מוציא

פורסם

לפי מה שרשמת במידה והקירור תקין אז כנראה שזה המשחה (לא דבק) הטרמית תפרק את הקירור תנקה טוב טוב ותשים מעט משחה במרכז המעבד - בערך בגודל גרגר אורז ותחבר את הקירור בחזרה.

לפני הכל תבדוק שהקירור תקין ומסתובב ב rpm נורמאלי... על איזה קירור מדובר?

פורסם
  • מחבר

לפי מה שרשמת במידה והקירור תקין אז כנראה שזה המשחה (לא דבק) הטרמית תפרק את הקירור תנקה טוב טוב ותשים מעט משחה במרכז המעבד - בערך בגודל גרגר אורז ותחבר את הקירור בחזרה.

לפני הכל תבדוק שהקירור תקין ומסתובב ב rpm נורמאלי... על איזה קירור מדובר?

Arctic Freezer XTREME Rev.2.

המאורר שלו תקין.. מגיע ל 1500RPM שזה המקסימום לפי ה spec שלו.

פורסם

מוזר... תנסה להחליף את המשחה הטרמית ותעדכן אותנו מה קורה...

פורסם

פותח התרד לא מבין למה צריך להתפזר..

לפני הכל תתקין את המאוורר שבדלת המארז בקידמת המארז..ככה שיכניס אוויר..

לאחר מכן תמדוד טמפ' במאמת ומנוחה.ואת טמפ' החדר..תעדכן אותנו בתוצאות..

פורסם

המעבד שלך באוברקלוק מסויים?

אתה חייב להתקין מאוורר מקדימה בשביל שיכניס אוויר. זה היה רעיון גרוע להוציא אותו ולהעביר לדלת.

בנוסף תנקה אבק אם ישנו בכדי לוודא שהוא לא מפריע לזרימה (יכול לגרור טמפרטורות מאוד מאוד גבוהות, ממליץ להשגיח), יכול להצטבר אבק בכניסות האוורור (תנקה את הרשתות שעוטפות את המארז, הן נמצאות בתחתית, בפאנלים מקדימה ומאחורה- אם הן חסומות מאבק התוצאה אמורה ליהיות מאוד זהה למה שאתה מתאר), במאווררים ובמיוחד בקירור של המעבד (תבדוק את זה).

אם זה לא זה הזרימה אמורה ליהיות בסדר~נהדרת במארז הזה, אז אני מניח לבדוק את עניין המשחה.

תוציא את הקירור, תמרח חדשה (בגודל נקודה, בשום אופן לא יותר, זה יתפזר לאט לאט) ותחזיר את הקירור. כמו כן חובה לחדש את המשחה פעם בכמה זמן... ויותר כשאתה מפרק את הקירור.

בהצלחה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים