עבור לתוכן

תלונוה כלפי היחס המזלזל של המנהל קבוצה רכישה גלאקסי2 רמי שנותן לאנשים

Featured Replies

פורסם

לדעתי אנשים לוקחים דברים קצת קשה מדי.

אני גם נמצא בקבוצת הרכישה וכמו שאמרו מעליי עד שאני לא רואה מכשיר אני לא משלם אגורה.

לגבי אם זה גימיק שיווקי, לא מבין מה זה מפריע לאנשים כל כך, אותי לא מעניין גם אם מנהל הקבוצה זה מנכ"ל סאני בכבודו ובעצמו או מנכ"ל סמסונג, בסופו של דבר מגיע מבחן התוצאה: יש מחיר טוב או לא?

בשביל זה הצטרפתי לקבוצה ולא בשביל השטויות שאנשים משועממים מפרסמים שם.

אנשים שם חופרים ללא הרף וממציאים קונספירציות כאילו על כל מילה יורד שקל מהמחיר.

נניח שזה גימיק שיווקי ובסוף יהיה מחיר סביר.. מה אנשים לא יקנו כי זה היה גימיק שיווקי? חח הצחקתם אותי, יקנו כמו גדולים, פתאום כולם ישכחו הכל.

צריך להפעיל קצת את הראש ולהבין שעד שלא נפטרים מהמלאי של הגאלקסי הראשון לא משחררים את הגאלקסי השני, בגלל זה הוציאו את כל הפרסומות של הגאלקסי פתאום.

כאשר אמרו "עוד חודש" למה אנשים ציפו, שעוד חודש על הדקה יהיה להם מכשיר ביד?

• תגובות 40
  • צפיות 5k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

שלום לכולם.

לאלו שלא מכירים, אני רמי בורשטיין או בפייסבוק Rami Burshtein.

קצת אחרי הכנס בברצלונה שבו הוכרז המכשיר Samsung Galaxy S 2, החלטתי לפתוח קבוצת רכישה שבעזרת ננסה לקבץ אנשים על מנת ליצור כוח קנייה גדול. כך נוכל לקבל מחיר שפוי עבור מכשיר שנמכר בארץ במחיר לא שפוי.

זהו הקישור לקבוצה:

קבוצת רכישה - Galaxy S II

מאז שהקמתי את הקבוצה דברים התקדמו. כיום אנו עובדים מול סאני ומחכים להשקת המכשיר בארץ.

תאריך יש ומחיר יש, אך לצערי הם עדיין לא ניתנים לפרסום עקב עניינים פנימיים בסאני ובחברות הסלולריות. חברי הקבוצה צפויים לקנות את המכשיר בהשקה חגיגית של סאני עבור הקבוצה.

אנסה להגיב לטענות שאחד המשתמשים כאן העלה.

מספר משתמשים בקבוצה מוצאים את העבודה הזאת קשה לעיכול, כלומר מתרעמים על כך שאינם יודעים את המחיר ואת התאריך. לצערי נכון להיום ידי כבולות, איני יכול לספק את המידע הזה.

כמו שאמרתי קודם, הקמתי את הקבוצה הזאת בהתנדבות. גם המכשיר שאני מסתובב איתו כיום (GS2) נקנה מכספי ולא התקבל כהטבה.

אסף, המשתמש שהעלה את הטענות קיבל הסברים חוזרים ונשנים בנוגע להתנהגותו בקבוצה והטעיית הגולשים בה. הודעות כמו "אתם תקבלו את המכשיר רק עוד חצי שנה" היא הודעה מטעה, בגלל שהיא פשוט לא נכונה (כמו שאמרתי, אני יודע את התאריך). לצערי אסף לא הגיב להודעותיי הפרטיות בפייסבוק ונאלצתי לחסום אותו מהקבוצה.

חברי קבוצה רבים יעידו שאני מגיב לכל טענה וכל שאלה ואפילו משאיר הודעות הקשורות למכשירים אחרים. הודעות מטעות והודעות המפרסמות אתרים ישראליים שבהם ניתן לרכוש את המכשיר נמחקות מעצם היותם סוג של מתחרים, כמו כן הודעות משמיצות ובעלות אופי בוטה נמחקות גם כן.

כפי שאתם רואים הפרופיל שלי פתוח לכל וקיים מספר שנים ברשת. כלומר ניתן לראות אם יש לי קשר כל שהוא לסאני או בכלל לעולם הסלולר.

מקווה שהבהרתי מספר דברים.

אשמח לראותכם בהשקה (:

בברכה

רמי בורשטיין.

פורסם

זה בערך 30% ולא תמיד זה ניתפס

הרבה פעמים גם אחרי מס המחיר זול משמעותית בחול-תלוי כמובן במדינה ובמוצר

תביני אפילו מכוניות הרבה יותר זול להזמין מחול פשוט שם יש הרבה נירת ואנשים פוחדים לקנות בסכומים כאלו מחול

בכל מקרה נחזור לדיון קניה מחול גם אחרי מס יכולה לחסוך לך לפעמים מאות שקלים

עם יש מישהו שקונה פיזית בחול לפעמים זה גם מעל 1000 שקל

אבל אתה ממש לא צודק, אם תסתכל על מחירי הסלולריים בחנויות הידועות כאמינות בחו"ל ושולחות לארץ, כמו CLOVE, תראה שאחרי שקלול המכס המחיר דומה (לפעמים יותר) מעלות המכשיר בארץ, אם המכשיר מתקלקל אולי תקבל אחריות נהדרת אבל תצטרך להתעסק עם המון טופסולוגיה (אלא אם בא לך לשלם עוד פעם מכס כמובן). זה לא נכון רק בתנאי שיש מישהו שילך לחנות ויקנה את זה, וכך יחסוך את המכס כמעט בוודאות, אך שים לב שבמקומות רבים בעולם המערבי (לא תאילנד) תצטרך לשלם מע"מ מה שמייקר את המכשיר בצורה משמעותית (למשל ב CLOVE הגלקסי 2 עולה 410 פאונד לפני מע"מ או 492 אחרי, 20% מע"מ!!) - אם כי צריך לבדוק אם החנות רשומה לתוכנית החזר מע"מ וכך תוכל לקבל את המע"מ בחזרה לפני הטיסה לארץ (אחרי קצת טופסולוגיה בחנות ובשדה תעופה).

בקיצור - קנייה בחו"ל היא משתלמת רק בתנאים מאוד מאוד מאוד מסויימים, ולמרות שזה מגניב לומר שקנית בחו"ל בהרבה מקרים זה לא באמת יוצא זול בצרוה משמעותית מהארץ אם בכלל.

פורסם

Yoav

תלוי במכשיר \ארץ\חנות -זה ברור

אבל אני קונה הרבה מהזמנות מחול ובהרבה מוצרים זה פשוט זול משמעותית מחנויות בארץ

ברור שלא כל מכשיר משתלם לקנות בחול

לדוגמה IPAD2 עולה בארצות הברית 500$ לפני מס ומשלוח ומכס -בארץ 2500 שקל

אז ברור שמי שמעונין בו זה לא משתלם לקנות מחול

אבל יש מכשירים שעולים בחול 500$ ופה 3500 אז אותם ברור שמשתלם כן לקנות מחול

ועוד לא נכנסנו למשתמש עיסקי או לא והמון דברים אחרים שישנו את יחס ה"עלות תועלת"

אבל תראה מה קורה פה עם הגלקסי2 -אני לא יודע כמה הוא עולה בחול ועם יש אפשרות כבר להדביק לו עברית ומה תמיכת הטדרים שלו

אבל מי שחיב כבר לקנות אותו במידה והוא הושק כבר (לא בדקתי ) ובמידה וכבר היה יבוא שעבר את הבירוקרטיה במכס (לא בדקתי )

יכול להזמין אותו מחול ולהנות מימנו תוך כמה ימים -ולא לחכות למשיח שהיבואן הרישמי ייבא אותו

תבין זה לא רק כסף זה גם זמן -כל שנה יוצאת "ספינת דגל" חדשה והזמן מתקתק

פורסם

זה לא רק זה, אנשים רוצים את המכשיר מוקדם לפני שהוא מגיע למפעילות על מנת לנצל את חוק ניתוק הזיקה בצורה הכי משתלמת.

לפי איך שזה נראה מהצד, חברי הקבוצה יקבלו את המכשיר ביום ההשקה בחברות הסלולריות ואז אולי המחיר יהיה נמוך במקצת מהזמנה בחו"ל ויכלול עברית ורום של סאני, אך לא יהיה ניתן לממש את חוק ניתוק הזיקה בצורה המשתלמת ביותר ולכן הרבה אנשים כבר נשברו והזמינו מקלוב ודומיו.

בנוגע להתנהלות של רמי, אני לא מאשים אותו בכלום, סאני מחזיקים אותו בביצים וחברות הסלולר מחזיקות את סאני בביצים. אני חושב שהטעות המרכזית על רמי עצמו היא שהוא פתח את קבוצת רכישה על מנת לקבל את התנאים הטובים ביותר, היא ניהיתה קבוצת רכישה של סאני בלבד, ללא בדיקת אופציות אחרות. גם ככה סאני מגבילה את המכירה הקבוצתית ל-500 יחידות כרגע, המחיר לא ירד מה-3K ויש לבדוק אופציות אחרות.

אני בטוח שרמי עובד מול סאני קשה ונלחם על מנת לשחרר מידע כמה שיותר מוקדם, אבל המינימום המצופה מסאני הוא שיוכלו לענות על שאלת הניתוק זיקה, אפילו לא לתת תאריך מדויק אלא רק לציין שהקבוצה תקבל את המכשירים לפני החברות הסלולריות, מה שנראה לי שלא יקרה ואם היו מפרסמים זאת היום, חלק נכבד מאוד מחברי הקבוצה היה מזמין בו במקום מקלוב.

אני מאמין שרמי לא סתם מחזיק את חברי הקבוצה ואם המצב יהיה כפי שציינת לעיל, אבל לאור תגובות סאני והחברות הסלולריות, זה נראה שההשקה עוד רחוקה וגם שהיא תגיע המכשיר יושק ביחד עם החברות הסלולריות.

פורסם

Yoav

תלוי במכשיר \ארץ\חנות -זה ברור

אבל אני קונה הרבה מהזמנות מחול ובהרבה מוצרים זה פשוט זול משמעותית מחנויות בארץ

ברור שלא כל מכשיר משתלם לקנות בחול

לדוגמה IPAD2 עולה בארצות הברית 500$ לפני מס ומשלוח ומכס -בארץ 2500 שקל

אז ברור שמי שמעונין בו זה לא משתלם לקנות מחול

אבל יש מכשירים שעולים בחול 500$ ופה 3500 אז אותם ברור שמשתלם כן לקנות מחול

ועוד לא נכנסנו למשתמש עיסקי או לא והמון דברים אחרים שישנו את יחס ה"עלות תועלת"

אבל תראה מה קורה פה עם הגלקסי2 -אני לא יודע כמה הוא עולה בחול ועם יש אפשרות כבר להדביק לו עברית ומה תמיכת הטדרים שלו

אבל מי שחיב כבר לקנות אותו במידה והוא הושק כבר (לא בדקתי ) ובמידה וכבר היה יבוא שעבר את הבירוקרטיה במכס (לא בדקתי )

יכול להזמין אותו מחול ולהנות מימנו תוך כמה ימים -ולא לחכות למשיח שהיבואן הרישמי ייבא אותו

תבין זה לא רק כסף זה גם זמן -כל שנה יוצאת "ספינת דגל" חדשה והזמן מתקתק

אני לגמרי מודע למה שאתה אומר ואם באמת חשוב לך לרכוש את הטלפון יומיים אחרי שהוא הושק בעולם ולא לחכות חודש אתה צודק, אבל תוך כמה ימים הטלפונים כבר מגיעים לחנויות הישראליות וותוך כמה שבועות המחיר יורד לרמת השפוי (רק לדוגמה, הסוני אריקסון ארק עלה בסביבות 3000-3500 שקל שהוא "הושק" בארץ, היום המחיר שלו בחנויות הפרטיות הוא באזור ה-2850 שקל כאשר בהזמנה מחול (אחרי מכס) הוא עולה 2500 שקלים בערך - הפרש גדול אבל לא של 1000 ש"ח).

פורסם

אבל כל מוצר לגופו

תראה את אפל-עד לא מזמן חלק מהמוצרים שלהם בארץ היו הרבה הרבה יותר גבוהים מהמחיר בחול

והיה משתלם לקנות מחול

היום בחלק מהמוצרים המחיר ישתנה

פורסם

אתה רק מחזק את הטענה שלי....

בכל מקרה, כמו שאמרת, כל מקרה לגופו ופשוט צריך לבדוק אם הפרש המחיר לעומת מחירו בחול (וחשוב לשקלל את עלות המכס, הטענה פה היא שהסיכויים הם 50-50 לפחות) שווה את כל ההתעסקות.

פורסם

זו קבוצה חופשית בפייסבוק, לצערכם זכותו למחוק מה שבא לו וזכותו לעשות מה שבא לו עם הקבוצה, המבחן שלו כלפיכם וגם זה בערבון מוגבל יהיה מבחן התוצאה והמחיר שהמכשיר יוצע בו, זה גם מה שכנראה יתרום או לא יתרום להמשך הצלחת קבוצות כאלה.

פורסם

לאף אחד לא כזה אכפת מהמחיר והמחיר המשוער כ-3K+ נראה מקובל על כולם, השאלה אם נקבל על זה החזר מלא בניתוק זיקה או לא, ובהקשר לזה סאני שומרת זאת בסודיות כאילו זה חסמבה בכבודה ובעצמה. אין לי תלונות לרמי כמו שאמרתי, אבל התנהלות של סאני היא פשוט בושה שמחזיקה את הלקוחות המועדפים בבייצים וגם יורקת עליהם בדרך.

הסיבה היחידה שכבר צוינה במספר תשובות שסאני פיזרה פה ושם לזה שהמכשיר עדיין לא משווק בארץ, זה הסיבה שהחברות בסלולריות רוצות להפטר ממלאי ה-SGS1 שלהם.

פורסם

עם אתם מחקים לעיברות רישמי למכשיר בדקתם בכלל עם סאני שאתם רוצים לקנות מימנה עושה את זה ?

אולי היא בכלל מחכה לחברות הסלולר שיעשו את העבודה -ולהם בטח אין דאגות לאיזה 500 איש

אני מציע לכם לברר -במיקרה שהעיברות הרישמי לא שלהם -יכול לקחת גם הרבה זמן

פורסם

בורר, יש עברית.

לרמי עצמו יש מכשיר עם רום רשמי של סאני.

פורסם

זה לא רק זה, אנשים רוצים את המכשיר מוקדם לפני שהוא מגיע למפעילות על מנת לנצל את חוק ניתוק הזיקה בצורה הכי משתלמת.

לפי איך שזה נראה מהצד, חברי הקבוצה יקבלו את המכשיר ביום ההשקה בחברות הסלולריות ואז אולי המחיר יהיה נמוך במקצת מהזמנה בחו"ל ויכלול עברית ורום של סאני, אך לא יהיה ניתן לממש את חוק ניתוק הזיקה בצורה המשתלמת ביותר ולכן הרבה אנשים כבר נשברו והזמינו מקלוב ודומיו.

בנוגע להתנהלות של רמי, אני לא מאשים אותו בכלום, סאני מחזיקים אותו בביצים וחברות הסלולר מחזיקות את סאני בביצים. אני חושב שהטעות המרכזית על רמי עצמו היא שהוא פתח את קבוצת רכישה על מנת לקבל את התנאים הטובים ביותר, היא ניהיתה קבוצת רכישה של סאני בלבד, ללא בדיקת אופציות אחרות. גם ככה סאני מגבילה את המכירה הקבוצתית ל-500 יחידות כרגע, המחיר לא ירד מה-3K ויש לבדוק אופציות אחרות.

אני בטוח שרמי עובד מול סאני קשה ונלחם על מנת לשחרר מידע כמה שיותר מוקדם, אבל המינימום המצופה מסאני הוא שיוכלו לענות על שאלת הניתוק זיקה, אפילו לא לתת תאריך מדויק אלא רק לציין שהקבוצה תקבל את המכשירים לפני החברות הסלולריות, מה שנראה לי שלא יקרה ואם היו מפרסמים זאת היום, חלק נכבד מאוד מחברי הקבוצה היה מזמין בו במקום מקלוב.

אני מאמין שרמי לא סתם מחזיק את חברי הקבוצה ואם המצב יהיה כפי שציינת לעיל, אבל לאור תגובות סאני והחברות הסלולריות, זה נראה שההשקה עוד רחוקה וגם שהיא תגיע המכשיר יושק ביחד עם החברות הסלולריות.

אין שום הבדל מבחינת ניתוק זיקה, אם כבר יותר טוב שהמכשיר יהיה קיים בחברות הסלולאר, וככה יוכלו להנות מהחזרים גבוהים יותר לפי תוכניות קיימות, כי ההחזר שמקבלים הוא לפי מחירון חברת סלולארי שבדרך כלל מנופח ולא הגיוני, לפחות ככה זה אצלי :)

פורסם

עקב ריבוי שאלות לגבי חוק ניתוק זיקה והחזרה על הנושא, הנה לינק שמסביר את חוק ניתוק זיקה:

http://news.pocket.co.il/content/viewnews.pl?id=EkAuEEFFyuPlVzWoVo&tmpl=pkt7&style=pkt7

בקצרה, החוק אומר שגם אם לקוח חברת סלולר קנה את המכשיר שלא בחברה (אפילו אצל חברה מתחרה למשל), היא מחוייבת לתת לו את כל הזיכויים, ההטבות והמסלולים שמקבל מי שקונה את המכשיר בחברה תחת אותם התנאים. מדובר גם בהטבות שהן מעבר לזיכוי המכשיר. אסור להפלות בין לקוח שרכש מכשיר בחברה לבין לקוח שרכש אותו בחוץ. למשל, אסור לחברה לתת זיכוי מעבר לעלות המכשיר רק למי שרוכש דרך החברה.מכשירים בשוק הפרטי עולים הרבה פחות מאשר במחברות הסלולר, במיוחד בקטגוריית הסמארטפונים (לפעמים עד כדי מחצית המחיר). היות שכך, כאשר המכשיר עולה לכם פחות מאשר בחברת הסלולר, אך החברה מזכה אותכם עליו במחיר בו הוא עולה אצלה, יוצא שהחברה משלמת לכם כסף בכל חודש על זה שהתחדשתם במכשיר חדש.עם חוק כזה, זה פשע לא לקנות סלולרי ובמיוחד סמארטפון, אם כבר סיימתם לשלם על הסלולרי הקודם שלכם.שיהיה לכולנו בהצלחה ושנתחדש במהרה במכשיר Samsung Galaxy S II.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים