פורסם 2011 ביוני 514 שנים טוב , שוב פעם השעות של הלילה עושות את שלהן... משחקים משחקים משחקים , עוד קצת ועוד קצת... ואז זה קורה ! לא בדיוק 5Ghz אלה 5Ghz-8Mhz = 4992Mhz הצלחתי להריץ סופר פי ולמעשה לשבור את השיא שלי ברשימת הטופ 10 תוצאה של 9.178ש' למרות שאני יודע שהחברים עם הסנדי ברידג' כבר מזמן העיפו אותי מצורפים תמונות סופר פי ו CPU Z - התמונות באיכות של איפון 4 כי כאשר פתחתי פוטושופ איבדתי יציבות כבוד רב לקירור ה Mugen 2 שמצליח להחזיק בצורה מעולה! את ציון הנכשל יקבל הלוח אם p55-ud3 (שכמובן לא מתאים לתפקיד) זהו, אני אחזור לשאר הצעצועים שלי עד שאשתעמם שוב [attachment deleted by admin]
פורסם 2011 ביוני 614 שנים מחבר יש טמפ' , ויש שיפור SPI למוגן יש 4 מאווררים, אחד בכל צד דרך אגב - אני מסתכל בתרד של הטופ 10 סופר פי , איך זה יכול להיות ש marvje עם אותו מעבד כמו שלי בתדר של 4.64ghz מקבל 8.9ש' , ו avi.laza מקבל 9.0ש בתדר של 4.49Ghz? למה התוצאה שלי יותר איטית אם התדר שלי יותר גבוה? [attachment deleted by admin]
פורסם 2011 ביוני 614 שנים לא נראה לי ש4 מאווררים זה יעיל...2 מאווררים, אחד מכניס, והשני מוציא לכיוון המאוורר האחורי, הכי יעיל.
פורסם 2011 ביוני 614 שנים מחבר בכיף 12Gb CL9 1600Mhz @ 1800Mhz ... זורם? [attachment deleted by admin]
פורסם 2011 ביוני 814 שנים קראתי באחד אתרי ה- OC ביקורת של מוגן עם 2 מאוררים מול 4 מאווררים, עם 2 מאווררים המעלות היו נמוכות יותר, וזה גם הגיוני. לדעתי תוריד 2 מאווררים ותבדוק אם יש שיפור בטמפ'.
פורסם 2011 ביוני 914 שנים קראתי באחד אתרי ה- OC ביקורת של מוגן עם 2 מאוררים מול 4 מאווררים, עם 2 מאווררים המעלות היו נמוכות יותר, וזה גם הגיוני. לדעתי תוריד 2 מאווררים ותבדוק אם יש שיפור בטמפ'.כמובן, זה סתם עושה מערבולות ובלאגן בתוך הקירור.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.