פורסם 2011 ביוני 414 שנים מה הקשר בין הזיכרונות לתוצאת הסופר פי?האם oc לזיכרון ישפר לי את התוצאה?האם oc לזיכרון זה רק בתדר או בתזמונים?תודה
פורסם 2011 ביוני 414 שנים המהרת הזכרון תגרום גם לשיפור התוצאה ב SUPER PI במידה כזו או אחרת.מהירות הזכרון באה לידי ביטוי גם בתדר וגם בתזמונים , תזמונים הדוקים יותר יגרמו לזכרון לעבוד בצורה מהירה יותר.
פורסם 2011 ביוני 414 שנים זה תלוי בזכרון עצמו ובתזמונים בהם הוא יכול לעבוד.תבדוק בתוכנת CPU-Z בלשונית ה SPD מהם התזמונים המופיעים שם.הדוק תזמונים מעבר לכך לעיתים זה משחק של ניסוי וטעיה , הכי חשוב בסופו של דבר שתישמר היציבות.
פורסם 2011 ביוני 414 שנים ההבדל בין CL8 או CL9 הוא די מזערי..מה המטרה בשאלה שלך ? אתה מנסה לקבוע שיא עצמי ?בכל מקרה עדיף להתרכז בOC למעבד..זה יניב תוצאה משמועתית יותר מאשר OC או הורדה מזערית בתיזמונים של הזיכרון..
פורסם 2011 ביוני 514 שנים מחבר בגדול אני מנסה לשפר את התוצאה שלי כל הזמן..אני דיי מאמין מאמין שכרגע אני דיי הגעתי לגבול של המעבד, יותר נכון לגבול של הלוח אם..כי לאחר קריאה ברשת הבנתי שעם P55-UD3 לא לצפות ליותר מידי...סתם חשבתי מה עוד אפשר לעשות כדי לשפר...ובסה"כ יש לי זיכרונות טובים (נראה לי) של קינגסטון היפר X בתדר 1600Mhz וקרוסייר xms3 תואמים..
פורסם 2011 ביוני 514 שנים מחבר כן , Kinston HyperX 1600Mhz 2X4gb + corsier XMS3 1600Mhz 2X2gb כמובן בתזמונים שווים ל 9-9-9-24 CL9 במתח 1.65V , הצלחתי להגיע ל1800Mhz אבל אין שינוי בבנצים..כאשר אני מהדק תזמונים המחשב לא עולה...
פורסם 2011 ביוני 514 שנים הרבה יותר קשה לבצע OC לזכרונות כאשר אתה משתמש בכל הסלוטים, תנסה להשתמש רק בקיט אחד ואז לבצע המהרה+הידוק תזמונים.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.