עבור לתוכן

תלונוה כלפי היחס המזלזל של המנהל קבוצה רכישה גלאקסי2 רמי שנותן לאנשים

Featured Replies

פורסם

לא נכון, זה עד גובה סכום המכשיר, בהצגת חשבונית קנייה כמובן.

• תגובות 40
  • צפיות 5k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

זה עד גובה סכום המכשיר כל עוד המכשיר לא קיים ברשת, ברגע שהוא קיים ברשת זה אמור להיות לפי זיכויים קיימים.

פורסם

אני לא מבין פה משהו, קראתי רבות על חוק ניתוק הזיקה אך אני לא מצליח להבין למה אנשים רוצים למהר ולהפעיל את חוק ניתוק הזיקה, שהרי

כאשר המכשיר יושק בחברה היא תעלה הרבה יותר באשר בחנויות הפרטיות.

ולפי מה שהבנתי גובה סכום הזיכוי לפלאפון כאשר המכשיר אינו נמצא בחברה היא עד גובה הסכום שנקוב בחשבונית, אך כאשר המכשיר נמצא בחברה סכום הזיכוי שיינתן לו הוא הסכום של הפלאפון שנמצא בחברה.

עריכה: אוקיי, הבנתי פחות או יותר שאם קונים את המכשיר אצל המפעילה אז התנאים של הניתוק זיקה פחות טובים (צריך לשלם יותר בשביל לקבל החזר).

פורסם

מי זה פותח הטראד ?

ענת ?

אסף?

עכשיו גלית ?

אני מזהיר אותך בצורה ברורה וחד משמעית, אם תמשיך עם ההכפשה השקרית הזאת

אני אפרוס כאן ובכל פורום אחר את השתלשלות הארועים מהפורום השכן - ואתה יודע בדיוק למה אני מתכוון.

ראה הוזהרת.

פורסם

^^^

מי אתה ועל מי בדיוק אתה מאיים?

פורסם
  • מחבר

מי זה פותח הטראד ?

ענת ?

אסף?

עכשיו גלית ?

אני מזהיר אותך בצורה ברורה וחד משמעית, אם תמשיך עם ההכפשה השקרית הזאת

אני אפרוס כאן ובכל פורום אחר את השתלשלות הארועים מהפורום השכן - ואתה יודע בדיוק למה אני מתכוון.

ראה הוזהרת.

אסף הוא אח שלי, ואתה מוזמן לרשום כל מה שאתה רוצה חתיכת מטומטם!

רמי הוא חרא של בן אדם! וגם בקבוצה השניה של הגלאקסי אמרו את זה שהוא תחמן ושקרן!

רמי מוחק פוסטים של אנשים ועושה מה שבא לו, הוא מתנהג בצורה מגעילה ותת רמה ועל תאיים עלי ועל אח שלי בלהגיד את האמת חתיכת חוצפן!!!!!!!!!!!!!! :pissed: :pissed: :pissed: :pissed: :pissed:

עלק חושב שאתה תאיים עלי בלהגיד את האמת על רמי חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח :smile1: :smile1: :smile1: :smile1: :smile1: :smile1: :smile1: :smile1: :smile1: :smile1: :smile1: :smile1:

זה הפייסבוק שלי:

http://www.facebook.com/profile.php?id=100001688650315

וזה של אחי:

http://www.facebook.com/profile.php?id=100000044369032

אתה רוצה להמשיך לאיים מאמי מתוסכלי?

פורסם

את הכביסה המלוכלכת שלכם אתם מזומנים לעשות במקום אחר, או ששניכם תמצאו את עצמכם מחוץ לפורום.

פורסם
  • מחבר

mr pepo אני מסכימה איתך.

פורסם

בני אדם הם מצרך נדיר.

לא כל כך נדיר כמו שאפשר לחשוב.

יש די הרבה.

קיימים המון בני אדם טובים.

ובניהם מסתתרים נחשים ושרצים.

אני לא יופתע אם רמי הוא מניפולטור אינטרסנט שרצה להשיג מחיר טוב לעצמו בעזרת גיוס לקוחות נוספים ומצא את עצמו בעמדה להפוך מיוזם קבוצה ליזם ניצול ודיקטטור ההמונים במסווה של נשיא ארדואן.

וזה כמובן מבלי לדעת כלום או לקבוע שום דבר מוחלט.

פורסם

או, שהוא כ"כ טיפש שהוא הולך שולל אחרי המניפולציות של סאני. נהיר כי הם לא מעוניינים לשווק עכשיו את המכשיר וכלראייה העיכוב

בהפצה ובמיוחד הפרסומת שמשודרת רק לאחרונה המשווקת את הגלקסי אס הראשון.

פורסם

טוב דיי, הפורום זה לא מקום לדיבורים האלה ולא להשמצות ללא בסיס, ננעל לחלוטין. תסגרו את הדברים האלה, במיוחד המלוכלכים מחוץ לפורום בבקשה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים