עבור לתוכן

קורא אלקטרוני

Featured Replies

פורסם

הי כולם!

אני חושבת על לקנות קורא אלקטרוני (ולא, לא אייפד מכמה סיבות- הבנתי שחווית הקריאה בו פחות נוחה, הוא הרבה יותר יקר, ומעבר לזה כבר יש לי מחשב, ואני לא מחפשת מחשב נוסף...).

אני חושבת שאני בעיקר מתלבטת בין הקינדל של אמאזון, לקוראים של סוני.

רציתי לברר כמה דברים,

1. מישהו יודע האם איזשהוא קורא כבר מעוברת? (חוץ מe-ברית)

2. מאחר ואני עובדת עם הרבה קבצי PDF, עד כמה זה נח בקוראים האלקטרונים, והאם אפשר לעבור לפורמט האלקטרוני?

3. אה וכמובן, המלצות לכאן או לכאן לגבי קינדל/סוני/מכשיר אחר שיענה על הדרישות: חווית קריאה נוחה, זול יחסית, תומך בPDF ובפורמטים נוספים, תומך בעברית יתרון עצום!

תודה לכולם!

פורסם

1. זהו הקורא המעוברת היחיד המוכר לי.

2. מסך 6 אינץ' קצת קטן ל-PDF, תאלצי לרוב להגדיל את התמונה על מנת לקרוא את הטקסט וטבלאות ותרשימים גדולים יהיו בעייתיים לקריאה. לסיכום - אפשרי, אבל לא מאוד נוח.

3. אני יכול להמליץ רק על הקינדל שאני משתמש בו כעת. הוא לא מעוברת, אין לו מסך מגע (יש שאומרים שזהו דווקא יתרון - המסך נשאר נקי וברור), אבל המסך שלו מעולה והוא זול. ברנס את נובלס הכריזו לאחרונה על ה-NOOK החדש שמצויד באותו פאנל איכותי, קומפקטי יותר, תומך במגע וטוען לחיי סוללה כפולים משל הקינדל - ביקורות טוענות שהוא הכי טוב בשוק היום. הeברית תומך בעברית, בעל מסך מגע אבל יש לו שני חסרונות מכריעים - חיי סוללה מאוד קצרים ומסך לא איכותי, אולי הגרסה הבאה תתקן את הפגמים.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים