עבור לתוכן

קירור למעבד שלא נכנס I7

Featured Replies

פורסם

החלקים שכנראה רלוונטיים הם:

מארז של אנטק ה1200 עם שלושה מאווררים קדמיים שתיים אחוריים ואחד עליון+הוספתי את שתי האופציונליים שאחד מתכוונן מהצד לכיוון הכרטיס מסך והשני נשאר סטטי בצד.

לוח האם הוא של אסוס הP8Z68 וי פרו.

המעבד הוא אינטל איי7 2600K 1155.

האיוורור שאי אפשר להכניס הוא הארקטיק פריזר אקסטרים-יש המלצות לאיוורור אחר בטווחי המחירים האלו 150-250 עם אפשרות לחריגה שכן יכנס?

הבעיה למיטב הבנתי מהטכנאי של החנות היא לא בסוקט אלה שהלוח אם מגיע עם צלעות איורור גדולות ובולטות איזה כמה ס"מ ואולי אם המאוורר עצמו היה פחות רחב ויותר גבוהה היה ניתן להכניס.

יש למישהו ניסיון או המלצות או ידע איזה איוורור כן כדאי להוסיף?כרגע אני לא רוצה להשאר עם המקורי של אינטל כי הבנתי שהם לא משהו גם בלי OC ובעתיד (שנה שנתיים) אני מתכנן OC ואני רוצה לשמור על המעבד כמה שאפשר.

כמוכן הייתי שמח לשמוע מה דעתכם על רמת האיוורור במארז ובחלקים?הספק הוא אנטק HCG900 שמגיע עם איוורור הכרטיס הוא GTX570 של גי'גהבייט שאני מניח שהם מוציאים אותו עם איורור הזכרונות עם פסי קירור האם יש צורך או משהו ששכחתי?

המארז למיטב ידיעתי מגיע עם הכנה לקירור מים ככה שאם בעתיד תצא חומרה לוהטת במיוחד גם לא תהיה בעיה לדעתי-מה דעתכם?

פורסם

בטווחי המחירים שהצגת הייתי ממליץ לקחת קירור בסגנון הבא http://www.rsm.co.il/Product.aspx?productid=2895 לדעתי הוא אמור להספיק בהחלט ולא צריכה להיות בעיה בהתקנה, אפשר גם לקחת את הקירור הבא http://www.rsm.co.il/Product.aspx?productid=2361 ברמת השקט 2 הקירורים באותה רמה ברמת הקירור הראשון עדיף, תיבחר בעצמך מה אתה מעדיף.

לא צריכה להיות בעיה עם אף אחד מי הקירורים האלו בעת התקנה, ואפילו עם יש למה שלא תנסה לסובב את הקירור עד שהוא יכנס ?

הNH-D14 שלי שואב את האוויר מי הכרטיס מסך ומוציא לתוך מאוורר 230MM ככה שתמיד אפשר לקמבן משהו.

פורסם
  • מחבר

תודה על התגובה המהירה אני אשלח לו את הדגמים האלו ונבדוק אותם המוגן 2 הוא גם אופציה?

יש הבדל בגודל הפיזי בין כל אלה לאקסטרים של ארקטיק פריזר?

פורסם

כן יש הבדל קטן בגודל, האקסטרים יותר ארוך מי שאר הקירורים שיש כאן, יכול באמת להיות שהוא לא נתמך בלוח שלך.

לגבי המוגן 2, לדעתי זאת אופציה גרוע כשיש לך את המוגן 2 המשופר הYASYA שגם יותר שקט.

פורסם
  • מחבר

או קיי תודה רבה וטוב לדעת

אבדוק את שתי הקירורים האלו אקווה שיתאימו.

יש עוד הצעות למקרה שעדיין הגודל לא יתאים?

פורסם

כן..מעבר לקירורים..אתה לא באמת צריך כל כך הרבה מאווררים במארז...תנסה להיפתר מכמה ותראה אם זה משפיע על הטמפ'.. ;)

פורסם
  • מחבר

תודה רבה לכם על התשובות.

עכשיו אני הולך להוציא את המחשב מהמעבדה:

1.המאורר של המעבד יפתר בהמשך את הטמרלרייט אין לגבי הסקייט הם עוד בודקים-אם יש עוד הצעות זה הזמן אשמח לשמוע?

2.לגבי המארז-המקורי מגיע עם שלושה מקדימה ושתיים מאחורה ואחד גדול עליון-התוספות הן מהצד אחד ישר ואחד מתכוון או לכיוון המעבד או הכ.מסך-האם לוותר על שתיהם?או להשאיר אחד את המתכוונן?

פורסם

לא די שהמחיר של הקירורים גבוה יחסית.

המחיר של הYAYSA גבוה מהMUGEN 2 אצל RMS.

בעוד שבמקומות אחרים הYAYSA אפילו זול מהMUGEN 2, וזול ב35 שקל מהYAYSA אצל RMS.

לא בא לי טוב הסיפור הזה.

פורסם

1. לא הייתי הולך על פיתרון של TT..רועש יקר וביצועים לא להיט...

2. מצטער אבל לא הבנתי מה המצב כרגע..כמה מאווררים יש לך ואיפה הם ממוקמים בדיוק?

פורסם
  • מחבר

המארז אנטק 1200 מגיע עם שלושה יונקים מקדימה שתי שואבים מאחורה ואחד שואב מלמעלה כולם 120 מ"מ-אם אופציה לשינוי RPM חוץ מהעליון שהוא 200מ"מ.

מהאופציה של עוד שתיים ירדנו כי המלצתם לשמור על זה כמו שזה -גם הטכנאי מהמעבדה ציין את מה שאמרת והסכים.

לספק יש מאוור גדול הכ.מסך מגיע עם איורור הזכרונות עם צלעות קירור והלוח אם של אסוס p8z68 וי פרו מגיע עם צלעות קירור.\המעבד I7 2600K מגיע עם הקירור המקורי שרציתי להחליף במחשבה שבעתיד אעשה אובר קלוקינג הפריזר אקסטרים לא נכנס ואין את מה שהמלצתם במלאי איך אפשר לפתור את הנושא?

פורסם

לרכוש מחנות אחרת..לחכות שיגיע..אחרת אתה סתם נבזבז כסף..זה לא שיש לך בעיה כרגע..

ומה זאת אומרת לא נכנס ? מה מפריע לו ?

פורסם
  • מחבר

]הצלעות קירור של הלוח אם מפריעות יש לי תמונה אך אינני יודע להעלות תמונות לפורום

פורסם

ניסת להתקין אותו הפוך (אנכי/מאוזן).. :s05:

פורסם
  • מחבר

אני לא כי אינני מתמצא גדול בזה אך הטכנאי שהרכיב את המחשב מאוד מיומן והוא אמר שאי אפשר רק אם תהיה הגבהה מקורית של המאוורר הוא יכנס לא זוכר איך הוא קרא לזה.

כשראיתי את המאוור פיזית הבנתי גם כן שלא ניתן להכניס כי הצלעות קירור מפריעות וצריך איזה הגבהה מעל הסוקט או מאוורר במידות אחרות

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים