עבור לתוכן

E3 2011 הדיון הרישמי (התערוכה הגדולה של השנה בתחום )

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

זאת דעתי על נינטנדו השנה בתערוכה

הכרטיס מסך שלהם אמור להיות R700, יותר מדור קדימה בהשוואה ל PS3 או ה 360. אבל זה לא אומר שהוא יהיה חזק יותר, כמו בשוק כרטיסי המסך למחשב יכו ללהיות ש MS ו SONY השתמשו ב HIGH END של מה שהיה אז ונינטנדו משתמשת ב MID-LOW של היום מה שישאיר אותם בערך באותו מקום.

אם יהיה להם יותר זיכרון זה יהיה יתרון גדול. המעבד שלהם לא יהיה ברמה של ה CELL, הכוח עיבוד של הדבר הזה מפחיד והוא גם גמיש יותר.

יש על מיני שמועות

לדעתי נינטנדו לא מטומטמת והחומרה תיהיה בין הדור הזה לדור הבא מבחינת כוח

במילים אחרות הרבה יותר חזקה מהקונסולות שיש היום אבל לא קרובה לPS4 שיצא

• תגובות 89
  • צפיות 8.9k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

איזה כיף uncharted 3 כמה שאני מחכה לזה!

פורסם

השבב הגרפי המובנה בקונסולה הוא ככל הנראה שילוב היברידי בין RV700 ל-RV800, משהו שגם יהיה חזק וגם יצרוך יחסית מעט חשמל. אין לי שום צל של ספק שמדובר בכח גרפי חזק אולי אפילו משמעותית מזה הטמון ב-PS3

מה שהכי שימח אותי - קונסולה לכולם, סוף סוף גם לגיימרים הכבדים.

המסך בשלט - לדעתי רעיון מבריק. אין דבר יותר מספק מלשכב במיטה ולשחק אסאסינס קריד במסך של השלט בלבד לפעמים.

אני כן מניח שתצא גרסא "רזה" ללא מסך, הגיוני מאוד וסביר שיקרה.

פורסם

הדבר הראשון שעלה לי בראש כשראיתי את המסך הזה זה לכוון במשחקי FPS. אתה מרים את השלט והמסך שלו הופך להיות הכוונת שלך והתמונה נשארת על המסך הגדול.

פורסם
  • מחבר

הראו פיצר כזה עם המצלמה ביחד

המצלמה היא כוונת ואתה רואה אותה דרך המסך בשלט -שהמשחק עצמו ניראה במסך של הטלוויזיה

שילוב מאוד מעניין עם המצלמה תיהיה מספיק טובה

פורסם

ב COD החדש נגיד יש 2 כוונות ואז אפשר להרים, להעלות כוונת, תנועה מהירה לצד תחליף אותה. עוד יתרון זה שאפשר להשאיר א תזה שמזיזים את הכוונת מאמצע המסך זה יהיה מין שילוב של השליטה עם שלט רגיל ושליטה עם חיישני תנועה.

וגם למשחק יכול להיות הרבה שימושים במשחקי יריות, ניטרול פצצות, העברת נשקים, העברת הוראות לחברי הקבוצה, סימוני מסלול ועוד הרבה דברים. שובם של המשחקים העמוקים שלא מוגבלים ל 5 כפתורים וחצי.

פורסם

הדרך הטובה ביותר ששלט יתאים למשחקים כמו BF3 היא אך ורק על ידי הצגת המפה, נתונים, נשקים ותחמושת וכו'

פורסם
  • מחבר

נקווה שהמחיר יהיה טוב

פורסם

וכרגיל עם נינטנדו אחרי שכולם מתרגשים מתחילים לגלות FAIL אחרי FAIL.

http://epicbattleaxe.com/wii-u-will-only-use-one-wii-u-controller/

לקונסולה החדשה ניתן לחבר רק קונטרולר אחד עם מסך, איך בדיוק אמורים לשחק TEKKEN עם חבר? אחד עם שלט WII ואחד עם רגיל? אי אפשר לשחק עם חבר?

בקיצור נינטנדו פשלו שוב...

פורסם

אפשר לשאול בשביל מה צריך שני שלטים מסורבלים כאלה לטקן? ברור לך שיהיו שלטים כאלה ללא מסך כן?

פורסם

כרגע ידוע רק על השלט הזה והשלטים של ה WII, עד שלא אמרו משהו אחר מדובר ב FAIL. בכל מקרה הם היו צריכים לציין את העובדה הזו.

פורסם

למה שלא ישחקו כמה אנשים עם שלטים כאלה?

פורסם

הסיבה היחידה שיכולה להיות זה שעלות יצור של שלט כזה יקרה יחסית לשלט רגיל והם מפחדים שהמחיר יהיה גבוה מידי ואף אחד לא יקנה שלט בנפרד. בכל זאת להגביל את החומרה שולא לאפשר לאנשים לחבר יותר משלט אחד זה רעיון גרוע, 2 חברים שלכל אחד יש את הקונסולה נפגשים בבית של אחד מהם, מנסים להפעיל את 2 השלטים וזה לא עובד, אין בזה היגיון.

פורסם
  • מחבר

הבעיה זה הזרמת עוד תוכן למסך

לעשות רינדור שונה לכל מסך זה המון כוח חישוב

ועם כולם יראו את אותה התמונה אז זה לא אפקטיבי מספיק

מה גם שהמחיר בטח יקר

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים