פורסם 2011 ביוני 714 שנים יש dvd מקליט(עם ארד דיסק) שפועל כמו יכולת ההקלטה של hot magic(זאת אומרת שהוא לדוגמה מקליט תכנית[כמה דקות ואז מוחק וממשיך להקליט גם אחרי זה] גם אם אני לא שם להקליט ואז אני יכול לעשות pause, להריץ אחורה וקדימה[עד שאיפה שהתכנית הגיעה]) ושהdvd יכול גם להקליט סדרות אוטומטית? תודה רבה לעוזרים
פורסם 2011 ביוני 714 שנים טכנית זה משהו שדיי מסובך לבצע בגלל המכשיר (לא משנה כרגע מה הפונקציה בעיקרית שלו) חייב לא רק להיות בעל tuner אלא גם בעל יכולת של פיענוח ועבודה עם הצפנה של ספק השירות. במקרה של הוט/יס לא קיימים מוצרים מעבר למה שהם מספקים שמסוגלים לבצע את זה.בארה"ב יש חומרה דיי יקרה של InfiniTV שיודעת לעבוד עם כמה חברות כבלים מבחינת הצפנה (עם "כרטיס חכם" כמובן לצורך אימות).אני לבדוק אולי בפורום ייעודי כמו של Home Theater אם מישהו הצליח למצוא פתרון אלטרניטיבי.
פורסם 2011 ביוני 714 שנים מחבר לא הבנת למה התכוונתי, יש לי ממיר hot vod אז אני רוצה לשים dvd מקליט שיעבוד כמו hot magic(הוא לא צריך לקלוט את הערוצים שזה מה שהממיר עושה). בקיצור זה מה שאני רוצה שהdvd יעשה:1) מקליט כמו כל dvd מקליט2) יש לו ארד דיסק ומקליט את התכנית מההתחלה(למשך של 60 דקות לדוגמה) אוטומטית גם אם אני לא שם להקליט ושאני יכול לעשות pause וכל מה שאפשר לעשות עם סרט רגיל3) יכול להקליט סדרות(לדוגמה אני שם להקליט את החולמים בערוץ הילדים), אני לא ממש צריך את זה ואם אין אז גם בסדר
פורסם 2011 ביוני 714 שנים ואיך הוא בדיוק ידע להבחין בין התחלה וסוף של שידור מבלי שתגדיר לו מראש?בסה"כ דרוש מכשיר עם יכולת video/audio capture אם זה כל מה שהוא עושה. אתה יכול להשמיש גם מחשב בשביל זה.
פורסם 2011 ביוני 714 שנים יש טלוויזיות שעושות את זה... למה דווקא DVD?או שאתה צריך את החומר על דיסקים?בכל מקרה, אני לא מכיר שהן יכולות להסתנכרן מול לוח שידורים. אתה יכול פשוט להגדיר לו שעות של הקלטה, והוא יקליט מה שיש, אבל לא ידע להסתנכרן מול שינויים בלוח השידורים.אתה יכול לקנות HTPC שידע לעשות את זה (וגם להסתנכרן לא רע מול לוח השידורים של YES/HOT), אבל זה כבר הרבה יותר מורכב.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.